Handish'inkiler tekrardan düzenlenmiş haliyle =)

çok güzeller cnm güle güle kullan ağız tadıyla işallah.. zar küllüklere bayıldım nerden aldın acaba?

Teşekkürler tatlım..zar küllükler öylesine uğradığım bir züccaciyeden bursada başaran züccaciyeden yukarı çıkarken hasır sepet yoğunlukta ıvır zıvır şeyler satan biyer nerdesin bilmiyorum ama istanbuldada varmış züccaciyecilerde:34:

Teşekkürler tatlım..zar küllükler öylesine uğradığım bir züccaciyeden bursada başaran züccaciyeden yukarı çıkarken hasır sepet yoğunlukta ıvır zıvır şeyler satan biyer nerdesin bilmiyorum ama istanbuldada varmış züccaciyecilerde:34:

istanbuldayım ben. eminönünde gezdim geçen haftasonu züccaciyelerde hiç gözüme çarpmadı. ben de ilginç olsun istedim küllüklerimi daha almadım. bakalım nasıl olacak

hepsi çok güzel canım güle güle bir ömür mutlulukla kullan :)))

Bak bak bitmedi valla:))) maşallah Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin...

hepsi çok güzel canım güle güle bir ömür mutlulukla kullan :)))

çok güzeller benzer çeyizlerimiz var ben kullanmaya basladım darısı basına :)

şifacı hadi hayırlı olsun umarım mutlulula sorunsuz kullanırsın :21: darısı başıma aynen

Behindthemasks ve enteeresan tşkrler :16:

kızlarr illada böyle birşey olması icap edermiş lohusa, mevlüt gibi durumlarda yayılırmış :26: anne baskısıyla aldım bende ama pike+nevresim set 400 lira :25: sizce cidden gereklimiydi?? birde dantel güpür olayından pek hoşlanmadığım için gereksiz geldi hrld içime oturdu :53:Eki Görüntüle 293306 çektiğim fotoğrafta hiç belli olmuyordu bende internetten benzer görselini ekliyorum

cnm valla bilemedm ben bu tarz bişi almadm almıcam da sanırm:S
çok şık güle güle kullan lohusalıkta mevlütte fln neler serilir hiç bilmiorm, o zman gelince düşünücem sanırm senin smdiden alman iyi olmus ama:6:

hepsi çok güzel, güle güle kullanırsın inşallaahh :3: o almaya karar verdiğin kadeh takımının fiyatını öğrenebilirmiyim??

hepsi çok güzel, güle güle kullanırsın inşallaahh :3: o almaya karar verdiğin kadeh takımının fiyatını öğrenebilirmiyim??

cnm valla bilemedm ben bu tarz bişi almadm almıcam da sanırm:S
çok şık güle güle kullan lohusalıkta mevlütte fln neler serilir hiç bilmiorm, o zman gelince düşünücem sanırm senin smdiden alman iyi olmus ama:6:

cakıltasi o kadeh takımının net bir fiyatı yok canım, tam takım alınca 2binleri aşıyor ama tam takımda gereksiz parçalar çok( konyak bardağı,küçük su bardağı,şampanya brd. vb gibi) birde 12 kişilik hesaplatmıştım ben şöyle söyliyeyim 6 kişilik bir bardak grubunda 110-130 lira arasında değişiyordu fiyat yani bi takım kadeh bitakım meşrubat alırım diyorsan çok uygun ama 2boy kadeh,1 tkm meşrubat 1tkm su, 1tkm konyak 1 tkm rakı felan die uzarsa liste yekündede fazla tutuyor :34:

angel bende hayatta almam diyordum ne oldu bilmiyorum anlık gaflete düştüm sanırsam:1: neyse çok düz ve modern bir çeyizde bu arada avangarde bir parça olarak sırıtacak olsun o kadarda napalım bununda zamanı gelri elbet:15:

o kadehin markası bildiğim kadarıyla Canba.. ben başka bir modelini beğendim burda ve bana 6 kadeh 6 su bardağı ve bir karaf için 600 dediler.. o yüzden sordum uygunsa oraya geleyim diye amaaa :3::3:

o kadehin markası bildiğim kadarıyla Canba.. ben başka bir modelini beğendim burda ve bana 6 kadeh 6 su bardağı ve bir karaf için 600 dediler.. o yüzden sordum uygunsa oraya geleyim diye amaaa :3::3:

Bu sanırım arte bende sormuştum öyle hatırlıyorum ama senin alıcaklarına göre 6kadeh 6 su bardağı 1 karaf 150+150+100 desek 400lira bile tutmaz :34: bursada ocak home diye bir mağaza var nerdesin bilmiyorum ama bir bak istersen çünkü senin alacakların küçük bi takım daha cüzi tutar
ondan dolayı ayrıntılı yazdım fiyatlarını çünkü takımını kendin yapıosun diğer parçaları ister al ister alma böyle olması çok iyi:40:

:21: $kadeh takımı ARTE 55parça şmp.visk.kçk şrp.byk şrp.mşrbt.webp$hisar tearend cay seti 12 kşlk.webp

evveett sonunda aldım :16::21:

herşeyin çok güzelll :nazar::nazar: Rabbim güzel günlerde huzurla sağlıkla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallahh..

hayırlı olsun canım :16:

cam takımın bernardo galiba yoksa? çok begendim çok güzell :nazar:

çoooook güzeller tearendi çok beğeniyorum iyi günlerde kullanın.

cnm bunlar harika bayıldm gerçkten güzel günlerde kullan bende alıcam o tearendi dün gördüm yine benm olsnnn:16:
şık ikramlar diliorm sana bunlarlaaaaa:46:
kadehlere zaten hiç laf yok hepsi şamdan gibiiiiii harika:))

herşeyin çok güzelll :nazar::nazar: Rabbim güzel günlerde huzurla sağlıkla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallahh..

:16: çokkkkk teşekkür ediyorum hepinize kızlar daha daha güzelleri sizin olsun Rabbim hepimize sağlıkla mutlulukla kullandırsın inşallah :nazar::nazar:
Bardak takımları arte canım Ocak home diye bir mağazadan aldım :34:

Eki Görüntüle 207414 Eki Görüntüle 207413 Eki Görüntüle 207412 Eki Görüntüle 207411 Eki Görüntüle 207409 Eki Görüntüle 207410 bunlarda almaya niyetlendiklerim bornoz takımımı çok önceden annem almıştı şimdi pek hoşuma gitmio onu misafir için kullanmayı düşünüorm yada yedek olur bu us polo bornozları gördükten snr gözüme hiç hoş gelmedi , kendime kırmızısını aşkımada beyazını alıcm inşllh..:66: çay takımı hisarın çok şık brz pahalı ama çok beğendim kadeh takımınıda bu ay alıcam düşündüm taşındım karar werdim:62:
Resimlerini çekemediklerimde var günlük pijama takımları masa örtüm ıvır zıvır onlarıda bi gün oldukları yerden çıkartabilirsem çeker eklerim bunları büyük temizlikte çeyiz odasının bi kısmını boşaltınca çektim bi kısmıda internet fotosu zaten ama çok zor kız çeyizi 2senedir alıorum bitmioo:52: daha mikser narenciye sıkacağı yukarda eklediklerim ütü masası çamaşır sepetleri çöp kutuları terlikler .... alıncak çok şey warrr:53:

hisar çay setini bende almayı düşündüm ama gerçekten 12 kişiliği çok pahalı bi tane brdak kırılsa insanın içi gider bende şimdi hisarın dHA uygun modellerine bakıyorum

hisar çay setini bende almayı düşündüm ama gerçekten 12 kişiliği çok pahalı bi tane brdak kırılsa insanın içi gider bende şimdi hisarın dHA uygun modellerine bakıyorum

evet canım diğerlerine göre pahalı ama en çok o model içime sindi birazda takıntılıyım galiba birşeyi çok beğendikten sonra üstüne ne bakarsam bakayım kesmio illaki o olacak :9: bende olmuşken tam olsun dedim kadeh takımlarıyla beraber 2500 tuttu biraz oturdu tabi aileme aldırıo olsam aldıramazdım ama sonuçta kendi birikimim yıllardır çalışmışım kazanmışım kendi evim için harcamıycamda ne için harcıycam içimde uhte kalıcağına alayımda elimde kalsın deyip amaaaan alıyorum dedim napimm:9:

Back
X