Merhaba kızlar. Sizlere 1-2 sorum olacak kusuruma bakmayın aranıza daldım. Ben sizler gibi hamile değilim, ya da haberim yok ama âdetim bu ay ilk kez 13 gün gecikti yani yarın 2 hafta olacak. Bazı belirtilerim var sizlerle paylaşmak istediğim. Bu konuda bilginiz olduğu için yardım edersiniz diye düşündüm :)
▪Göğüslerimde büyüme var ama hiç ağrı yok. 2 hafta önce yani BAT'ım geldiğinde uçları çok ağrıyordu ama âdet olmadım ve 1 hafta sonra geçti. Sonra göğüs çevrem ağrımaya başladı, büyüdü ama bu da geçti. Şu an sadece büyüklüğü var.
▪3 gün önce karnımda hafif batmalar ve rahmimde çekilme hissi yaşadım. Sanki rahmimi sağdan çekip geriyorlardı. Ayrıca içimde taş gibi bir sertlik hissediyorum mideme oturmuş gibi.
▪Bacaklarım, belim, yumurtalıklarım ve kasıklarım da dün gece ağrı sızı oldu, hiç uyuyamadım ve 3 gündür geçmeyecen yumurtalık sızım var âdet olacakmışım gibi ama âdet sızısından biraz farklı.
▪Akıntılarım bitmek bilmedi bu ay, yani daha kuru günüm olmadı. Akıntım şeffar/beyaz/açık krem karışımı, sulu (damlıyor su gibi) ve kokusuz temiz.
▪Bu sabah kalktığımda yüzümde 2 tane ve baldırımda yan yana birkaç tane sivilcelenme olduğunu gördüm ve kaşınma var. Kuru tenli olduğum için biraz garip. Ayrıca heryerim kaşınıyor bugün.
▪Halsizlik ve yorgunlukta var.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız çok sevinirim :)