Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aldım ben onlardan canımmcanım 2 kişilik aşk kahvaltı takımlarından alacaksan ankara da mağazasını buldum
hani netten almıyorum ben nette varda. keramika mağazasını buldum alcam inşallah
aaa çeyiz resmlerinde gözümden kaçmış kaça aldın nerdenaldım ben onlardan canımm
canım şu lav ın çay bardaklarından 6 tane mi aldın 12 mialdım ben onlardan canımm
12 tane aldım bornoz takımımda vardı canım çoktan annem almıştı günlük için sade çay bardaklarından alırım sanırımcanım şu lav ın çay bardaklarından 6 tane mi aldın 12 mi
günlük mü kullanacaksın?
bir de bornoz takımı aldın mı?
bu bardakları neyde kullanırız12 tane aldım bornoz takımımda vardı canım çoktan annem almıştı günlük için sade çay bardaklarından alırım sanırım
bu bardakları neyde kullanırız
erkek eline pek olmayacak gibi kararsız kaldım canm ondan soruyorum
bornozonu göremedm hangi marka??
Güle güle kullan çok güzel seçimlerin :) ya kahvaltı takımın tam benlik pembiş çiçekli bayıldım
Şirin klozet takımım Eki Görüntüle 1817180 Eki Görüntüle 1817180
çeyiz setini Korkmaz almakla çok iyi yapmışsın canım, ben çeliklerimi Hisar'dan aldım ama şimdiki aklım olsa Korkmaz'dan alırdım, bence hem modelleri daha şık hemde ne bileyim daha kaliteli gibi geliyor bana, Hisar'la yaşadığımız sıkıntılardan dolayı biraz soğudum da kendilerinden
bu arada eviniz belli mi? ben ev belli olmadan paspas takımı vs. alamıyorum uymazsa diye, gerçi senin takımın sade ve cici olmuş her banyoya uyar