valla çalışacaktım hamile olduğumu öğrenince vazgeçtim ben yatıyorum evde vallaAynen bi de çalışıyorum ben o zaman daha sıkıntı
Sen 6 haftalıkken anca görmüşsün ben 5 haftalıkken nasıl görücem göremezsem çok korkarım ama dr kendi dedi haftaya keseye bakıcaz diyeBen giderken 2 litre içmiştim yetmedi doktor iki litre de orda içirdi gördük bu sefer çok şükür
Ohhhh keyfini sür o halde ☺Tamam
valla çalışacaktım hamile olduğumu öğrenince vazgeçtim ben yatıyorum evde valla
Canım adet tarihine göre 5+3 dedi ama yumurtlama tutma zamanına göre 4+3 dedi ona rağmen gördük çok şükür bizSen 6 haftalıkken anca görmüşsün ben 5 haftalıkken nasıl görücem göremezsem çok korkarım ama dr kendi dedi haftaya keseye bakıcaz diye
Aynen öle yapıyorum vallaOhhhh keyfini sür o halde ☺
Şimdi benim dün 329 du p.tesi yaptırsam kaç çıkması gerekiyor
Ay bende görebilirim o zaman çok mutlu oldum ya☺Canım adet tarihine göre 5+3 dedi ama yumurtlama tutma zamanına göre 4+3 dedi ona rağmen gördük çok şükür biz
Dediğim gibi sıkışık git canım sen görürsün inşallahAy bende görebilirim o zaman çpk mutlu oldum ya☺
Artıp artmadığını kontrol etmek için tekrar çağırmadı oda değerimi gayet iyi buldu direk keseye bakalım dedi bu iyi bişey mi2 günde 2 katı artması gerekiyor değerin canım. yüksek ihtimalle ikibine yaklaşmış olması lazım. bana 1 kere kontrol yapıldı hcg. tam net bilemiyorum ne olmalı ama değerin iyi gayet. bu arada doktoruna gitmeden usg için idrara sıkışık gir rahat görsün. ilk 3 ay öyle diyorlar doktorlar. sıkışık gel diye :)
Tamam canm zaten yarım saatte bir gidiyorum sıkıntı olmaz heralde ☺Dediğim gibi sıkışık git canım sen görürsün inşallah
Hahaha bende öleyim ama doktor onu yeterli bulmuyor rahim aşağı baskı yaptığı için sıkışık hissediyorsun yeterli değil deyip 2 litre daha içirdiTamam canm zaten yarım saatte bir gidiyorum sıkıntı olmaz heralde ☺
Artıp artmadığını kontrol etmek için tekrar çağırmadı oda değerimi gayet iyi buldu direk keseye bakalım dedi bu iyi bişey mi
Sabah kalkınca tuvalete gitmeyeyim bariHahaha bende öleyim ama doktor onu yeterli bulmuyor rahim aşağı baskı yaptığı için sıkışık hissediyorsun yeterli değil deyip 2 litre daha içirdi
Ay inşallah bu günleri de gördüm ya çok şükür Rabbimetabii ki iyi canımdeğerin haftana göre gayet normal bir değer.. düşük falan değil yani.. sen sakin ol gittiğinde keseyi de görürsün inşallah rahatlarsın.. sonrası hareketlere inşallah :)
Hahaha bence de tatlımSabah kalkınca tuvalete gitmeyeyim bari
Ay inşallah bu günleri de gördüm ya çok şükür Rabbime
Herşeyine razıyım yeterki kalsın bende☺görürsün canım.. daha bu günlerin tadını çıkar.. tekmelemeler başlayınca uykundan uyanacaksın