hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Ayy ne güzel ya bizde görürüz inşallah bebişlerin büyüdüğünü
Kalp atımı hareketleri derken hamilelik çok hoş gerçekten iyiki erkeklerde yok çok kiskanirdim stres endişe her aşamada var oluyor annelik sanırım buda her an onu düşünerek hareket ediyorsun

Kalp atımı hareketleri derken hamilelik çok hoş gerçekten iyiki erkeklerde yok çok kiskanirdim stres endişe her aşamada var oluyor annelik sanırım buda her an onu düşünerek hareket ediyorsun
Daha benim için çok erken hareketlerini hissetmek nasıl bişey☺

Canım benim 7+5 te kalbi durmuş bayram tatili v.s. Derken 11.haftada öğrenmiştim bende ilk düşük olduğu için araştırmıyorlar ama sağlıksız embriyo düşer demişti Dr.m
Anladim canim Allah böyle seyler yasatmasin bidaha .benimde ilki kendiliginden dustu kese filan olusmamisti .simdikinde ise keseyi gorduk fakat cok asagidaymis yine dusuk riski dedi doktor

Selam kızlar biz pazartesi kesemizi gördük haftaya cuma da kalp atışı için gideceğiz arada bi sızım oluyor bide çok akıntım oluyor sizlerde var mı ?

Selam kızlar biz pazartesi kesemizi gördük haftaya cuma da kalp atışı için gideceğiz arada bi sızım oluyor bide çok akıntım oluyor sizlerde var mı ?
Benimde akıntım var devanlı oluyor gün içinde biz haftaya gidicez kesemzi görmeye 5 haftalık oluyoruz o zaman

Anladim canim Allah böyle seyler yasatmasin bidaha .benimde ilki kendiliginden dustu kese filan olusmamisti .simdikinde ise keseyi gorduk fakat cok asagidaymis yine dusuk riski dedi doktor
Canım sadece tevekkür et kendini çok dinleme yat dinlen kese yerine gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…