- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
Bana kv dem oyle bir anlattiki ben cocuk falan istemiyorum dye bagrmistim falan dedi :) cok zor mahvediyo faln da deyince smdiden korkuya dusmustum ama icimi rahatlattnz cok saolun hayrlisiyla bi kavussak
Bi an önce geçse zaman☺zor canım korkuyorsun illa kiama işte vücut değişince oluyor bunlar
Amin Allah yardımcın olsun canm korkma siz bize önderlik ediceksiniz☺Allah hayrlisiyla saglikli sekilde kucagimiza almayi nasip etsinnben 32. Haftamdayim dogumdan cok korkuyorumm
Hoşgeldiniz ne demek buyrun yerleşin bi köşeye☺☺☺Merhaba bizi de aranıza alır mısınız
Bana kv dem oyle bir anlattiki ben cocuk falan istemiyorum dye bagrmistim falan dedi :) cok zor mahvediyo faln da deyince smdiden korkuya dusmustum ama icimi rahatlattnz cok saolun hayrlisiyla bi kavussak
Yardimci olacaklari yere korkutuyolar isteAh bu kv ler
Bi an önce geçse zaman☺
Rabbim bize de göstersin o günleri size de hayırlı doğumlar nasip etsin☺Yardimci olacaklari yere korkutuyolar istesizin daha cok yeni okudum yorumlarinizi kendimi hayrladim ilk hamile oldgmu ogrendgim zmanlari falan :) ama zaman su gibi akip gdiyo bazen esimle knusuyorz da ne ara dogum zamanina yaklastik sasriyoruz:)
Yürüyüş oluyordur sana ama dikkat et tam hasta edici havalar var bu aralar ☺geçer geçer.. ben yarıladım ama yine de zaman geçse diyorum.. ufaklığı pkula götüe getir bu halde zor geliyor
Insallah :) cok tesekkur ederimmRabbim bize de göstersin o günleri size de hayırlı doğumlar nasip etsin☺
Ne kadarlık oldunuz takvim eklememişsiniz☺☺Insallah :) cok tesekkur ederimm
Evet 32 haftaligim ama enfeksiyon var bende bobrek genislemesi var hamilelikten dolayi da erken dogum olabilir dedi doktor gunlerim yatarak geciyor su bikac haftayi da dolduruyum dye bekliyorum :) bi sknti ckmadan atlatriz insallah hepimz de32. Ymiş yazmışsınız pardon ☺☺☺
Geçmiş olsun canm Allah şifa versin genişlemenin sebebi ne peki neden oluyomuşEvet 32 haftaligim ama enfeksiyon var bende bobrek genislemesi var hamilelikten dolayi da erken dogum olabilir dedi doktor gunlerim yatarak geciyor su bikac haftayi da dolduruyum dye bekliyorum :) bi sknti ckmadan atlatriz insallah hepimz de
olmaz mıı cnmmm doğuma 3 gün kalmışları bile bekliyorummmm cnmsınnnnkızlar bende varım biraz büyüğüm sanırım hafta olarak burda bana da var mı yer
Cok tesekkur ederim.idrar yollarinda enfeksiyon vardi bende srekli tekrarlayan enfeksiyon bobrekteki kanallalri tikamis oda idrar gecisini saglayamadgi icin buyume yapiyo dedi doktor smdi iki bobrek arasnda 25 mm fark var stent takiyolar normalde bobrege ama o da erken dguma neden oldgu icin son ana kadar bekleticez dediler agrilarla bekliyoruz smdilik.zten hamilelerde olusabilen bi durummus bu bobrek buyumesi de normalde.Geçmiş olsun canm Allah şifa versin genişlemenin sebebi ne peki neden oluyomuş
Bebek doğduktan sonra geçicek mi peki?Cok tesekkur ederim.idrar yollarinda enfeksiyon vardi bende srekli tekrarlayan enfeksiyon bobrekteki kanallalri tikamis oda idrar gecisini saglayamadgi icin buyume yapiyo dedi doktor smdi iki bobrek arasnda 25 mm fark var stent takiyolar normalde bobrege ama o da erken dguma neden oldgu icin son ana kadar bekleticez dediler agrilarla bekliyoruz smdilik.zten hamilelerde olusabilen bi durummus bu bobrek buyumesi de normalde.
Eski boyutuna tam olarak donmese de duzeldigini syluyolar :) ben 25. Haftamda ogrendim buyume oldgnu smdye kadar bi sknti yasamadik Allaha skur smdiden sonra da olacgni dsnmuyorum bebis dogsun duzelir o da insallah :)Bebek doğduktan sonra geçicek mi peki?
İnşallah canm Allah sağlık şifa versin soruyorum kusura bakma merak ediyorum araştırıyorum hemen ☺☺Eski boyutuna tam olarak donmese de duzeldigini syluyolar :) ben 25. Haftamda ogrendim buyume oldgnu smdye kadar bi sknti yasamadik Allaha skur smdiden sonra da olacgni dsnmuyorum bebis dogsun duzelir o da insallah :)