- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 27
Bakıyolar canım söyle sen gebelik için kan değerimi ölçtürmeye geldm de bakarlarSağlık ocaklarının kandan baktığını bilmiyodum eğer öyleyse hemen gider yaptırırım☺
Hah işte bende tam öyleyim amin canm inşallah sağ salim alırız kucağmızaMerhaba canım hamile kalmaya çalıştığım umutla beklediğim günlerde topik topik gezerken hatırlıyorum seni. Sende umutla bekleyiş içindeydin hangi topikti hatırlamıyorum. Görünce adını yazmak istedim Hayırlı olsun bebegin. Bende hala aynı his var sanki ben kendimi hamile sanıyorumda aslında yokmuş gibi .. Sağlıkla doğuralım inşallah
Bakıyolar canım söyle sen gebelik için kan değerimi ölçtürmeye geldm de bakarlar
kızzz dün yazdım ya saglıkocagına alıyor diye zaten baktırsan ii olur çünkü gebelik dosyası açıcak ebe sana cnmmSağlık ocaklarının kandan baktığını bilmiyodum eğer öyleyse hemen gider yaptırırım☺
Ay evet demiştin kuzum sende k.bakma unutuyorum hemencik☺kızzz dün yazdım ya saglıkocagına alıyor diye zaten baktırsan ii olur çünkü gebelik dosyası açıcak ebe sana cnmm
Allahn izniyle bebişin sıkı sıkı tutunur inşallah sana canmKizlarrr ben araniza yeni katildim bende 4+5 haftalik hamileyim ama bugun doktir keseyo gördüğünu fakat rahim agzina yakin yerlestigini soyledi.düşük riski varmış ilac verdi.bu durumu yasayan varmi uzulsemmi sevinsemmi bilemedim.lutfen bildiklerinizi paylasinnnnnnnn
Çok korkuyorum zaten dün kan sonuvum 329.6 çıktı ben dr p.tesi çağırır bidaha yaptırır heralde diyodum bi önceki öyle olmuştu çünkü tutunup tutunamayacağına bakalım bi demişti (hem başka bi dr du hemde değerim buna göre çok düşüktü) ama dr gününe göre değerin çok güzel dedi haftaya cumaya gün verdi keseye bakacak o güne kadar bişey olacak korkusu içimi yiyo
Merhaba ben de tam muayene olmadım ama Progestanı sordum gerek yok zaten çokta masum bi ilaç değil dediBide progestan ı sorcaktım dr a unuttum ya istesemiydim keşke içeri girince unuttum bütün diceklerimi
Şimdi benim dün 329 du p.tesi yaptırsam kaç çıkması gerekiyorkorkma canım. tutunur inşallah bebişin sana sıkı sıkı. sağlık ocakları yapıyor test. ama aklında olsun her merkezin ölçüm değeri farklı. artışa odaklanacaksın evet ama tam net değer yazmayabiliyor. bemim değer >1000 yazıyordur. 1000den büyük ama ne olduğu net değildi. korkma sonra
Tecrübe olmalı her zaman☺kızlar bende varım biraz büyüğüm sanırım hafta olarak burda bana da var mı yer
Öylemi bu ilaçlar çok kafa karıştırıcı yaMerhaba ben de tam muayene olmadım ama Progestanı sordum gerek yok zaten çokta masum bi ilaç değil dedi
Rabbim hayırlısı ile kucağımiza almayı nasip etsin inş canım çok güzel bir süreçTecrübe olmalı her zaman☺
Öylemi bu ilaçlar çok kafa karıştırıcı ya[/QUOTE
Kızlar başta lekelenme vardı bende cokda ilaç değiştirmiyo progestan sanirim yani dinlenmeniz daha onemli ağır kaldırmayın ilişki olmasın bunlar daha onemli
Ayy ne güzel ya bizde görürüz inşallah bebişlerin büyüdüğünüRabbim hayırlısı ile kucağımiza almayı nasip etsin inş canım çok güzel bir süreç
Canım ben ilk düşüğümde kullanmıştımÖylemi bu ilaçlar çok kafa karıştırıcı ya