Handish'inkiler tekrardan düzenlenmiş haliyle =)

canım hepsi çok güzeller sağlıklı mutlu günlerde kullan inşallah
iç çamaşırı ve gecelik koleksiyonunda süper yani
ay benimki bunların yanında acıcık kalıyo yaaaa :25::25::25::25::25:

arkadaşım aldıklarını iyi günlerde güle güle kullan inşallah :nazar:

çoğu şeyini almışsınız ne güzel, darısı herkesin başına.

Çeyiz Kız

canım hepsi çok güzeller sağlıklı mutlu günlerde kullan inşallah
iç çamaşırı ve gecelik koleksiyonunda süper yani
ay benimki bunların yanında acıcık kalıyo yaaaa :25::25::25::25::25:

arkadaşım aldıklarını iyi günlerde güle güle kullan inşallah :nazar:

çoğu şeyini almışsınız ne güzel, darısı herkesin başına.

Çeyiz Kız

tşkkr ederim kızlarr..Walla istediğin kadar al bitmiolar heh tamamladım diyemiyeceğim evlenene kadar sanırsam:90: minacım boşwerr ewlenirken alırsın çamaşır işi kolay aslında ben öle beğendiğimi aldım attım kenara ama nakit koyup cebine iki iç giyim mağazasına gitsen neler neler alınır çeşit sürekli artıo :34:

$taç linens ytk örtüsü.webp$taç linens ytk örtüsü.webp buda linensteki %50 indirimden faydalanıp aldığım yatak örtüm resimdeki altın rengi ama benimki taş rengi daha tatlı bi renk her renklede uyumlu duruo çok beğenerek aldım tavsiye ederim kızlar :61:

ohhh ohhh ne güzel doldumuşsun maşallah güle güle kullan

$mudo çay kupası.webp mudodan aldığım cam çay kupaları
Eki Görüntüle 271383 bu sitede bi arkadaşın topiğinde gördüğüm çok hoşuma giden bal kavanozu tesadüf eseri bi züccaciyecide denk geldim ve üstüne atladım resmen :)
$kaya maya makarna tabğı 2 adt.webp buda kuzenimin hediyesi kaya&maya makarna tabakları :40:
$maşa.webp çelik maşam buna benzer bişeydi
$Tchibo-kemer Askisi_.webp $tchibo pantln etek askısı.webp tchibo askılar
$ayna filler.webp $EST003_1.webp sticker aynalarım
$Fotoğraf0300.webp zar küllüklerim bayıldım onlara :)

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..hepsi birbirinden güzel:)6'lı baharatlık takımını çok beğendim özellikle,markası nedir canım nerden aldın?

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..hepsi birbirinden güzel:)6'lı baharatlık takımını çok beğendim özellikle,markası nedir canım nerden aldın?

teşekkürler tatlım :61: mıknatıslı baharat takımı bernardodan bendeki siyahı resimdeki kırmızısı

vazo resimde net değil ama çok hoş linenste indirim yapılan ürünler var bu tarz dekarasyon objeleri çok güzel fiyatlarla yakalanabilio vazo 12 lira mesela :) kırmızı cam vazolar ikeadan ,renkli çiçekli olan bardak altlığı ama fotoğrafını güzel çekememişim ne olduğu anlaşılmıo :) istanbul silüetli olanda paşabahçeden çok severek aldığım mumluğum ben henüz mumları yakıp kullanmadım ama internette yakılmış fotosunu buldum çok orjinal bişey kızlar tavsiye ederim ;) diğerleri de ihtiyaç duyulan ıvır zıvırlar birgün bitecek inşallah bu alışveriş maratonu :52:

Eklentiler

• $Fotoğraf0459.webp
    $Fotoğraf0459.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 100
  • $Fotoğraf0477.webp
    $Fotoğraf0477.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 86
  • $Fotoğraf0478.webp
    $Fotoğraf0478.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 91
  • $ikea vazolar.webp
    $ikea vazolar.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 209
  • $paşabahçe canım istnbl mumluk.webp
    $paşabahçe canım istnbl mumluk.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 246
  • $ikea-PATATES-SOYUCU-12CM-ve açacak.webp
    $ikea-PATATES-SOYUCU-12CM-ve açacak.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 113
  • $IKEA-Modern-Pecetelik-.webp
    $IKEA-Modern-Pecetelik-.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 101
  • $Tchibo-poşet çay saklama kabı.webp
    $Tchibo-poşet çay saklama kabı.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 85
  • $taç sarı pike.webp
    $taç sarı pike.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 99
Bunlarda internette sanal reyonum diye bir siteden verdiğim küçük ev aleti ihtiyaçlarımdan siparişlerim henüz gelmediler ilk defa internetten elektronik bir şey aldığım için tedirginim açıkcası :26: ama inşllh sorun yaşamam sonucu geldiklerinde burayada yazıp paylaşırım arkadaşlar:34:

Eklentiler

• $Tefal-Prepline-600-Narenciye-Sik_1350_1.webp
    $Tefal-Prepline-600-Narenciye-Sik_1350_1.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 80
  • $moulinex doğrayıcı rende.webp
    $moulinex doğrayıcı rende.webp
    9 KB · Görüntüleme: 123
  • $tefal-express-krom-ekmek-kizartma-makinesi-850-watt.webp
    $tefal-express-krom-ekmek-kizartma-makinesi-850-watt.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 81
Hepsi çok çok güzel gülerek kullan.. SAREV morlu nevresim takımın,fincanların,kırmızı siyah puantiyeli sanırım günlük yemek takımın bunklarıda ek olarak daha bi beğendim :34: gülerek kullan.

Hepsi ayrı güzel hepside mükemmel bayıldım eşyalarına allah güzel mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin canım hepsi çok çok güsel:):):21:

Hepsi ayrı güzel hepside mükemmel bayıldım eşyalarına allah güzel mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin canım hepsi çok çok güsel:):):21:

Hepsi çok çok güzel gülerek kullan.. SAREV morlu nevresim takımın,fincanların,kırmızı siyah puantiyeli sanırım günlük yemek takımın bunklarıda ek olarak daha bi beğendim :34: gülerek kullan.

çok teşekkürler kızlar geniş bi zamanda aldığım için hepsini seçe seçe içime sinerek alma şansım oldu dahada güzelleri sizlerin olsun :54: onları evime yerleştirip kullanıcağım günü sabırsızlıkla ve mutlu bi heyecanla bekliorum :32:

$mudo kek-pasta standı.webp durmak yok almaya devam:1: mudodan kek-pasta standım çok orjinal geldi gözüme her takımla kullanırım :34: $IKEA- 3-ADET-METAL-KUTU-SETI-BEYAz.webp metal bisküvi vb. saklama kutularım ikea $supla kanca ev.webp birdee gümüş rengi 12adet suplalarım kanca evden

çok güzeller cnm güle güle kullan ağız tadıyla işallah.. zar küllüklere bayıldım nerden aldın acaba?

Back
X