- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
Amin amin. Çok sağol canm benim. Insallah duzelir bi an once kuzumHayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün darısı başıma inşallah.. üzülme ya sağlıkla aldın ya kucağına gerisi hallolur. Hem yüksek bi değer değil 11 inşallah en kısa sürede atlatır bebişin sen de üzme kendini sütün kesilmesin.
Ben ayagını topugunu falan sıkıyordum,altını açıyordum,genede uyanmıyordu,en son yüzünü ıslak pamukla silmeyi denedim,rahatsız olup hemen uyanıyordu,su sıçratın yüzüneÇok derin uyuyo uyuduğu zaman. Mesele onu uykusundan uyandırıp emzirmk. Emmeyince de ben çok kötü oluyorum ışte
Bende ayagini sıkıp gidikliyorum iki mizmizlanip hemen dalıveriyodu geri. Çok şükür bugün daha iyi. Umarım kısa zamanda atlatırız.Ben ayagını topugunu falan sıkıyordum,altını açıyordum,genede uyanmıyordu,en son yüzünü ıslak pamukla silmeyi denedim,rahatsız olup hemen uyanıyordu,su sıçratın yüzüne
Hoşgeldin kuzumkızlar slm yeni üyelik açtım ben hiram 2015 C CilekRecelim cnm
sabır etmek cok zorslm cnm bence 1 hafta sonra tekrar bi kan tahlili yatır ozaman anlaşılır
anneliğin temel ilk kuralından biri cnm sabırr sabırrrsabır etmek cok zor
ahh valla saçımı toplamaya vakit yok desem yeriKızlar nerelerdesiniz ses soluk kesildi.....
Eveeeeettttt 19 günlük olmak üzereyiz. Sağol canm sen büyüttün bile heralde :) Allah kolaylık versin canm sanadaahh valla saçımı toplamaya vakit yok desem yeri2 bıdıkla uğraşması zor oluyor. sen doğum yaptın sanırım.. sağlıkla büyüt bebişini:)
Eveeeeettttt 19 günlük olmak üzereyiz. Sağol canm sen büyüttün bile heralde :) Allah kolaylık versin canm sanada
Canm yaptık doğum :) hamdolsun
Aaa cok zorlar seni oda canm ya. Uzuldum. Kendin mama yapiyo musunoyy maşallah canım :)) biz büyüdük büyümesine de baya yaramaz olduk.. bütün mamaları reddediyor hiçbirini istemiyor.. ek gıdaya geçtik ama çok zorlanıyorum... hakikaten Allah kolaylık versin yani zor halim duman
Hayirli olsun canmmmm. Ne zaman yaptinCanm yaptık doğum :) hamdolsun
Yaptım canım çok şükür bugün 12.günümüz kızımla : )