Handish'inkiler tekrardan düzenlenmiş haliyle =)

$kahvaltılık s şeklinde sosluk 4adt.webp$kahvaltılık zeytinlik 3adt.webp$çelik saklama kapları.webp$yağlık sirkelik.webp$kahvaltılık uzun dikdörtgen 4 adt.webp$kahvaltılk 6 adt dikdörtgen tbk.webp

$kovalar 34x29cm pttes.soan.dtrjan.webpbu kovalara bittim patates,soğan,deterjan gibi alternatiflerim var kullanmak için henüz karar veremedim :)$itati önlük.webp kocişime hizmet ederkenki önlüğüm :)$Brabantia-Ekmek-Kutusu_150.webp ekmekkutum brabantia $maşa (servis) orta boy.webp$süzgeç metal.webp$süzgeç metal 20cm .webp$maşa (ızgara) orta boy.webp sonrası ıvır zıvır bi iwlenemediiiiimmmmm yaa :(

$tantitoni tatlı kaşıkları.webp Tantitoni de indirimden aldığım tatlı-dondurma kaşıklarım tanesi 2küsür lira:32:
$Fotoğraf0590.webp
$ikea banyo aksesuar.webp
$ikea turkuaz paspas.webp
$istanbul gazete dergilik.webpgazete ve dergiliğim (henüz gelmedi internet alışverişimden inş. gözüktüğü gibi güzeldir)
$paspas.webppaspasım
$twigy 37-38 no.webp twigy ev-misafir terliklerim
$twigy 40-41 no.webp
$twigy angel 39-40 no.webp
$twigy love 39-40 no.webp
$twigy spring 39-40 no.webp
$CL-EG13.webpHer şey bitti ya dekorasyon objelerinede el attık hadi bakalım inş. eve yerleşirken bunları açtığımda gereksiz eşyalar imparatorluğu kurmam evime:9:
$CL-JKHU70504-K 30cm.webp
$CL-JKHU70505_01 40cm.webp
$CL-SD10536_01.webpDikiş kutum :1:
$CL-T164.webp
$CL-T165.webp
$Fotoğraf0577.webp Bernordodan aldım ama buna uygun runner ve peçeteleri tükenmiş malesef :25:bursada bernardolarda siyah masa örtüsü kıtlığı var buda teşhirdi zaten mağazada yemek takımının altından çkarttırdımda aldım :9:

Eklentiler

• $IKEA-3-katli-servis-standi.webp
    $IKEA-3-katli-servis-standi.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 224
  • $ikea ahşap kaşıklık.webp
    $ikea ahşap kaşıklık.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 350
  • $IKEA BULASIKLIK-MASIF-AHSAP_.webp
    $IKEA BULASIKLIK-MASIF-AHSAP_.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 230
  • $ikea cam karaf.webp
    $ikea cam karaf.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 223
Eki Görüntüle 332634 Tantitoni de indirimden aldığım tatlı-dondurma kaşıklarım tanesi 2küsür lira:32:
Eki Görüntüle 332640
Eki Görüntüle 332641
Eki Görüntüle 332642
Eki Görüntüle 332643 gazete ve dergiliğim (henüz gelmedi internet alışverişimden inş. gözüktüğü gibi güzeldir)
Eki Görüntüle 332644 paspasım
Eki Görüntüle 332645 twigy ev-misafir terliklerim
Eki Görüntüle 332646
Eki Görüntüle 332648
Eki Görüntüle 332649
Eki Görüntüle 332650
Eki Görüntüle 332654 Her şey bitti ya dekorasyon objelerinede el attık hadi bakalım inş. eve yerleşirken bunları açtığımda gereksiz eşyalar imparatorluğu kurmam evime:9:
Eki Görüntüle 332655
Eki Görüntüle 332656
Eki Görüntüle 332657 Dikiş kutum :1:
Eki Görüntüle 332658
Eki Görüntüle 332659
Eki Görüntüle 332660 Bernordodan aldım ama buna uygun runner ve peçeteleri tükenmiş malesef :25:bursada bernardolarda siyah masa örtüsü kıtlığı var buda teşhirdi zaten mağazada yemek takımının altından çkarttırdımda aldım :9:

çok da güzel şeyler almışsın canım. Dikiş kutularımız aynı. ev terliklerin de tamam:)Bernardodan ben de masa örtüsü alacağım. Seninkini çok beğendim. ama ben beyaz renkli düşünüyorum. farklı renkleri var mıydı?aa bu arada söylemeden geçmeyeyim köpekli paspasın çok şirin.:)

tifosicim teşekürler masa örtüsünde aynı şekilde taşlı yok açık renklerde ama gümüş simli iplikle işlemeli olanlar var birde osmanlı serisi var oda çok şık yine böyle köşe kısımlarında onlarda çok şık duruyor beyaz ve kremlerin kumaşları biraz ketene benzer gibi bunun gibi satenlerde var açık kahve ve krem tonlarında birde etek uçlarında çiçekler olan var oda çok şeker bence bi bak derim buara indirimde var bernardolarda bunun etiket fiyatı 96 tl idi indirimle 63e geldi:34:

maşallah bayıldım çeyizlerine herşeyin çok güzel mutlu günlerde kullan

herşeyiniz çok güzel ve zevkli hayırlı olsun hepsi güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

:17::17: o mutfak onluğune bayıldımmm kocısın yemeklerı degıl senı yer gıbıme gelıyooo canımm:17::17:
:32::32::32:

herşeyiniz çok güzel ve zevkli hayırlı olsun hepsi güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

maşallah bayıldım çeyizlerine herşeyin çok güzel mutlu günlerde kullan
:16: çok teşekkürlerr özge ve gamble

:17::17: o mutfak onluğune bayıldımmm kocısın yemeklerı degıl senı yer gıbıme gelıyooo canımm:17::17:
:32::32::32:
hahaha :9: galiba banada öyle gelio :1:

herşeyin çok güzel.düşünerek almışsın.inşallah mutlu yuvanda huzurla kullanırsın
teşekkürler inşallah :16:en büyük hayalim artık evime yerleşip bunları yerleştirmek oldu :9:

canım güle güle kullan hepsini
çok şık kullanışlı hepsi
bir çok ürün almayı düşündüklerim :46:
:16: bende çookk düşünerek aldım bir çoğunu ama iykide öyle yapmışım şimdi keşke şunu almasaydım yada aman bunun daha iyileride çıktı dediğim birşey yok 2-3 senedir almama rağmen belki içime sinerek aldığım için pişman olduğum birşey yok:34: çok tşkkr ederim inşllh daha güzelleride senin olsun:16:

$confetti karya patlıcan.webp$GOLD RUSH BANYO TKM.webp$GOLD RUSH BANYO TKM (1).webp$GOLD RUSH BANYO TKM (2).webp$GOLD RUSH BANYO TKM (3).webp$gold rush bny.webp$gold rush silver Klozet-Kapagi-.webp
banyomada böyle bir takım yaptım kızlar uygunmudur ben çok beğendim şimdilik mor aldım ama her renk paspasla da kombin ederim gibi düşünüyorum:40:

Back
X