- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
Erken vermişsiniz baya 2 günde bir tekrarlayın yükselişine göre doktır değerlendirecektirBenim adetime daha 10 gun var canim dun verdim bunu.1 gun sonra tekrarlasam cikarmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken vermişsiniz baya 2 günde bir tekrarlayın yükselişine göre doktır değerlendirecektirBenim adetime daha 10 gun var canim dun verdim bunu.1 gun sonra tekrarlasam cikarmi?
sana solmdmi mi ne asisi kac aylksnKızlar günaydın beni sağlık ocağından aşı için aradılar sonunda ..bugün aşı olmaya gidecem ..aç gel falan dediler..niye ki? Kan ,idrar testi falan da mı yapacaklar acaba ?bide aşı da yanma acı falan oluyor mu
19+4 haftalık cnm...bu haftalarda oluyor zaten aşı da aç karnına gelsin demiş eşime ..herhalde tahlil için diye düşündüm ..buradakilere sorayım dedimsa
sana solmdmi mi ne asisi kac aylksn
hmm korkma cnm demkki ilk asi ac olmsi gerek korkma acmz insallh19+4 haftalık cnm...bu haftalarda oluyor zaten aşı da aç karnına gelsin demiş eşime ..herhalde tahlil için diye düşündüm ..buradakilere sorayım dedim
kız doğuracam deme su mu akıntımı nasıl bilemedinnn???
Kızlar günaydın beni sağlık ocağından aşı için aradılar sonunda ..bugün aşı olmaya gidecem ..aç gel falan dediler..niye ki? Kan ,idrar testi falan da mı yapacaklar acaba ?bide aşı da yanma acı falan oluyor mu
Kızlarrrr fena bi derdim var bana bi akıl verin göğüslerimi kaşıya kaşıya bi hal oldum yırtıcam artık kaşıdıkça kaşınıyo neden böyle anlamadım ne yapsam geçer acıyo artık kaşımaktan
Pekmezi çay bardağından bir parmak eksik olarak iç canım. Doktor bana da dedi. Bir su bardağı içmeye çalışıyodum. Söylememişti ne kadar içeceğimi. Sonradan dedi o çok fazla olur böyle iç diye. Biliyosundur belki ama yinede söyleyim dedim.Anladim cnm cok sagol icimi rahatlattin kuru uzum yiyorum pekmez icmeyede baslarim bugun ins
Ooo desene çifte bayram yapacaksınız. :)Günaydın kızlarr :)) hayırlı kandiller. Az önce sağlık ocağından geldim. Ödemim çok yine kan tahlili verdim açılçası ben de istedim kreatinin bakılsın diye. Tansiyonum 13 çıktı. Yine yüksek.. Kalbim zaten fırlayacaktı yerinden öyleydi gittiğimde. Sordu kasılma sancı durumumu bayramı bekleyecek gibi görünmüyor ama hayırlısı dedi. Bama da öyle geliyor. Bayramda gelirse artık doktorum olmaz ama arkadaşını ayarlar daha önce konuştuk cuma tekrar konuşurum. Ödem yoruyor beni artık yüzüm gözüm dudaklarım ellerim bile şiş. Aynı sağlık ocağında başka ebe vardı eski doktorumun ebesi bem kreatinin isteyince ödemin var senin bakılsın bence de dedi. Biraz böyle samimiyiz doktorumla sohbet muhabbet falan boş olunca ondan da böyle konuşuyoruz soruyorum soruyorlar falan. Bakalım internetten sonuçları akşam alırım nasıl çıkmış merak ediyorum.
gecmis olsun ama daha 36 haftalk yaziyo takvimde gelmesi icin erken degil mi.benmde yuzum gozum sismeye basladi tuzluda pek yemem aslinda.ellerde ayaklarda birşey yok cok şükür.vaktiyle gelsin yavrun insallahGünaydın kızlarr :)) hayırlı kandiller. Az önce sağlık ocağından geldim. Ödemim çok yine kan tahlili verdim açılçası ben de istedim kreatinin bakılsın diye. Tansiyonum 13 çıktı. Yine yüksek.. Kalbim zaten fırlayacaktı yerinden öyleydi gittiğimde. Sordu kasılma sancı durumumu bayramı bekleyecek gibi görünmüyor ama hayırlısı dedi. Bama da öyle geliyor. Bayramda gelirse artık doktorum olmaz ama arkadaşını ayarlar daha önce konuştuk cuma tekrar konuşurum. Ödem yoruyor beni artık yüzüm gözüm dudaklarım ellerim bile şiş. Aynı sağlık ocağında başka ebe vardı eski doktorumun ebesi bem kreatinin isteyince ödemin var senin bakılsın bence de dedi. Biraz böyle samimiyiz doktorumla sohbet muhabbet falan boş olunca ondan da böyle konuşuyoruz soruyorum soruyorlar falan. Bakalım internetten sonuçları akşam alırım nasıl çıkmış merak ediyorum.
Ooo desene çifte bayram yapacaksınız. :)
İnşallah aksilik çıkmaz ya. Bayram telaşının içinde. Sonuçlarında iyi gelirse daha güzel olur. Dadından yenmez.
Hiç birşey zamanından önce veya sonra gerçekleşmez. İnşallah sağlıklı olur sorun olmaz.Aslında erken ama sıpa durmuyor. Sancım oluyor falan. Bayramı da geçirse sorun yok hoi şimdi de doğsa sorub olmaz ama hayırlısı bakalım. Henüz 35+4teyiz. Cumartesi 37ye gireceğiz.
gecmis olsun ama daha 36 haftalk yaziyo takvimde gelmesi icin erken degil mi.benmde yuzum gozum sismeye basladi tuzluda pek yemem aslinda.ellerde ayaklarda birşey yok cok şükür.vaktiyle gelsin yavrun insallah
Hiç birşey zamanından önce veya sonra gerçekleşmez. İnşallah sağlıklı olur sorun olmaz.
gecmis olsun saglikla gelsin de muhim olan o zaten bayram sekeri olur :)))Erken canım şuan 35+4 teyiz. Cumartesi 37ye girecek. Kısmet bakalım. Ama dün 10 kere sancım oldu. Düzenli değil ancak tansiyon da 13 çıkıyor. Sıkı takipteyim cuma kendi doktoruma da gideceğim. Hastanedeki hemşire geçen salı nstde 10 gün daha beklese yeter demişti. Bugün 8.günü :)) tuzu neredeyse tamemen kestim ekmek makarna patates pilav falan yemiyorum yasak zaten. Bakalım hayırlısı olsun. Erkende olsa yapacak bir şey yok :)
gecmis olsun saglikla gelsin de muhim olan o zaten bayram sekeri olur :)))