Kız İsteme mutluhatunun planları ve hazırlıkları....:)

H.g. canım evet dimi güzel liste bunların hepsini bende bi kenara yazıyorum :) sen de mi hazırlık yapıyosun

hbcanım ya benim evliliğe daha var ama hiç para yok ve o asker yani para birikimini sadece ben yapıyorum :KK43: o yüzden şimdiden birikim şart :) maysta söz :)

hbcanım ya benim evliliğe daha var ama hiç para yok ve o asker yani para birikimini sadece ben yapıyorum :KK43: o yüzden şimdiden birikim şart :) maysta söz :)
yavaş planını hazırlıklarını yap canım zaten erkekler bu detaylardan anlamıyor bide kendin yapınca maliyeti azalıyor :)

Olsun canıım üzülme mecburen askerde az çok harcama yapıcak. Sen biriktirmeye başla o halde :) Hayırlısı olsunn inşallah

nişanlın için olanı mesela :))
bak ben sana hepsinin fiyatını yazıyım :)
tepsim bana maliyeti 35 lira
şişelerim bitmiş halini henüz atmadım şişeler gülsuyu etiket gıda boyası 47 lira
minik yastıklarım 25 lira
asetat kutulardan vazgeçtim karton poşetler alıcam 25 lira
sabun yaptırdım 50 tane 75 lira
renkli saksılar 5 lira
havlular 50 lira
damat bohçası 523 lira...:)

bak ben sana hepsinin fiyatını yazıyım :)
tepsim bana maliyeti 35 lira
şişelerim bitmiş halini henüz atmadım şişeler gülsuyu etiket gıda boyası 47 lira
minik yastıklarım 25 lira
asetat kutulardan vazgeçtim karton poşetler alıcam 25 lira
sabun yaptırdım 50 tane 75 lira
renkli saksılar 5 lira
havlular 50 lira
damat bohçası 523 lira...:)
ben bunu benimkine söylesem boşver ben seni kaçıraym der :KK70: teşekkürler canım ^^

Canım bende seninkisine benzer hazırlıklar yapıyorum. Allah nasip ederse 2 hafta sora erkek arkadaşımın annesi ve kız kardesi tanısmaya istanbuldan Trabzona geliyolar 2 gun kalicaklar bizde. Aralik _ocak arasida nisan dusunuyoruz gunu tanismaya geldiklerinde belirlicez. Isteme soz ayni gun evde olucak nisan ertesi gunu disarda olucak insaAllah. Bende soz icin simdiden ufak tefek hazirliklara basladim
Söyleki senin gibi sözde acık büfe yapmayı planlıyorum konseptim mor lila pembe tonları ve vintage olucak. Masa üzeri ciceklerimi ve samdanlarımı aldım(resimde bitanesinin camı yok aldıgım yerde kaldı alcam tekrar gidip) Ferforje servislikler aldım iclerine kucuk olanlardanda alıp ekleyeceğim. Birde yine aynı sekil beyaz katlı kurabiyelik ve icecek sunum icin cam damacana almayı planlıyorum :)
Bunlar haricinde duvardan duvara 3 adet ip cekip ipten susler ponponlar sarkıtmayı planlıyorum.Masanın onüne ve perdeye susler hazırlayacağım. Yemek menümde az cok belli. Simdiki hali böyle ama daha epey eksigi var yiyeceklerle ve suslerle ins daha şık olucak :) sandalyeler olmucak sadece masa olucak buarda sizlerdende tavsiyeler bekliyorum:)

24kyqvt.jpg

Canım bende seninkisine benzer hazırlıklar yapıyorum. Allah nasip ederse 2 hafta sora erkek arkadaşımın annesi ve kız kardesi tanısmaya istanbuldan Trabzona geliyolar 2 gun kalicaklar bizde. Aralik _ocak arasida nisan dusunuyoruz gunu tanismaya geldiklerinde belirlicez. Isteme soz ayni gun evde olucak nisan ertesi gunu disarda olucak insaAllah. Bende soz icin simdiden ufak tefek hazirliklara basladim
Söyleki senin gibi sözde acık büfe yapmayı planlıyorum konseptim mor lila pembe tonları ve vintage olucak. Masa üzeri ciceklerimi ve samdanlarımı aldım(resimde bitanesinin camı yok aldıgım yerde kaldı alcam tekrar gidip) Ferforje servislikler aldım iclerine kucuk olanlardanda alıp ekleyeceğim. Birde yine aynı sekil beyaz katlı kurabiyelik ve icecek sunum icin cam damacana almayı planlıyorum :)
Bunlar haricinde duvardan duvara 3 adet ip cekip ipten susler ponponlar sarkıtmayı planlıyorum.Masanın onüne ve perdeye susler hazırlayacağım. Yemek menümde az cok belli. Simdiki hali böyle ama daha epey eksigi var yiyeceklerle ve suslerle ins daha şık olucak :) sandalyeler olmucak sadece masa olucak buarda sizlerdende tavsiyeler bekliyorum:)

24kyqvt.jpg
aynı yoldan gidiyoruz kuzum :)
ben masanın bi köşesinde renkli ortancalar yada güller kullanacagım :)
henüz servis gereçlerimi almadım ama gerekirse çeyizden bi kaç parça kullanıcam :)
duvardan duvara ip çekmek yerine bence direk tavandan sarkıt süsleri ve perdeye dokunma canım....
bide bizim ara holde küçük bi masa var kare ahşap harfler var ya onlardan alıcam bide kafesler istiyorum... yine gül yaprakları... bölmeli fotograf çerçevesi olcak bi tane içinde bizim resimlerimiz olan...
10304345_816071361757744_7931608452672603479_n.jpg
sercis için bunlar aklımda english home ve ikeayada yolum düşecek...
photo (78).JPG
birde böyle bi bütünlük saglamak istiyorum istiyorum peçete sargıları kürdanlar şişelerim ve torbalarım için etiket...:)

O 2 katlı servislikten bende alıcam ama english homeda kalmadı ondan eski sezon baska yeeden bulup alicam ins. Pastaların susleme etiket vs lerini ben kendim yapıcam. Özel misafirlere yani buyuklere normal servis tabaklari felan kullanıcam bardakları kurdelalar ile susleyecegim ins. Arkadaslarima ve diger misafirlere suslu hazır plastik tapak kullanabilirim bende fotolarimizdan guzel bir sus hazirlayacagim siyah beyaz ins asıcam onuda bakalım heycanlı gidiyo simdilik :) tabi parada gidiyo bi yandan ama ceyizimdede kullanırım ilerde mevlüt vs yaparım die alıyorum :)

O 2 katlı servislikten bende alıcam ama english homeda kalmadı ondan eski sezon baska yeeden bulup alicam ins. Pastaların susleme etiket vs lerini ben kendim yapıcam. Özel misafirlere yani buyuklere normal servis tabaklari felan kullanıcam bardakları kurdelalar ile susleyecegim ins. Arkadaslarima ve diger misafirlere suslu hazır plastik tapak kullanabilirim bende fotolarimizdan guzel bir sus hazirlayacagim siyah beyaz ins asıcam onuda bakalım heycanlı gidiyo simdilik :) tabi parada gidiyo bi yandan ama ceyizimdede kullanırım ilerde mevlüt vs yaparım die alıyorum :)
elimizi neye atsak esmen para canım...
bende çeyizime koyarım diye teselli ediyorum kendimi çok şey var aklımda inşallah hepsini yapmak nasip olur
misafirlerim gelince yiyip içip gitsinler istemiyorum aaa mutlunun nişanında şuda güzeldi buda böyleydi diye akıllarında kalsın istiyorum...
zide dekora bakabilirsin canım güzel şeyler var...
kapı süsüde bulmak lazım bi site buldum ben etiketleri ordan alıcam en uygun orayı buldum karton poşetleride yine başka bi siteden 40 tanesi 25 lira..
peçete sargıları 50 adet 20 lira..
poşetler için stckler 50 adet 20 lira...
şişler için sticker 50 adet 15 lira... bunları almam lazım :)

X