cnm Allah analı babalı büyütsün maşallah yazmamışsınız anam n bileleim hndar edin ya merak ediyoruz sezryan mı normal mi seninkide..Yaptım canım çok şükür bugün 12.günümüz kızımla : )
sağol cnm biz aldık Allahım sana da nasip etsin isteyen herkese versin Rabbim.inşlhhhh yol uzunnnnnnKızlar merhaba öncelikle Rabbim evlatlarimizi sağlıkla hayırla kucagimiza almayı nasip etsin İnsAllah :)
Bizde 23. Haftalık olduk bugün cok şükür tahmini Dogum 04 Nisan nasipse..
Oy MaşAllah ozaman yavruna :) kaç gün oldu acaba? Bide bi sorun olacak yalancı sancılar kaçıncı haftada başlıyor bide bebeğin ters dönmesi ne zaman oluyorsağol cnm biz aldık Allahım sana da nasip etsin isteyen herkese versin Rabbim.inşlhhhh yol uzunnnnnn
cnm biz 3 aylık olucaz 18 de Allah izin veririse büyüdük anam biz darısı sana yalancı sancılar son bir ay kala falan sanırım ters dönmesi konusunda tam bilemedim cnm ya bnmki ters değildi denk gelmedim hiççççOy MaşAllah ozaman yavruna :) kaç gün oldu acaba? Bide bi sorun olacak yalancı sancılar kaçıncı haftada başlıyor bide bebeğin ters dönmesi ne zaman oluyor
Sağol cnm bir aylık olduk yeni :)Hayirli olsun canmmmm. Ne zaman yaptin
Normal oldu canım. Çok şükür hızlı ve kolay oldu doğumum.cnm Allah analı babalı büyütsün maşallah yazmamışsınız anam n bileleim hndar edin ya merak ediyoruz sezryan mı normal mi seninkide..
Aaa cok zorlar seni oda canm ya. Uzuldum. Kendin mama yapiyo musun
Sen benden once mi dogum yaptin o zaman biz bugun 27 gunluk oldukSağol cnm bir aylık olduk yeni :)
Allah kolaylik versin canmevet canım kendim hazırlıyorm her öğünü farklı..
Hayirli olsun. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasil etsinBen dün öğrendim hamile olduğumu çok güzel bi his rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin insallah. 3 haftalık daha
amin çok teşekkür ederimHayirli olsun. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasil etsin
Evet cnm aramızda 6-7 gün falan var sanırım :) Allah bağışlasın evladını ,hayırlı olsun cnmSen benden once mi dogum yaptin o zaman biz bugun 27 gunluk olduk
Sagol canm seninde gözün aydin olsun:)Evet cnm aramızda 6-7 gün falan var sanırım :) Allah bağışlasın evladını ,hayırlı olsun cnm
phh cnm Allah analı babalı bütsünnNormal oldu canım. Çok şükür hızlı ve kolay oldu doğumum.
Su gibi kısmını bilemem herkeste farklılık gösterebilir ama akıntı fazlalasmasi normal canmkızlar mehaba sizlerede sormak istiyorum hamilelikte su gibi akıntı normalmi?
teşekkürler ❣Su gibi kısmını bilemem herkeste farklılık gösterebilir ama akıntı fazlalasmasi normal canm
Ne demekteşekkürler ❣