günaydın cnm h.g aramıza bi sorun oöursa yardımcı oluruzz Allahınn sana bağışlasınnnGünaydın güzel anneler...
Ben de yeni hamişim allahima şükürler olsun. Sağlıklı rahat bir gebelik geçiririz inşallah. Sizlerin bilgilerinden faydalanmak isterim canlar çok acemiyim ilk bebeğim olacak hayırlısıyla.
Benimmmm☺@umutluuvaka sen misinn kız??
ee nieeeeBenimmmm☺
Bilmem değiştirmek istedim☺☺ee nieeee
Hosbuldum canim inşallah sorunsuz devam eder hamisligimgünaydın cnm h.g aramıza bi sorun oöursa yardımcı oluruzz Allahınn sana bağışlasınnn
cnm daha döner bee ewet her hamilelik farklı oluyor açıkçası kız çocugu zorluyor ya biraz ben bunda çok şükür hamileliğimi unutuyorum 8 kg ya gelince ii bende ben kızımda toplam 16 kg almıştım hiiiççç canını sıkmaa herşeyin hayırlısını dile o sağlıklı olsundaaaa herşey boşşşKızlar selamm.. Doktordan geldim az önce. Bebiş tersmiş başımız yukarda.. Aşağıdaydı dönmüş yani. Kemik gelişimi geride çıktı. Sütü asla ihmal etme dedi. Balık yağı verecekti ama allerjilerim olduğu için korkudan veremedi. Somon ye dedi. Plesenta aşağıda şuan. Yarın radyolojiye gidip tekrar ayrıntılı usg ye gireceğim plesenta previa mı değil mi diye bakılacak. Ayakta çok kalma mümkün olduğunca yat ama sürekli de yatma tabii dedi. Sola yatma konusunda nereye istersen yat sorun yok dedi. Ellerim uyuşuyor ağrıyor dedim. Kolunu yukarda tut olmadı aşağıda kalsın dedi.. Hala geçmezse dolaşım sistemiyle alakalıdır kalp damar cerrahiye git dedi. Bende böyle.. İkinci hamilelik zor geçiyor. Her hamilelik farklı işte.. Bu kez çok zorlanıyorum. Kilo olarak 8 kilo almışım toplamda. Umarım daha almam. Gerçi şişliğim de var ama bilmiyorum.
inşlh cnm merak ettiklerin olursa yaz sor çekinme arkadaşlarımda yazar şahsen görmesem bileHosbuldum canim inşallah sorunsuz devam eder hamisligim
cnm daha döner bee ewet her hamilelik farklı oluyor açıkçası kız çocugu zorluyor ya biraz ben bunda çok şükür hamileliğimi unutuyorum 8 kg ya gelince ii bende ben kızımda toplam 16 kg almıştım hiiiççç canını sıkmaa herşeyin hayırlısını dile o sağlıklı olsundaaaa herşey boşşş
cnm ya bende bebişimin hareketlerini çok asagıda hissediyorumm ndn acabaa???Dönmesi falan sorun değil zaten sezaryen. Onu takmadım.. Plasenta sıkıntı erken doğum vs. Vs o sebeple bu hafta sonu çantamı hazır etmem lazım. Ne olur ne olmaz diye.. Kilo Konusu da yine iyi oğlumda 30 aldım çok çok iyi.. Kısmet bakalım..
cnm ya bende bebişimin hareketlerini çok asagıda hissediyorumm ndn acabaa???
kızz n bilimm korkuyorum bazen kızdaki gibi olmuyorr çogu seyii sağoll cnmmAşağı tarafa yakındır canım ayakları falan.. Oondan öyle hissedersin..
kızz n bilimm korkuyorum bazen kızdaki gibi olmuyorr çogu seyii sağoll cnmm
günaydınnn anne adaylarııı güzel hamişler❤❤❤❤❤
İnşallah inşallah:) görsem bari en azından.offf ben bu kadar pinpirikli değildim ne oluyorsa banaBana 10.haftadan önce dinletmedi atışı. Sadece gösterdi o kadar.. Şu zamana kadar 3 kere 2 saniye dinletti.. Daha var merak etme canım duyarsın atışları
İnşallah inşallah:) görsem bari en azından.offf ben bu kadar pinpirikli değildim ne oluyorsa bana