• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutluluk nedenlerim:)

çeyizlerimin yanında söz hazırlıkları da yapıyorum ki ben :) $onur.jpg bunlar erkek tarafına dağıtıcak havlularım sadece aile içi 10 kişiye sabunlar çoraplarda alınacak :) beyaz saten kumaşlarda verilcek:9:
$onur 020.jpg bunlar süslenicek yastıklarım yanında lavanta şişeleri ve kahve kavanozlarıda olucak 40 adet asetat kutularda sunulcak :)
$onur 024.jpg aslında söz yastığı istiyorum ama artık bir tepsimde var :)
$onur 022.jpg $onur 011.jpg bohça kumaşlarım beyaz sevgilim mavi kayınpederimin pembe bi kumaş alıncak oda kayınvalidem için kenarları dantel ile süslenicek
Eki Görüntüle 1116907 buda kayınpederin bohçasına konulacak çift kişilik nevresim takımı :) kayınvalide için kanaviçe takımı hazırlanıyor:9:

Son düzenleme:
Canim hayirli olsun bende nisanliyim ozendim simdi bunlari gorunce staja baslayinca bende yavastan alicam yeniden hayirli olsun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

insan almaya başlayınca kendini durduramıyo canım şimdi söz hazırlıklarına yoğunlaştım pek çeyiz alamıyorum :) ama iğne bile olsa insanı mutlu ediyor daha güzelleri senin olur inşallah:16::16:

insan almaya başlayınca kendini durduramıyo canım şimdi söz hazırlıklarına yoğunlaştım pek çeyiz alamıyorum :) ama iğne bile olsa insanı mutlu ediyor daha güzelleri senin olur inşallah:16::16:

Insallah canim benim hepsini mutlulukla kullan insallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepsi çok güzel. Huzurla kullanın inşallah. İstanbullu kesme tahtasıyla yağdanlık çok orijinal :) Nerden aldın acaba?

Hepsi çok güzel. Huzurla kullanın inşallah. İstanbullu kesme tahtasıyla yağdanlık çok orijinal :) Nerden aldın acaba?

çok teşekkür ederim amin inşallah:16: ben çeyiz magzasından aldım fakat bu hafta kesme tahtası ya markafonide yada trendyolda var şu an tam hatırlamıyorum ama gördüm :) yağdanlıkda sık sık geliyor bu sitelere:32:

Hepsi çok cicilerrr hayırlı olsun sevgiyle aşkla kullanın :16:

İnşallah bende 1.5 2 yıl sonra böyle bi topic açıcam :17:

Back