Hancock Çeyiz Köşesi ^_^

Hancock

Yanımda olmalısın senin yerin orası...
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.281
949
Öncelikle şunu söylemek istiyorum eskiden çeyizden falan kaçardım çok saçma gelirdi... Ama insan büyüdükçe fikirleri değişiyormuş... Çeyiz bir kızın en güzel şeyi bence

Çok heycan verici bişeyy

Ben daha çok yeni başladım çeyiz işine...

Lifti,havluydu bunların dışında 1 tane nevresim takımı aldımmm sonra 1 tane mini elektrik süpürgesi aldım... Bornoz takımım vardı annem almıştı. Sözlümle beyaz eşya taksidine girdik onu ödüyoruz bu arçelikten ^^ buda çeyiz sayılır sanırım

Güzel bir çeyiz sandığı alayım diyorum...

Başka ne alsam bilemiyorum ya daha çok yeni ve hevesliyim bu konuda sizlerin konularından fikir edicem ve aldıklarımı paylaşıcam zamanla... Allah herkese aldıklarını ağız tadıyla eskitmeyi nasip etsin...

Bakalım evlenene kadar neler alıcam neler paylaşıcam ^^

O zaman paylaşımımı yapayıımmm

Sevdiceğimle beyaz eşyalarımızı aldık taksit ödüyoruz...

İlerde birbirimize sarılıp harika filmler izleyeceğimiz güzel televizyonumuzzz

Vee sonunda yemek takımımı aldım hanımlar kendime bir alkış istiyorum
darısı isteyen herkesin başına

Yemek takımımda da tencere setimde de tercihim korkmazdan yana oldu

Özdilek battaniyeli nevresim takımım

Çok şükür küçük ev aletlerimizi de aldık...

Süpürgemi philips alıcaktım kadın toz haznesiyle alakalı fakiri çok övdü ve dayanamadım fakir aldım

Çok fazla ütüyle işim olmayacak ve çok para verip pahalı bir şey almak istemedim o yüzden arada bi ütü yapcağımdan dolayı uygun fiyatlı olunca bunu aldım

Blender olarak bunu aldım ilerde beğenmessem belki başka alıırım ama şuan için bu yeter diye düşünüyorum

tost makinamıda tefal aldım hayırlısı

Saç kurutmasına da çok para vermek istemedim uygun fiyatlı olsun diyerek bunu aldım

Şirin klozet takımım

Aldıklarım şuan bu kadar ilerleyen zamanlarda banyo aksesuarlarımı almayı düşünüyorum
Aldıkça eklemeye devam

Son düzenleme:
Canim oncelikle hayirli olsunn ama hani resimler ??? :)) madem yeni basliyosun buyuk parcalardan basla ufak tefek doldurma evini, misafir yemek takimi, gunluk yemek takimi, misafir catalbicak takimi, gunluk catal bicak takimi.. bunlar baya tutuyo , al aradan ciksin bianonce

En baştan alınması gereken az zamanın kalmış direk yemek takımı, çkb seti, tencere setleri tarzında olmalı 2-3 çeşit pike nevresim 2-3 takım havlu da işini görebilir canımen son küçük el aletlerine girebilirsin bardaklar porselenler falan derken anca zaman yetiyor hayırlı olsun

Ayy ben seneye diyorum millet diyor ki daha bir sürü zamanın var bu ne acele diyor öyle diyince bende kendimi kötü hisediyorum demek acele ediyorum diye... teşekkür ederim

Resim daha sonra ekleyeyim ^^ aldıkça eklerim burdan çok heyecanlıı böyle yazınca sizler daha heycanlanıyorummm

Ayy ben seneye diyorum millet diyor ki daha bir sürü zamanın var bu ne acele diyor öyle diyince bende kendimi kötü hisediyorum demek acele ediyorum diye... teşekkür ederim
Ben 2012 yılının sonunda yemek takımımı almaya başlamıştım öyle söyleyeyim daha 3 ay önce evlendim yani hiçte erken değil taksitle olmayacaksa amenna ama benim gibi iyisi olsun az olsun ama kaliteli olsun taksitle alacağım diyorsan hemen başlamalısın inan eksikler bitmiyor daha elektrikli aletler var var da var yani

Taksitle alıcam ama kredi kartım yok ya elden taksit yapan yerler var mı bildiniz karaca falan yapıyor mu bir de taşınma durumumuz var o yüzden cesaret edemiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum....

Taksitle alıcam ama kredi kartım yok ya elden taksit yapan yerler var mı bildiniz karaca falan yapıyor mu bir de taşınma durumumuz var o yüzden cesaret edemiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum....
Elden taksit olayını bilmiyorum inan canım ben kredi kartıyla yaptım genelde yine de bir sor tabi belki bazı toptan alınan yerler oluyor oralar yapıyordur çeyizci gibi yerler tam anlatamadım ama

Elden taksit olayını bilmiyorum inan canım ben kredi kartıyla yaptım genelde yine de bir sor tabi belki bazı toptan alınan yerler oluyor oralar yapıyordur çeyizci gibi yerler tam anlatamadım ama

Anladım anladım o zaman abimin ya da babamın kredi kartıyla alıcam onlara ödeme yapıcam ne kadara aldın peki set şeklinde mi aldın ya çok soru soruyorum da araştırma yapıyorumm

Anladım anladım o zaman abimin ya da babamın kredi kartıyla alıcam onlara ödeme yapıcam ne kadara aldın peki set şeklinde mi aldın ya çok soru soruyorum da araştırma yapıyorumm
Estagfirullah yardımcı olabilirsem ne mutlu bana Ben hiç birşeyimi set halinde almadım öyle söyleyeyim takımları hiç sevemedim her istediğim model bir setin içinde değildi yani ayrı ayrı aldımMarkadan markaya değişiyor canım ben hangi markada ne iyiyse onu almaya çalıştım mesela ne merak ediyorsan onu sor söyleyeyim şöyle sıralamam gerekirse sana

Yemek takımı, çkb takımı, çelik tencere seti bunlar Jumbo markalı yanında tepsi ve çay bardağı seti verildi 12 kişilik toplam tutarım 4500 TL civarında oldu

Düdüklü tenceremi Fissler tercih ettim yine düdüklü de en iyisi diye
Elektrik süpürgesi - Dyson en iyisi bana göre bende öyle yaptım allergy serisinden aldım
Tost makinesi - Korkmaz
Kattle - Bosch
Blender mikser set - Braun
Ekmek kızartma makinesi - Tefal
Teflon tava seti pilav ve farklı boyda tavalar - Tefal
Seramik tava - Korkmaz
Nevresimlerim - Sarev, Taç, Karaca home
Pike - Englishome, Linens
Silikon ürünlerim - Tantitoni
Ütü - Philips
Ütü masası - Arzum

Aklıma gelenler sormak istediklerini cevaplarım canım

Ovvv 4.500 çok değilmiiiii bana 3.000 çok geliyor yaaa :// kendim alıcam ya ondan sanırım

Kaç tane nevresim takımı battaniye alayım sence ^^ yani düğün seneye diye planlıyoruz da ne alayım çeyizime hiç bilmiyorumm işte nereden başlayayım nevresim takımı ile başladım da başka ne alsam ne yapsaaammm

canım bende nehirnille katılıyorum, çeyiz setlerini bende sevmiyorum. bernardo elden taksit yapıyor, ben yemek takımı ve ÇKB mi oradan aldım. sanırım nehirnill jumbo setini 2012 de aldı çünkü şuan o fiyata bulmak imkansız orada

tüm çeliklerde korkmazı öneririm, çaydanlık tencere vesaire.
Karacadan bahsetmişsin, karacanın hiçbirşeyini önermem birsürü şikayet var.
geçen gün dantela vitanın havlularından getirttm denizliden. okadar güzellerki.. nevresim ürünlerindede çok başarılı olduğunu duydum, bu markayada bakabilirsin.
porselende bernardo Prouna diye bi porselen ürünü satıyor. ablam çok memnun kaldı bende çeyizime aldım.
fissler düdüklüde çok iyidir, sillit markada öneririm.
tupperware bıçak seti almayı düşünüyorum ablam memnun, rengarenk gözede hitap ediyo ama biraz daha bakınıyorum şuan :)
ütüde kesinlikle phillips
bardaklar , kahve takımları paşabahçe
aklıma suan bunlar geldi canım :)

Jumbo biraz pahalı bir marka gerçi onlara eş değer yerlerden alsaydım yine aynı rakamı bulurdu ama daha uygununu da alabilirsin tabi ki benim senelerdir aklımda hayalimdeydi o yüzden hiç acımadım verdim kendim yaptım bütün çeyizimi

Ben 4 takım falan aldım evlenene kadar 2 tane de pike almıştım yastık kılıfı falan annemlerden hediye falan şuanda 6-7 tane toplamda nevresimim olmuştur hediye gelebiliyor yani aklında olsunHavlu 3 tane almıştım sadece kayınvalidem örmüşte örmüş havlu sağolsun en az 15 tane havlum vardır şuanda evdeYukarıda bahsettiğim şeyleri alabilirsin canım büyük parçaları çıkar aradan ilk önce yemek takımı, çkb takımı, tencere setlerini, nevresim havluları falan gerisi hallediliyor son 5-6 ay kala da elektriklileri halledersin

Tam 2012 yılının Aralık ayında almıştım canım evet hediye bile etmişleri taksitle hiç unutmam 10 ay falan yaptım anca ödedimŞuanda çok mu yüksek fiyatları hiç bakmadım sonrasında Sende benim gibi araştırmışsın belli evet yemek takımı tencere falan kesinlikle Karacadan çok şikayet var ve benimde çaydanlığım sahan setim falan Korkmaz çok iyi çeliği

çeyiz hazırlıkların hayırlı olsun canım.
kendi konumda da yazdım, eğer koyacak yer sıkıntın yoksa nevresim takımlarını ve pike takımlarını alabilirsin. 4-5 çift kişilik nevresim takımı, 2 tek kişilik nevresim takımı yeterli. 2 bilemedin 3 takım çift kişilik pike takımı, kalabalık bir aileyseniz ve yatılı misafir de ağırlama ihtimaline karşı 2 de tek kişilik nevresim ve pike takımı yeterli. nevresim takımlarını özellikle çift kişilikleri pamuk saten veya bambu saten alabilirsin. sarevin ürünleri çok kaliteli.

bunun dışında yemek takımını, kaşık çatal setlerini, yorgan, battaniye, bornoz seti, misafir havluları vs alıp koyabilirsin. çamaşırlar, ev giyimi, pijamalar, günlük yemek takımı, kahvaltı seti veya çay seti, tencere takımları vs.
ben ailemin evini ölçü aldım, yerim de müsait olduğu için alabildiğimi alıp koydum. son zamanlara sıkıştırmayı sevmiyorum, sırf alınmış olsun diye bir çöp almam. araştıra araştıra, içime sine sine aldım hep. ama söyliyim çok yorucu ve bazen bunaltıcı bir iş. şu aralar ödemelerimi hafifletmek ve kafamı rahatlatmak için ara verdim. beyaz eşyalarımızı, küçük ev aletlerimizi, aksesuarlarımızı en sona bırakacağım. bunlar dışında kalanların çoğunu aldım. belki keyfe keder alınacak şeyler veya gözden kaçırdıklarım çıkabilir. ev düzmek, yuva kurmak çok zormuş.

Yorumlarınız için teşekkür ederim ama anlayamıyorum birileri karaca al muhteşem ürünleri var diyor birileri şikayet var diyor kendi yengem karaca kullanıyor çok memnun ne yapacağımı şaşırdım ama şans ile alakalı bence bu... Karacada bir set beğendim doğrusu herşeyiyle toplam 3 bin kadar var onu gözüme kestirdim kasımdan sonra alcam daha uygun fiyatlı bulursam onu alıcam...

Bende içime sine sine almak istiyorum hepsi emek hepsi bir heyecan onların yaaa :) Allah hepimizin yardımcısı olsun teşekkür ederim...

Sevgilim bana bu çok istediğim kahvaltı setini almış bayıldııımmm bayıldııım...

Hemen çeyizime koyuyorum... İnşallah seneye ilk sabah kahvaltımızı bu setlerle yapıcaz...

Eklentiler

• keramika_kosem_14_parca_tatli_dus_kahvalti_takimi.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 199

Sevdiceğimle beyaz eşyalarımızı aldık taksit ödüyoruz...

Bu hafta küçük ev aletlerimizi alıcaz onlarıda paylaşırım

İlerde birbirimize sarılıp harika filmler izleyeceğimiz güzel televizyonumuzzz

Sonunda yemek takımımda çeyizlerimin yanında yerini buldu ve üstümden büyük bir yük kalktı...

Sırada diğer eşyalarım var çok güzel ve heyecan verici bir şey bu Rabbim herkese nasip etsin

Battaniyeli nevresim takımım özdilekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…