hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

günaydın cnm h.g aramıza bi sorun oöursa yardımcı oluruzz Allahınn sana bağışlasınnn

günaydın hamişlerrr❤❤❤❤❤

Kızlar selamm.. Doktordan geldim az önce. Bebiş tersmiş başımız yukarda.. Aşağıdaydı dönmüş yani. Kemik gelişimi geride çıktı. Sütü asla ihmal etme dedi. Balık yağı verecekti ama allerjilerim olduğu için korkudan veremedi. Somon ye dedi. Plesenta aşağıda şuan. Yarın radyolojiye gidip tekrar ayrıntılı usg ye gireceğim plesenta previa mı değil mi diye bakılacak. Ayakta çok kalma mümkün olduğunca yat ama sürekli de yatma tabii dedi. Sola yatma konusunda nereye istersen yat sorun yok dedi. Ellerim uyuşuyor ağrıyor dedim. Kolunu yukarda tut olmadı aşağıda kalsın dedi.. Hala geçmezse dolaşım sistemiyle alakalıdır kalp damar cerrahiye git dedi. Bende böyle.. İkinci hamilelik zor geçiyor. Her hamilelik farklı işte.. Bu kez çok zorlanıyorum. Kilo olarak 8 kilo almışım toplamda. Umarım daha almam. Gerçi şişliğim de var ama bilmiyorum.

cnm daha döner bee ewet her hamilelik farklı oluyor açıkçası kız çocugu zorluyor ya biraz ben bunda çok şükür hamileliğimi unutuyorum 8 kg ya gelince ii bende ben kızımda toplam 16 kg almıştım hiiiççç canını sıkmaa herşeyin hayırlısını dile o sağlıklı olsundaaaa herşey boşşş

Dönmesi falan sorun değil zaten sezaryen. Onu takmadım.. Plasenta sıkıntı erken doğum vs. Vs o sebeple bu hafta sonu çantamı hazır etmem lazım. Ne olur ne olmaz diye.. Kilo Konusu da yine iyi oğlumda 30 aldım çok çok iyi.. Kısmet bakalım..

cnm ya bende bebişimin hareketlerini çok asagıda hissediyorumm ndn acabaa???

kızz n bilimm korkuyorum bazen kızdaki gibi olmuyorr çogu seyii sağoll cnmm

Evet farklı canım benim de oğlumda farklıydı. Şuan daha farklı.. Hareketleri olsun duruşu olsun.. Hepsi farklı.. Korkma o büyüdükçe yukarı çıkar..

Melek anneler merhaba.bende hamileyim daha çok yeni.sizind3 fikirlerinizi almak istiyorum.
Benim bebeğim normalde 7 haftalığı bitirmesi lazımdı ama geç döllenme olmuş:) baya baya serinkanli sanırım benim yavrum
Ultrasonda 6+1 çıktı. Geç döllenme dedi doktorun
Bayanlar kalp atışını duyamadık buna çok üzülüyorum.kese göründü ama kalp atisi duyulmadı.doktorum cuma ya randevu verdi.sizler ne zaman duydunuz.anormal bir durum yoktur değil mi

Bana 10.haftadan önce dinletmedi atışı. Sadece gösterdi o kadar.. Şu zamana kadar 3 kere 2 saniye dinletti.. Daha var merak etme canım duyarsın atışları

Bana 10.haftadan önce dinletmedi atışı. Sadece gösterdi o kadar.. Şu zamana kadar 3 kere 2 saniye dinletti.. Daha var merak etme canım duyarsın atışları
İnşallah inşallah:) görsem bari en azından.offf ben bu kadar pinpirikli değildim ne oluyorsa bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…