hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

hiram2015 canım ben kan testi yaptırdım sabah dedim sonucu alırım öğlen İnternetten baktım sonuç 1000 diyor. aradım sağlık ocağını baktı ordaki ebe pozitif sonucun dedi bilgileri aldı. Pazartesi gel testlerini yapalım dedi. cuma gitmiştim. gittiğimde öncelikliydim takip dosyası açılmış gebe diye kaydedilmişti. herhangi bir durumda bizi bilgilendir ama dedi sadece. kist vardı bende ilk zaman onu bile hep sordular. hiç kalp atışı falan demedi bana yani. sormadı duydun mu diye.. bieaz saçmalamışlar.. aslında her gebeden prim alıyorlar işlerine geliyor olması lazım. doymuş sanırım onlar paraya

Bilemedim ki canm benim şimdi ya dr la ebe de de gayet iyi ilgililer ama neyse bakalım cuma günü bidaha sorarım

cnm test falan yapmadın mıı kız bizler batını 4 gözle bekledik ben bata birgün kala gittim kan verdim nasıl bir sabrın varmışşş maşallahhh anam bi test al idrar yap bide foto att olmadı bi sağlık ocagına git benceee bi kan verr cnmsınn inşlh kalbine göre verir Allahımm inşlh hamişsinnnn bence şimdi bnm batmam olur atıyorum ama sende olmaz benm bulantım olur başkasının olmaz kiii her bayan her hamişliğinde aynı şeyi yaşamazken ben kendimden örnek verimm en ilk gebeliğimde 3 ay kustumm şuan 2,5aylık oldum kusma vs yokkk bencee bii test bi kan verr veeeee aramıza katıl biran önceeeee hadi hadiiii

O zamn ben ebeyle bi daha görü
görüşeyim

ne duruyorsun kan verseneeee :O ayy şok bennn.... anaamm git kanda baktır ne sabır maşallah... hamile olasılığın yüksek
. geç kalmadan yaptır testini başla folik asitine falan filannn

ne duruyorsun kan verseneeee :O ayy şok bennn.... anaamm git kanda baktır ne sabır maşallah... hamile olasılığın yüksek
. geç kalmadan yaptır testini başla folik asitine falan filannn
:)) bugün yaptırdım. Yarın sonuçları alacağım ama negatif çıkar gibime geliyor.

Selam kızlar adete 2 gün kala hcg 32 çıkmıştı 6 gün sonra yani bugün tekrar baktırdım adet dört gün geçti bugün sonuç hcg>1000 çıktı 1000den yüksek mi demek oluyor bi de iki günde iki kat artarsa benimki fazla mı artmış normal mi daha doktor görmedi netten baktım sonuca

Valla bana değerin yüksek gibi geldi ikiz olmasın sakın☺

Benim de aklıma geldi çok isterim hatta ikiz olmasını ama ikiz olsa çok daha fazla artardı diye biliyorum
Dr a gitmicekmisin belki normaldir adetten 2 gün öncesi düşükmüş şuan normale gelmiş olabilirde ben tecrübeli değilim bu konularda ilk hamileliğim☺☺

Benim de ilk olacak inşallah cuma gideceğim doktora takvimde aynı gösteriyor seninle senin değerlerin kaç çıktı
Evt canm aynı bende cuma günü gidicem kontrole ben perşembe günü yaptırdım bat tan 1 gün önce 329 çıktı bugün sabah tekrar yaptırdım 3171 çıktı canm

Evt canm aynı bende cuma günü gidicem kontrole ben perşembe günü yaptırdım bat tan 1 gün önce 329 çıktı bugün sabah tekrar yaptırdım 3171 çıktı canm
Maaşallah canım senin değerlerin de güzel artmış takvimimiz aynı irtibatta olalım haberdar edelim birbirimizi inşallah gelişimlerimizi falan paylaşalım umarım ikimizin gebeliği de sağlıklı olur canım

:)) bugün yaptırdım. Yarın sonuçları alacağım ama negatif çıkar gibime geliyor.

pco falan yoksa zannetmiyorum negatif olsun 13 gün gibi bir süre söz konusu. hayırlısı olsun bakalım inşallah güzel haber verirsin yarın :)

canım benim adet gecikmesinin 5. gününde >1000 çıkmıştı. yani 1000den büyük demek. değerin normal. ikiz falan olduğunu sanmıyorum. benim tek ama aile geçmişinizde varsa ikiz neden olmasın :)

Yakınlarımızda var canım neden olmasın ki babannemin ikizi var teyzemin var kuzenimin de ikiz çocukları oldu ben de istiyorum inşallah nasip : )

Bir kaç ay önce kontrolde herşeyim temiz çıkmıştı canım. Sorun varsa çok yenidir. Hayırlısı canım :)

Yakınlarımızda var canım neden olmasın ki babannemin ikizi var teyzemin var kuzenimin de ikiz çocukları oldu ben de istiyorum inşallah nasip : )

hadi inşallah canım
istediğin gibi olur :)

Bir kaç ay önce kontrolde herşeyim temiz çıkmıştı canım. Sorun varsa çok yenidir. Hayırlısı canım :)

sonucu al bugün bakalım merak ettim :)

hadi inşallah canım
istediğin gibi olur :)

sonucu al bugün bakalım merak ettim :)
2 saat kaldı sonuçları almaya. Hâlâ âdet de olmadım canım 14 gün oldu bugün. Çok heyecanlıyım kalbim yerinden çıkacak gibi ama duvara toslayacağım gibime geliyorsonuçları paylaşırım sizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…