- 19 Nisan 2010
- 2.220
- 4.686
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıkınca hbr ver inşlh bi sorun çıkmazzGünaydın canım.. Radyolojideyim bende bakalım bekliyorum sıramı... Ne diyecek ne olacak merak ediyorum.. Bu 4. Ayrıntılı..
çıkınca hbr ver inşlh bi sorun çıkmazz
oyyy cnm bnmmm çok geçmiş olsun mail gelmeyince siteyi unutuyorum bazen hayırlısı hakkında bebişin sağlıklııı önemli olan o doktoruna güvenn dinlen çok yorma kendiniii kızlarrr nazlıdır annesiiii üzme onuuuAldım canım sonucu.. Böbreğinde 5 mm lik bir genişleme görüldü. Plasenta posterior görüldü o da arka duvarında demekmiş rahmin. Perinatolojiye yönlendirdi.. Ancak Balcalı malum 14 Haziran dedi en erken tarihi. Doktorum da geç dedi.. Sonra al alma demedi randevuyu.. Düzelir inşallah çoğu gebelikte görülüyor bebekte. Bebek makat geliş pozisyonunda.. Şimdilik böyle bakalım.. Bolca dinleniyorum. Okuma bayramına da gitmemeye karar verdim.. Orda yediğim bir şey yüzünden zehirlenme ya da ishal yaşarsam erken doğumu tetikleyebilir. Vicdan azabı çekmek istemiyorum. Riske atmaya gerek yok. Zaten bütün sınıfın katıldığı bir etkinlik değil. Bizde katılmayıveririiz napalım..
oyyy cnm bnmmm çok geçmiş olsun mail gelmeyince siteyi unutuyorum bazen hayırlısı hakkında bebişin sağlıklııı önemli olan o doktoruna güvenn dinlen çok yorma kendiniii kızlarrr nazlıdır annesiiii üzme onuuu
yok anam yok insanlık mı kalmış kiii sen sana doğru olanı yappp boşwer kimseyide takmaaBu insanlarne kadar anlayışsız yaa... Okuma bayramına katılamayacağımı belirttim.. Malum sebepleri anlattım.. Çok kasma kendini benim de plasenta aşağıdaydı cam bile sildim bilmem ne gibi zırvaladı resmen.. Arkadaş sen karnındaki bebeği umursamadıysan bana ne? Ben umursuyorum. Oğlum da gitmemeyi kabul etti kardeşi için.. İyi ki de gitmiyorum bu gibi insanlarla ne kadar eğlenilirdi orası muamma gerçekten. Kendi 33 haftalık susuz kalmış bebek doğurmuş.. Az dikkat etseydi madem.. Ayy valla saçma sapan insanlarla karşı karşıya kalmak kadar gıcık bir durum yok.. Ha ben takmadım ama çokta normal gelmedi tavrı. 28 kişilik sınıftan topu topu 16 kişi katılabiliyor.. Çoğu maddi sebepten katılamıyor her çocuğun hakkı olmasına rağmen. Ben sağlık sorunları yüzünden gidemiyorum ama haklı onlar.. Gerçekten insanlar düşüncesiz olmuş.. Sen sınıf temsilcisi olarak yükseleceksin diye ben neden kendimi riske atayım ki? Kermes var okulda ilk dönemki kermeste şeker hamurlu kurabiye yaptım. Bu kez bardak kaşık falan götürdüm.. Sonuçta yapabilecek durumda değilim.. Evde yapmıyorum yemek yani düşünün. Okul için riske giremem.. Onda bile bir litre bile meyve suyu da taşıyamaz mısın demez mi? Uyuz oldum resmen.. Evde eşim her şeyi yapıyor çamaşır sepetini bile elime almıyorum.. Yazık gerçekten çok yazık insanların bu tutumu. Yaparken iyi yapmadın mı kötü yani.. ayy kızlar kusura bakmayın sinir oldum size döktüm içimi..
yok anam yok insanlık mı kalmış kiii sen sana doğru olanı yappp boşwer kimseyide takmaa
sweetwitch01 cnm sen benden tecrübelisinnn ben kızımın yatagını nasıl ayıracagımmm çok düşünüyorum bide bu yaz ciş sorunumuz varrr nasılll olucakkk bilemiyorummmm
cewap için sağol cnm klozetim yok n yazıkki lazımlık var mesela yaptıktan sonra burnunu tutuyor ama her zaman değil tabiki bu yaz alıştırmam lazım çünkü 2 bez çok maliyetli olucak yoksa bide daha rahat ederim die düşünüyorum..Valla canım ayırsan bile gecenin bir yarısı gelip yine yatıyor senle.. Yazın kardeşi ile birlikte geçsin aynı odaya. Çiş konusunda bana hiiç sorma benim sıpa 4 yaşında söyledi... gece de kaldırman lazım çişe lazımlık değil de ben klozet üstü almıştım.o daha rahat olmuştu. Gece mutlaka onu kaldır. Altına kaçırsa da kızma korkmasın. Korkarsa yapmaz çünkü. Olsun bir şey olmaz çiş yaramazlık yapmış falan dersin. İlk başladığında alkışlarsın falan acele de etme hazırsa başla bu arada
cewap için sağol cnm klozetim yok n yazıkki lazımlık var mesela yaptıktan sonra burnunu tutuyor ama her zaman değil tabiki bu yaz alıştırmam lazım çünkü 2 bez çok maliyetli olucak yoksa bide daha rahat ederim die düşünüyorum..
Bu insanlar herkesin bünyesini kendisininki gibi sanıyor. Halbuki kendi yaptığını da iyi bişeymiş gibi öve öve anlatmış. Cahillikten başka bişey değil. Sen bakma onlaraaaaa. Konuşur konuşur susarlarBu insanlarne kadar anlayışsız yaa... Okuma bayramına katılamayacağımı belirttim.. Malum sebepleri anlattım.. Çok kasma kendini benim de plasenta aşağıdaydı cam bile sildim bilmem ne gibi zırvaladı resmen.. Arkadaş sen karnındaki bebeği umursamadıysan bana ne? Ben umursuyorum. Oğlum da gitmemeyi kabul etti kardeşi için.. İyi ki de gitmiyorum bu gibi insanlarla ne kadar eğlenilirdi orası muamma gerçekten. Kendi 33 haftalık susuz kalmış bebek doğurmuş.. Az dikkat etseydi madem.. Ayy valla saçma sapan insanlarla karşı karşıya kalmak kadar gıcık bir durum yok.. Ha ben takmadım ama çokta normal gelmedi tavrı. 28 kişilik sınıftan topu topu 16 kişi katılabiliyor.. Çoğu maddi sebepten katılamıyor her çocuğun hakkı olmasına rağmen. Ben sağlık sorunları yüzünden gidemiyorum ama haklı onlar.. Gerçekten insanlar düşüncesiz olmuş.. Sen sınıf temsilcisi olarak yükseleceksin diye ben neden kendimi riske atayım ki? Kermes var okulda ilk dönemki kermeste şeker hamurlu kurabiye yaptım. Bu kez bardak kaşık falan götürdüm.. Sonuçta yapabilecek durumda değilim.. Evde yapmıyorum yemek yani düşünün. Okul için riske giremem.. Onda bile bir litre bile meyve suyu da taşıyamaz mısın demez mi? Uyuz oldum resmen.. Evde eşim her şeyi yapıyor çamaşır sepetini bile elime almıyorum.. Yazık gerçekten çok yazık insanların bu tutumu. Yaparken iyi yapmadın mı kötü yani.. ayy kızlar kusura bakmayın sinir oldum size döktüm içimi..
Hoşgeldinn sağsalim kucağına alırsın inşallah☺Günaydın kizlaaarrr bende katılayim bari aranıza :) minik kizimla bizde bugün 31+4 olduk :) sizler kaç haftaliksiniz
Hoşgeldinn sağsalim kucağına alırsın inşallah☺
Aminnn aminnn ah zaman biraz daha hızlı geçsede alsam sıpamı kucağma☺☺Amiinn inşaallah Rabbim tüm. Hamilelere sağ salim.kavuşmayı nasip etsin Miniklerine :)
Aminnn aminnn ah zaman biraz daha hızlı geçsede alsam sıpamı kucağma☺☺