En baştan alınması gereken az zamanın kalmış direk yemek takımı, çkb seti, tencere setleri tarzında olmalı 2-3 çeşit pike nevresim 2-3 takım havlu da işini görebilir canımen son küçük el aletlerine girebilirsin bardaklar porselenler falan derken anca zaman yetiyor hayırlı olsun
Canim oncelikle hayirli olsunn ama hani resimler ??? :)) madem yeni basliyosun buyuk parcalardan basla ufak tefek doldurma evini, misafir yemek takimi, gunluk yemek takimi, misafir catalbicak takimi, gunluk catal bicak takimi.. bunlar baya tutuyo , al aradan ciksin bianonce
Ben 2012 yılının sonunda yemek takımımı almaya başlamıştım öyle söyleyeyim daha 3 ay önce evlendim yani hiçte erken değil taksitle olmayacaksa amenna ama benim gibi iyisi olsun az olsun ama kaliteli olsun taksitle alacağım diyorsan hemen başlamalısın inan eksikler bitmiyor daha elektrikli aletler var var da var yaniAyy ben seneye diyorum millet diyor ki daha bir sürü zamanın var bu ne acele diyor öyle diyince bende kendimi kötü hisediyorum demek acele ediyorum diye... teşekkür ederim
Ben 2012 yılının sonunda yemek takımımı almaya başlamıştım öyle söyleyeyim daha 3 ay önce evlendim yani hiçte erken değil taksitle olmayacaksa amenna ama benim gibi iyisi olsun az olsun ama kaliteli olsun taksitle alacağım diyorsan hemen başlamalısın inan eksikler bitmiyor daha elektrikli aletler var var da var yani
Elden taksit olayını bilmiyorum inan canım ben kredi kartıyla yaptım genelde yine de bir sor tabi belki bazı toptan alınan yerler oluyor oralar yapıyordur çeyizci gibi yerler tam anlatamadım amaTaksitle alıcam ama kredi kartım yok ya elden taksit yapan yerler var mı bildiniz karaca falan yapıyor mu bir de taşınma durumumuz var o yüzden cesaret edemiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum....
Elden taksit olayını bilmiyorum inan canım ben kredi kartıyla yaptım genelde yine de bir sor tabi belki bazı toptan alınan yerler oluyor oralar yapıyordur çeyizci gibi yerler tam anlatamadım ama
Estagfirullah yardımcı olabilirsem ne mutlu banaAnladım anladım o zaman abimin ya da babamın kredi kartıyla alıcam onlara ödeme yapıcamne kadara aldın peki set şeklinde mi aldın ya çok soru soruyorum da araştırma yapıyorumm
canım bende nehirnille katılıyorum, çeyiz setlerini bende sevmiyorum. bernardo elden taksit yapıyor, ben yemek takımı ve ÇKB mi oradan aldım. sanırım nehirnill jumbo setini 2012 de aldı çünkü şuan o fiyata bulmak imkansız oradaTaksitle alıcam ama kredi kartım yok ya elden taksit yapan yerler var mı bildiniz karaca falan yapıyor mu bir de taşınma durumumuz var o yüzden cesaret edemiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum....
Ovvv 4.500 çok değilmiiiii bana 3.000 çok geliyor yaaa :// kendim alıcam ya ondan sanırım
Kaç tane nevresim takımı battaniye alayım sence ^^ yani düğün seneye diye planlıyoruz da ne alayım çeyizime hiç bilmiyorumm işte nereden başlayayım nevresim takımı ile başladım da başka ne alsam ne yapsaaammm
Tam 2012 yılının Aralık ayında almıştım canım evet hediye bile etmişleri taksitle hiç unutmam 10 ay falan yaptım anca ödedimcanım bende nehirnille katılıyorum, çeyiz setlerini bende sevmiyorum. bernardo elden taksit yapıyor, ben yemek takımı ve ÇKB mi oradan aldım. sanırım nehirnill jumbo setini 2012 de aldı çünkü şuan o fiyata bulmak imkansız orada
tüm çeliklerde korkmazı öneririm, çaydanlık tencere vesaire.
Karacadan bahsetmişsin, karacanın hiçbirşeyini önermem birsürü şikayet var.
geçen gün dantela vitanın havlularından getirttm denizliden. okadar güzellerki.. nevresim ürünlerindede çok başarılı olduğunu duydum, bu markayada bakabilirsin.
porselende bernardo Prouna diye bi porselen ürünü satıyor. ablam çok memnun kaldı bende çeyizime aldım.
fissler düdüklüde çok iyidir, sillit markada öneririm.
tupperware bıçak seti almayı düşünüyorum ablam memnun, rengarenk gözede hitap ediyo ama biraz daha bakınıyorum şuan :)
ütüde kesinlikle phillips
bardaklar , kahve takımları paşabahçe
aklıma suan bunlar geldi canım :)
çeyiz hazırlıkların hayırlı olsun canım.
kendi konumda da yazdım, eğer koyacak yer sıkıntın yoksa nevresim takımlarını ve pike takımlarını alabilirsin. 4-5 çift kişilik nevresim takımı, 2 tek kişilik nevresim takımı yeterli. 2 bilemedin 3 takım çift kişilik pike takımı, kalabalık bir aileyseniz ve yatılı misafir de ağırlama ihtimaline karşı 2 de tek kişilik nevresim ve pike takımı yeterli. nevresim takımlarını özellikle çift kişilikleri pamuk saten veya bambu saten alabilirsin. sarevin ürünleri çok kaliteli.
bunun dışında yemek takımını, kaşık çatal setlerini, yorgan, battaniye, bornoz seti, misafir havluları vs alıp koyabilirsin. çamaşırlar, ev giyimi, pijamalar, günlük yemek takımı, kahvaltı seti veya çay seti, tencere takımları vs.
ben ailemin evini ölçü aldım, yerim de müsait olduğu için alabildiğimi alıp koydum. son zamanlara sıkıştırmayı sevmiyorum, sırf alınmış olsun diye bir çöp almam. araştıra araştıra, içime sine sine aldım hep. ama söyliyim çok yorucu ve bazen bunaltıcı bir iş. şu aralar ödemelerimi hafifletmek ve kafamı rahatlatmak için ara verdim. beyaz eşyalarımızı, küçük ev aletlerimizi, aksesuarlarımızı en sona bırakacağım. bunlar dışında kalanların çoğunu aldım. belki keyfe keder alınacak şeyler veya gözden kaçırdıklarım çıkabilir. ev düzmek, yuva kurmak çok zormuş.