- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
oyy cnm yaaaSağol canım..şimdi de gözüm acıyor kızardı içinden yeşil bir şeyler akıyor...noşdu bana bilmiyorum..damla da kullanamam oof yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy cnm yaaaSağol canım..şimdi de gözüm acıyor kızardı içinden yeşil bir şeyler akıyor...noşdu bana bilmiyorum..damla da kullanamam oof yani
Acilden geldim allerjik dedi.suni gözyaşı verdi.günde 4 kere kullanıcamoyy cnm yaaa
yaaa arkadaşlar açtıgım konudada mail gelmeyecekseee alayına isyannn diyorummmm
wallahi ilgili şahıslara duyuyorum Mune rica etsem yardımcı olurmusunuz??mail gelmiyorrrrrMail mi?bendw gelmesin istiyorum
Ay ayy onlar çok güzel yaaa ben henüz bişey almaya yorum bebişim çok küçük büyüsün biraz en azından cinsiyeti belli olsunn diye bekliyoruz bişeyler almak içinGünaydın kızlar.. A101de güzel şeyler var ben kova maşrapa aldım bir de basamak ihtiyacım olanlar bunlardı :)
kız küvete ve maşrabayı almk için cinsiyete gerek yok :)yesil al ömür boyu kullan ortak renkleri sec bazı şeyler için sarıda olabilirAy ayy onlar çok güzel yaaa ben henüz bişey almaya yorum bebişim çok küçük büyüsün biraz en azından cinsiyeti belli olsunn diye bekliyoruz bişeyler almak için
Evet onları alabilirim aslında ama nasıl desem korkuyorumkız küvete ve maşrabayı almk için cinsiyete gerek yok :)yesil al ömür boyu kullan ortak renkleri sec bazı şeyler için sarıda olabilir
Evet onları alabilirim aslında ama nasıl desem korkuyorum
En azından şu çarşamba günü de gideyim de muayeneye ondan sonra bari alayım alacaklarımıCanım korkunun ecele faydası yok derler.. Öylw ya da böyle alıyoruz korkup kötü şeyler çağırma boşuna.. Ben kist geçti dediği gibi almaya başladım..bir noktadan sonra dayanamıyorsun. Oğlumda 7 aylıkken çantası hazırdı.erken doğum riskine karşı. Şuan mesela mayıs ayında yıkayıp yine hazır bulunacağım.
korkmaa canımmm bnmmmm Allahım dualarını kabul etti bundan sonrada esirgemeEvet onları alabilirim aslında ama nasıl desem korkuyorum
slm cnm h.g aramızaa Allah sağ salim kucagına almak nasip etsinn 7. haftada rahatlıkla duyabilirsin kalp atısını dutmaya gittiğinde sıkışık git bol su iç rahat duyarsın içini ferah tut yokk ben benim hala belim ve kasık agrım var ve hiççç uzanmadım n ilkte nede bunda cnmmm herkes birseyler söylerr takmaaSelam arkadaslar bende dun gordum keseyi henuz cok kucuk , ara sira kasik bel agrim oluyo normalmis sanirm surekli yat falan diyolar siz neler yaptiniz ilk haftalarda birde kalp atisi ne zaman belli olur
Selam kızlar siz de mi buraya taşındınız :d
Cok tedekkur ederm canim :) 3 senenin hasreti galiba insan tedirgin oluyor Ben tup bebege baslicaktim onumuzdeki ay :) Allahim hepimizim mucizesini korusun insallahslm cnm h.g aramızaa Allah sağ salim kucagına almak nasip etsinn 7. haftada rahatlıkla duyabilirsin kalp atısını dutmaya gittiğinde sıkışık git bol su iç rahat duyarsın içini ferah tut yokk ben benim hala belim ve kasık agrım var ve hiççç uzanmadım n ilkte nede bunda cnmmm herkes birseyler söylerr takmaa