hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

bende oya yapıyorum ellimdekiler bitince bi bataniye var ondan yapıcam cnm bende afgan mili ile tek şiş C CilekRecelim a biliyor model atmıştım dur silmediysem

çok hoş ve kolay

Eklentiler

• Screenshot_20170413-133428.png
    200,8 KB · Görüntüleme: 37
Maaşallah canım geç döllenme zannederken erken döllenme mi çıktı :d benim kontrolüm perşembe günü inşallah biz de büyümüşüzdür : )
İnşallah canım benim. Bende çok şaşırdım ve çok mutlu oldum. Sıpam nasıl da büyümüş. Allahım mutlu sonsuzluğumuzu da göstersin inşallah. Herkesin
...

selam kızlaaaar sağlık ocağı kontrolünde bugün toplamda 6kilo almış bulunmaktayım. kan testimde wbc yüksek çıltı azcık o da gözümdeki enfeksiyon yüzünden demirim az daha yükselmiş ilacın dozunı değiştirir büyük ihtimalle.. yarın 27.hafta olacağız inşallah.. büyüdük öyle böyle.. az kaldı valla.. daha dün gibi öğrendiğim zaman..

oyy oyy miniğiiimm büyümüşş maşallahhh

Kızlar kadroloji uzmanı doktor ultrasonda baktı cinsiyetini de söyledi 19 haftalık hamileyim erkek dedi kesin dedi yanılma varmidir acaba merak ettim

Ayrintili ultrason oluyor demi kadın doğum uzmani ona gönderiyor 19 20 haftalik hamilelerı ikili testten sonraki haftalarda ne bileyim kesin dedi ama çok konuşmadı zaten göbek kordonuyla karistiriyorlar bazen

Kızlar kadroloji uzmanı doktor ultrasonda baktı cinsiyetini de söyledi 19 haftalık hamileyim erkek dedi kesin dedi yanılma varmidir acaba merak ettim
yoktur cnm pipisini göstermesimi ben gördümm mesela:)

hamişlerr günaydın nerdesiniz ay sesiniz çıkmıyorrr????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…