- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 34
Kalp atımı hareketleri derken hamilelik çok hoş gerçekten iyiki erkeklerde yok çok kiskanirdimAyy ne güzel ya bizde görürüz inşallah bebişlerin büyüdüğünü
Çalışıyormusun canım bilmiyorum ama ayaklarını kaldırıp uzan yat dinlen bol bol uykuda vardır zatenDikkat etmeye çalışıyoruz bakalım mümkün olduğu kadar
Daha benim için çok erken hareketlerini hissetmek nasıl bişey☺Kalp atımı hareketleri derken hamilelik çok hoş gerçekten iyiki erkeklerde yok çok kiskanirdimstres endişe her aşamada var oluyor annelik sanırım buda her an onu düşünerek hareket ediyorsun
Çalışmıyorum canm evde takılıyorum ☺☺Çalışıyormusun canım bilmiyorum ama ayaklarını kaldırıp uzan yat dinlen bol bol uykuda vardır zaten
Canim kullandığın halde düşükmu yaptın sebebi neydi peki bende kullaniyorum su anCanım ben ilk düşüğümde kullanmıştım
22 gibi canım hissediyorsun canimn çok güzel biduyguDaha benim için çok erken hareketlerini hissetmek nasıl bişey☺
Canım benim 7+5 te kalbi durmuş bayram tatili v.s. Derken 11.haftada öğrenmiştim bende ilk düşük olduğu için araştırmıyorlar ama sağlıksız embriyo düşer demişti Dr.mCanim kullandığın halde düşükmu yaptın sebebi neydi peki bende kullaniyorum su an
Anladim canim Allah böyle seyler yasatmasin bidaha .benimde ilki kendiliginden dustu kese filan olusmamisti .simdikinde ise keseyi gorduk fakat cok asagidaymis yine dusuk riski dedi doktorCanım benim 7+5 te kalbi durmuş bayram tatili v.s. Derken 11.haftada öğrenmiştim bende ilk düşük olduğu için araştırmıyorlar ama sağlıksız embriyo düşer demişti Dr.m
22 derken 22 haftalıkken mi ay daha çok varmış yaaaa22 gibi canım hissediyorsun canimn çok güzel biduygu
Evet canım 19 da kıpırtı hissediyorsun 20 den sonra hissediliyor sonra uyutmuyor bile annesi merak etme zaman çabuk geçiyor22 derken 22 haftalıkken mi ay daha çok varmış yaaaa
Büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum ☺Evet canım 19 da kıpırtı hissediyorsun 20 den sonra hissediliyor sonra uyutmuyor bile annesi merak etme zaman çabuk geçiyor
Benimde akıntım var devanlı oluyor gün içinde biz haftaya gidicez kesemzi görmeye 5 haftalık oluyoruz o zamanSelam kızlar biz pazartesi kesemizi gördük haftaya cuma da kalp atışı için gideceğizarada bi sızım oluyor bide çok akıntım oluyor sizlerde var mı ?
Canım sadece tevekkür et kendini çok dinleme yat dinlen kese yerine gelirAnladim canim Allah böyle seyler yasatmasin bidaha .benimde ilki kendiliginden dustu kese filan olusmamisti .simdikinde ise keseyi gorduk fakat cok asagidaymis yine dusuk riski dedi doktor
Biz göremeyiz sandık ama doktor çok su içirdi sıkıştırdı öle gördü keseyi gayet de iyi dedi haftaya cumayı iple çekiyorumBenimde akıntım var devanlı oluyor gün içinde biz haftaya gidicez kesemzi görmeye 5 haftalık oluyoruz o zaman
Bende de akıntı ve ağrı oluyoSelam kızlar biz pazartesi kesemizi gördük haftaya cuma da kalp atışı için gideceğizarada bi sızım oluyor bide çok akıntım oluyor sizlerde var mı ?
Doktor 3 aya kadar olur sonra karnın şişer rahatlarsın dedi ama akıntı çok oluyor rahatsız ediyor artıkBende de akıntı ve ağrı oluyo
Birinden daha duymuştum idrara sıkışık mı gideyim o zaman bendeBiz göremeyiz sandık ama doktor çok su içirdi sıkıştırdı öle gördü keseyi gayet de iyi dedi haftaya cumayı iple çekiyorum
Ben giderken 2 litre içmiştim yetmedi doktor iki litre de orda içirdi gördük bu sefer çok şükürBirinden daha duymuştum idrara sıkışık mı gideyim o zaman bende
Aynen bi de çalışıyorum ben o zaman daha sıkıntıDoktor 3 aya kadar olur sonra karnın şişer rahatlarsın dedi ama akıntı çok oluyor rahatsız ediyor artık