hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Kızlar cinsiyeti belli olanlar varmı bide kaçıncı haftada soylediler yazarsanız sevinirim
Radyolojide 16.haftada söyledi. 20.haftada doktorum tahminde bulundu. 21.haftada perinatolojide söylendi. Kesin net olarak 23. Haftada doktorum kız dedi.. Ben demeden adapte olma dediği için radyolojidekini dikkate almadı.perinatolojide bende gördüm usgde ama

19.hafta kardiyoloji de soyledı erkek dedi kesin mi dedim evet dedi yanılma oluyormu diye sordum
ben henüz girmedim ama 20. haftadan sonra gideceğim önümüzdeki aya gönderir mejbur mu onu bilmiyoru kızımda gitmiştim ama ben dr ma güveniyoru bizede göstersi pipiyi çok rahat gördükk tek sıkıntım sol yanım uyusuyor benm bu aralar daha şimdiden böyleyiz bilmem nasıl gidecek böyle az sağ sol derkenn zorla bi sabahhh

Devlet hastanelerinde 19 20 ci haftalar mecburmus kardiyoloji ben ona girdim kadın doğumlu bakmadı muayene etmedi herşey normal dedi cinsiyetini karditolojidekı uzman doktor dedi yanulmismidir diye sordum

Selam kızlar kontrolümüz vardı bugün 9+5 olmuşuz sat ı yakalamış ama doktor her zaman böyle 3-5 gün oynar dedi ellerini ayaklarını oynatmaya başlamış bebişim çok tatlıydı :dd 3 hafta sonra ikili test için çağırdı.

Selam kızlar kontrolümüz vardı bugün 9+5 olmuşuz sat ı yakalamış ama doktor her zaman böyle 3-5 gün oynar dedi ellerini ayaklarını oynatmaya başlamış bebişim çok tatlıydı :dd 3 hafta sonra ikili test için çağırdı.
ohhh ohh maşallah cnm 2li testte cinsiyet tahmininde bulunur usg fotosunu atarsan yorum yarımm hayırlısı hakkında

Benim hamilelik iyi gidiyor 19 haftada cinsiyet baya belli olur demi yanılma pek olmaz heralde sizlerin kaçıncı gebeligi hiç yanılma oldumu
bnm ikinci cnm yanılma olmadı dr larım ve gittiğim hastane farklı işkince 12 haftalıkken kuza benzetti çıkti 13 haftalıkken 2.de erkek gibi dedi 16 +1 oda çıktı Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin herkese inşlh..

Günaydın güzel anneler...
:KK200::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::anne:
Ben de yeni hamişim allahima şükürler olsun. Sağlıklı rahat bir gebelik geçiririz inşallah. Sizlerin bilgilerinden faydalanmak isterim canlar çok acemiyim ilk bebeğim olacak hayırlısıyla.

Adana'dakiler için bugün Real yolu üzerinde Çocukistan mağaza açışışı var. 300 TL ye 100 TL Hediye çeki var.. %80e varan indirimler var ve bu kampanyaları Kenan Evren şubesinde de geçerliymiş. Bilginiz olsun..

X