hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Canım ben sağlık sitelerinde okudum hiçbir zararı yokmuş onun ben karından görünmezse kabul ederim vajinal ultrasonu daha fazla beklemek istemiyorum çünkü zaten çok heyecanlıyım :dd
Ben çok rahat edemiyorum ya hatta kasım kasım kasılıyorum belki pazartesi tekrar gitmeyi teklif edebilirim dr a umarım gerek kalmaz

Canm takvimimiz aynı gidiyo ikimizinde 246 gün kalmış olarak gözüküyo ben şuan 4+5 teyim seninki ne kadarlık
Benim bugüm tam 5.haftam doldu sata göre canım. Neden takvimimiz aynı gösteriyor ben de anlamadım sanırım satlarımız ve adet döngülerimiz farklı olduğundan

Çok heycanlıyım yarın keseyi görmeye gidicez ama endişeliyim 4+6 da olucaz ve gözükcek mi acaba kese dr göremezse vajinal usg den bakar mı beni bi bişgilendirin kuzularımmm

canım benim doktorum vajinal bakmıyor öyle kolay kolay... her doktor farklı ama

Çok kötüyüm ya çok çokkk eşimle sabahtan beri saçma sapan şeyler yüzünden tartışıyoruz şuan zırıl zırıl ağlıyorum ama korkudan bebeğime bişey olcak die aklım çıkıyo beni alttan alamıyo yapıyo sonra pişman oluyo özür falan diliyo ama zaten çok alınganım bilmiyorum şuan sadece bebeğim için endişeleniyorum

Ben çok rahat edemiyorum ya hatta kasım kasım kasılıyorum belki pazartesi tekrar gitmeyi teklif edebilirim dr a umarım gerek kalmaz
yanlıs hatırlamıyorum dimi senin bebegin olmuyordu:)) nick tanıdık geldi altta gebelik takvimi gorunce sevindiim:)

İnşallah onu da duyarım, duymadan içim rahat etmeyecek. :dua: Tüp bebeğiz biz :skandal:
sesi duyduktan sonra acaba kalbi atmaya devam ediyormu diye korku oluyor:) sonu yok yani:) oyuzden fazla dusunmeyin hayırlısıyla buyuyordur icerde biz kafaya taktıkca etkiliyoruz onlarıda:) ne zaman kontrolunuz

X