• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Handish'inkiler tekrardan düzenlenmiş haliyle =)

ayyy maşallah maşallah :nazar:

çok güselmiş eşyaların güle güle kullanmak nasip olsun inşallah..
düğün ne yakın galiba herşeyin hazır gibi çünkü :61:[/QUOTE
saol cnm inşşlh..düğün pek yakın sayılmaz aslında seneye yaza ama ben o zamana anca bitiricem eksikleri bu gidişle:40:

yaa bende seneye haziranda evlenicem ama seninkilerin yarısı kadar yoktur çeyizim yaa :61:
Ben biraz erken başladım belki ondandır canım:40: 2-3 senedir alıorum nerdeyse inan kendimi unuttum artk eskiden ayakkabı kıyafetti yatırımım şimdi çeyiz olayına daldım çıkamıorm içinden benimde bu yazdı planlarımıza göre düğün ama tam anlamıyla yetişmicek baktık seneye yaza attık geç olsun sağlam olsun napalım :34: önemli olan içine sinen şeyleri almak almış olmak için son saniyede almak istemedm geziorum görüorum seçiorum alıorum :61:

Son düzenleme:
ben de maşallah diyorum. Bu güzel çeyizini en güzeller günlerde kullanırsın inşallah canım:nazar:

hepsi birbirinden güzel şeyler almışsın çeyizin için.mutlu,huzurlu bir şekilde kullanmayı Allah nasip etsin.hepsi birbirinden güzel ama çok dikkatimi çeken
attachment.php

attachment.php

oldu.(sanırım basma tulumbadan esinlenerek yapılmış olan) sürahili su takımın çok orjinal geldi,tekrardan güle güle kullan:71:

Son düzenleme:
attachment.php

bence bazı ünlü kahve dükkanlarının filtre kahve yaptıkları
aletlerden esinlenmiş :61:
Ve bence bu sürahi ve su bardağı takımı değil,
filtre kahve ve kahve fincanı olarak dizayn edilmiş..
Çok beğendim biyerde denk gelirsem bende alıcam bundan :61:

hepsi birbirinden güzel şeyler almışsın çeyizin için.mutlu,huzurlu bir şekilde kullanmayı Allah nasip etsin.hepsi birbirinden güzel ama çok dikkatimi çeken
attachment.php

attachment.php

oldu.(sanırım basma tulumbadan esinlenerek yapılmış olan) sürahili su takımın çok orjinal geldi,tekrardan güle güle kullan:71:

attachment.php

bence bazı ünlü kahve dükkanlarının filtre kahve yaptıkları
aletlerden esinlenmiş :61:
Ve bence bu sürahi ve su bardağı takımı değil,
filtre kahve ve kahve fincanı olarak dizayn edilmiş..
Çok beğendim biyerde denk gelirsem bende alıcam bundan :61:
teşekkürler mikelaze tantitoni pasta takımında şu sıra %21 indirim var düşünürsen belirteyim ben 2 renkten 12 kişilik tkm yaptım dilersen tek tekte alabiliosun:34:
Tulumbadan esinlenilmiş sürahiye gelirsek :9: değişik bi bakış açısı aslında züccaciyelere burdan duyurmuş olduk ölede bişey olabilir nie olmasın phonex açıklamış evet kahwe içinde kullanılıo ama ben yeşil çay ıhlamur demlemek için kullanıcam yeşil çayı poşet sewmiorum bunun süzgeç mekanizması var o tarz şeyleri çok güzel demlio bardaklarıda hertürlü çay içerken kullanırım büyük ihtimalle ince bellidede çay içmeyi sevmem illa bu tarz büyük cam olcak

bitki çayı demlemekte çok iyi bi fikir aslında :61:

dediğin gibi farklı bakış açılarıyla farklı farklı kullanılabilir..

handishhh çok beğendim aldıklarını maaşallah canım güle güle kullan kk'nın zevkli kızları arasında olduğun belli oldu yani:34:o beğendiğin polo bornoz takımını mutlaka al evet çok hoş bayıldım.İnsanın çeyiz işine girince aldıkça alası geliyor zaten sende uzun zaman dilimine yaymışsın özene bözene olmuş ohh mis gibi en iyisini yapmışsın valla hemşerim:16:

maşallah canım aldıkların çok güzel hepsini itinayla almışsın hepsini güle güle mutlu günlerde kullan :)

çok güzeller güle güle kullan canım:)bol bol nevresim almışsın gördüğüm kadarıyla çok gerekli oluyor 3 günde bir değiştirmek gerekiyor bende çok almışım elimin altında ohh hiç zorlanmıyorum o yüzden birini kaldıyor birini seriyorum:)hisarın çay takımı çok güzel bencede al derim canım.

teşekkürler tatlım daha güzelleri senin olsun hepsini özenerek alıorum en büyük hobim oldu bu çeyiz işi :)) o gecelik loya diye bi iç giyim mağazası var markasıda loya bursada başka bi ilde varmı bilmiorum sen hangi ildesin onuda bilmiorum ama ordan almıştım işte:34:

tesekkur ederim cevabın için..güle güle kullan her şeyini nazar değmesin.. benim düğün ekimde.. daha hiçbişeyim yok.. senin zevkini de göz önünde bulundurmak iyi olacak:34:mutluluklar canım

Merhabalar, çeyizleriniz çok hoş ve zevkli gerçekten. Hisarın bu Tearend Çay setini ben de çok beğenmiştim. Tasarım ürünü olduğu için ve özellikle yeni bir ürün olduğu için şuan çok pahalı. Ayrıca mağazada elime aldığımda tepsinin çok ağır oluşu dikkatimi çekmişti. Çay servisinde biraz zorlanabilirsin :) Aldığın herşeyi iyi günlerde kullanmanı dilerim.

Son düzenleme:
handishhh çok beğendim aldıklarını maaşallah canım güle güle kullan kk'nın zevkli kızları arasında olduğun belli oldu yani:34:o beğendiğin polo bornoz takımını mutlaka al evet çok hoş bayıldım.İnsanın çeyiz işine girince aldıkça alası geliyor zaten sende uzun zaman dilimine yaymışsın özene bözene olmuş ohh mis gibi en iyisini yapmışsın valla hemşerim:16:

maşallah canım aldıkların çok güzel hepsini itinayla almışsın hepsini güle güle mutlu günlerde kullan :)

çok güzeller güle güle kullan canım:)bol bol nevresim almışsın gördüğüm kadarıyla çok gerekli oluyor 3 günde bir değiştirmek gerekiyor bende çok almışım elimin altında ohh hiç zorlanmıyorum o yüzden birini kaldıyor birini seriyorum:)hisarın çay takımı çok güzel bencede al derim canım.

tesekkur ederim cevabın için..güle güle kullan her şeyini nazar değmesin.. benim düğün ekimde.. daha hiçbişeyim yok.. senin zevkini de göz önünde bulundurmak iyi olacak:34:mutluluklar canım

teşekkürler kızlar :3:beğenmenize sewindim şekil a --> :66:
juligucum ewt o bornozlar çok güseller çok istiorm ilk fırsatta alıcm inşşlh.. beni zevkli bulduğuna göre zevkimiz uyuşuo demek çünkü herkes kendine göre güzeli seçio :34: gerçi ben brz zor beğeniorum mesela o tantitoniden aldığım nescafe fincanları ve pasta tkmı için ne kdr mağaza ve internet sitesi dolaştım ne sen sor ne ben sölim:40:hatta senin tavsiyenle kotona gittim orda cemile porselen ürünleri satmaya başlamışlar bi takım beğendim zebraya benzer bi desenli ama snr kısmet tantitonidekilere oldu:61:
Krisriana nevresim olayını abarttığımı düşünüodum ama halada alasım var işe yarıycaklarını duymak iyi geldi saol kendimi müsriflikten akladım sayende :34:
zera zera cım Allah yardımcın olsun ha deyince istediğini bulamıosun muhakkak içine sinen şeyleri al sonradan pişman olma ki benim alıp sonra ewde beğenmeyip değiştirdiğim çok şey oldu:34:

Merhabalar, çeyizleriniz çok hoş ve zevkli gerçekten. Hisarın bu Tearend Çay setini ben de çok beğenmiştim. Tasarım ürünü olduğu için ve özellikle yeni bir ürün olduğu için şuan çok pahalı. Ayrıca mağazada elime aldığımda tepsinin çok ağır oluşu dikkatimi çekmişti. Çay servisinde biraz zorlanabilirsin :) Aldığın herşeyi iyi günlerde kullanmanı dilerim.
teşekkürler canım yaa ben o takımı canlı canlı göremedim bir türlü bi mağaza önümüzdeki ay getirticem die söz werdi ama internettn inceleyip bittim başkasını alırsam aklım tearendde kalıcak galiba ewet fiyatı en son 675 yaptılar 12 kişilik bardağı tabağı çaydanlığı biraz pahalı ama çokta güzel kararsız kaldım bak şimdi:97: bi canlı göreyimde bakalım içime sinerse kısmet

teşekkürler mikelaze tantitoni pasta takımında şu sıra %21 indirim var düşünürsen belirteyim ben 2 renkten 12 kişilik tkm yaptım dilersen tek tekte alabiliosun:34:
Tulumbadan esinlenilmiş sürahiye gelirsek :9: değişik bi bakış açısı aslında züccaciyelere burdan duyurmuş olduk ölede bişey olabilir nie olmasın phonex açıklamış evet kahwe içinde kullanılıo ama ben yeşil çay ıhlamur demlemek için kullanıcam yeşil çayı poşet sewmiorum bunun süzgeç mekanizması var o tarz şeyleri çok güzel demlio bardaklarıda hertürlü çay içerken kullanırım büyük ihtimalle ince bellidede çay içmeyi sevmem illa bu tarz büyük cam olcak

:9: ah bayağı hayal gücümü kullanmışım.kahve,nescafe ile hiç işim olmadığından bunlar için üretilenlerin ne olduğunu bilmiyorum.çok su içen biri olarak bana direk suyu çağrıştıran bir genelleme yaptırdı:97:

:9: ah bayağı hayal gücümü kullanmışım.kahve,nescafe ile hiç işim olmadığından bunlar için üretilenlerin ne olduğunu bilmiyorum.çok su içen biri olarak bana direk suyu çağrıştıran bir genelleme yaptırdı:97:

çok güseller ama yaa denk gelirsem bende alıcam mutlaka :61:

Back
X