hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Bana kv dem oyle bir anlattiki ben cocuk falan istemiyorum dye bagrmistim falan dedi :) cok zor mahvediyo faln da deyince smdiden korkuya dusmustum ama icimi rahatlattnz cok saolun hayrlisiyla bi kavussak

ayyy onun zamanıyla şimdiki bir miymiş şimdi epidural normal bile var prenses doğum diye geçer hatta:) ağrısız sızısız mis gibi :) amin sağlıkla gelsinler minikler :)

Yardimci olacaklari yere korkutuyolar iste sizin daha cok yeni okudum yorumlarinizi kendimi hayrladim ilk hamile oldgmu ogrendgim zmanlari falan :) ama zaman su gibi akip gdiyo bazen esimle knusuyorz da ne ara dogum zamanina yaklastik sasriyoruz:)
Rabbim bize de göstersin o günleri size de hayırlı doğumlar nasip etsin☺

Evet 32 haftaligim ama enfeksiyon var bende bobrek genislemesi var hamilelikten dolayi da erken dogum olabilir dedi doktor gunlerim yatarak geciyor su bikac haftayi da dolduruyum dye bekliyorum :) bi sknti ckmadan atlatriz insallah hepimz de
Geçmiş olsun canm Allah şifa versin genişlemenin sebebi ne peki neden oluyomuş

Geçmiş olsun canm Allah şifa versin genişlemenin sebebi ne peki neden oluyomuş
Cok tesekkur ederim.idrar yollarinda enfeksiyon vardi bende srekli tekrarlayan enfeksiyon bobrekteki kanallalri tikamis oda idrar gecisini saglayamadgi icin buyume yapiyo dedi doktor smdi iki bobrek arasnda 25 mm fark var stent takiyolar normalde bobrege ama o da erken dguma neden oldgu icin son ana kadar bekleticez dediler agrilarla bekliyoruz smdilik.zten hamilelerde olusabilen bi durummus bu bobrek buyumesi de normalde.

Bebek doğduktan sonra geçicek mi peki?

Eski boyutuna tam olarak donmese de duzeldigini syluyolar :) ben 25. Haftamda ogrendim buyume oldgnu smdye kadar bi sknti yasamadik Allaha skur smdiden sonra da olacgni dsnmuyorum bebis dogsun duzelir o da insallah :)
İnşallah canm Allah sağlık şifa versin soruyorum kusura bakma merak ediyorum araştırıyorum hemen ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…