bende oya yapıyorum ellimdekiler bitince bi bataniye var ondan yapıcam cnm bende afgan mili ile tek şiş C CilekRecelim a biliyor model atmıştım dur silmediysemayyy içim şişti kızlar.. bu havaları sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorum yaaaakapalı kasvetli yağmurluuuu... çok can sıkıcı... evden çıkasım yok hiç ama okul vaaar puuuf.. ip alıp örgü falan mı yapsam bi yelek modeli buldum onu mu işlesem kii
Neymiş unuttum valla☺bende bıdığıma yelek örüyorumbende oya yapıyorum ellimdekiler bitince bi bataniye var ondan yapıcam cnm bende afgan mili ile tek şiş C CilekRecelim a biliyor model atmıştım dur silmediysem
Ha evet bunun nasıl yapıldığını bulursam bende yapıcamçok hoş ve kolay
cnm sen beşik aldın mı merak etiim de
çok hoş ve kolay
atmıştım cnm sanaaaHa evet bunun nasıl yapıldığını bulursam bende yapıcam
Maaşallah canım geç döllenme zannederken erken döllenme mi çıktı :d benim kontrolüm perşembe günü inşallah biz de büyümüşüzdür : )Sürpriiiiiizzzzz 7+5 sanarak gittiğim miniğim 9+2 ymiş meğer ☺☺
İnşallah canım benim. Bende çok şaşırdım ve çok mutlu oldum. Sıpam nasıl da büyümüş. Allahım mutlu sonsuzluğumuzu da göstersin inşallah. HerkesinMaaşallah canım geç döllenme zannederken erken döllenme mi çıktı :d benim kontrolüm perşembe günü inşallah biz de büyümüşüzdür : )
Amin canım.İnşallah canım benim. Bende çok şaşırdım ve çok mutlu oldum. Sıpam nasıl da büyümüş. Allahım mutlu sonsuzluğumuzu da göstersin inşallah. Herkesin
...
oyy oyy miniğiiimm büyümüşş maşallahhhselam kızlaaaar sağlık ocağı kontrolünde bugün toplamda 6kilo almış bulunmaktayım. kan testimde wbc yüksek çıltı azcık o da gözümdeki enfeksiyon yüzünden demirim az daha yükselmiş ilacın dozunı değiştirir büyük ihtimalle.. yarın 27.hafta olacağız inşallah.. büyüdük öyle böyle.. az kaldı valla.. daha dün gibi öğrendiğim zaman..
büyüdü valla canım darısı size artık :)oyy oyy miniğiiimm büyümüşş maşallahhh
inşlhhh cnm bizde bu pazar 17 hafta olucaz 17 hafta bitince 4 ay bitmiş olucak dün gibiii yaaabüyüdü valla canım darısı size artık :)
inşlhhh cnm bizde bu pazar 17 hafta olucaz 17 hafta bitince 4 ay bitmiş olucak dün gibiii yaaa
yoktur cnm pipisini göstermesimi ben gördümm mesela:)Kızlar kadroloji uzmanı doktor ultrasonda baktı cinsiyetini de söyledi 19 haftalık hamileyim erkek dedi kesin dedi yanılma varmidir acaba merak ettim