- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
Esse den aldığım ciciler bunlarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın kuzum benim aminnnÇok cici herşeyin canım aşkla kullan
Günlük Yemek Takımım Kütahya porselen
Esse Baharatlıklarım
Esse Yağlık-Sirkelik ve tuzluklarım
Önceden satın aldıklarım,bunlarda benim çeyizciklerim toplu halde ilk bunları aldım fritöz hediye gelmişti . Kahvaltı takımımın rengini sonradan beğenmedim çok koyu geldi ben sade seven biriyim ama işte ah kafam ...
Eki Görüntüle 927077 Eki Görüntüle 927080 Eki Görüntüle 927083 Eki Görüntüle 927085 Eki Görüntüle 927088
pike takımı çok sevdim ya
Eki Görüntüle 1365344
İnşallah beyaz eşya konusunda şanslıyımdır
Eki Görüntüle 1365345
Cici elektrikli süpürgem ve ütüm
Çeyiz hazırlıklarım başladı aldıkça sizinle büyük bi hevesle
paylaşıcam ...
Çok teşekkür ederimhepsi çok çok güzel canım güle güle kullanın
Teşekkürler kuzum benimSenide çeyizlerinide yerimmm Hepsi senin gibi tatlılar
Günlük Yemek Takımım Kütahya porselen
Berf Misafir Yemek Takımım
Falez Misafir Kahvaltı Takımım
Nehir Çatal Bıçak Seti Misafirlik
Falez Tencere Seti
Tefal Fritöz
Esse Baharatlıklarım
Esse Yağlık-Sirkelik ve tuzluklarım
English Home Bornozları ve Havluları
Cotton Box Pike Takımı bayıldım ya
Eki Görüntüle 1365344
Samsung 8kg Çamaşır Makinesi
Eki Görüntüle 1365345
Samsung 7 Programlı Bulaşık Makinesi
Philips Cici Elektrikli Süpürgem ve Tefal Ütüm
Philips Fön Makinesi
Philips Traş Makinesi
Gaz Lambalarım
İkea Mumlarım
Porselen Resim Çerçevem
Çeyiz hazırlıklarım başladı aldıkça sizinle büyük bi hevesle
paylaşıcam ...
Canım hepsi çok güzeller güle güle kullan inşallah Günlük yemek takımına bayıldım bende aynısını Keramika da buldum sanırım ordan alıcam fiyatını hatırlamıyorum pek ama uygundur , ne kadara aldın acaba? Bir de ben kahvaltı takımını göremedim onuda eklermisin tekrardan :) :)
Karemika da pahalıya geliyor canım araştırdım ben , 65tl ye aldım ben gerçektende çok şık ve estetik duruyor. Teşekkürler
Ekledim kahvaltı takımım çıktı mı canım ? Ben o takımı 3/4 yıl önce aldım , rengini çok beğenmiyorum aslında ama yapçak bişi yokCanım hepsi çok güzeller güle güle kullan inşallah Günlük yemek takımına bayıldım bende aynısını Keramika da buldum sanırım ordan alıcam fiyatını hatırlamıyorum pek ama uygundur , ne kadara aldın acaba? Bir de ben kahvaltı takımını göremedim onuda eklermisin tekrardan :) :)
Ekledim kahvaltı takımım çıktı mı canım ? Ben o takımı 3/4 yıl önce aldım , rengini çok beğenmiyorum aslında ama yapçak bişi yok
Hepsibrada dan aldım sanırım canım ben , dışarda hiç bir yerde göremedim , kipada satılıyordu geçen yaz tabi ben o fırsatı kaçırmıştım. İnşlah canım seninde gönlüne göre olurBende aynısını beğendim alıcam da o yüzden sordum canım çok sağol oradan bakar alırım olmazsa
Hepsibrada dan aldım sanırım canım ben , dışarda hiç bir yerde göremedim , kipada satılıyordu geçen yaz tabi ben o fırsatı kaçırmıştım. İnşlah canım seninde gönlüne göre olur
Alla alla şimdi tekrar ekledim , neden olmamış anlamadımHayır canım göremedim eklenmemiş
Alla alla şimdi tekrar ekledim , neden olmamış anlamadım