hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün darısı başıma inşallah.. üzülme ya sağlıkla aldın ya kucağına gerisi hallolur. Hem yüksek bi değer değil 11 inşallah en kısa sürede atlatır bebişin sen de üzme kendini sütün kesilmesin.
Amin amin. Çok sağol canm benim. Insallah duzelir bi an once kuzum:dua:

Ben ayagını topugunu falan sıkıyordum,altını açıyordum,genede uyanmıyordu,en son yüzünü ıslak pamukla silmeyi denedim,rahatsız olup hemen uyanıyordu,su sıçratın yüzüne
Bende ayagini sıkıp gidikliyorum iki mizmizlanip hemen dalıveriyodu geri. Çok şükür bugün daha iyi. Umarım kısa zamanda atlatırız.

Kızlar adetim 3 gün gecikti beta hcg yaptım ve 11.63 çıktı sonra muayene oldum rahim duvarı kalınlaşmış dedi bir hafta sonra anlarız dedi ben birşey anlamadım

ahh valla saçımı toplamaya vakit yok desem yeri :KK43: 2 bıdıkla uğraşması zor oluyor. sen doğum yaptın sanırım.. sağlıkla büyüt bebişini:)
Eveeeeettttt 19 günlük olmak üzereyiz. Sağol canm sen büyüttün bile heralde :) Allah kolaylık versin canm sanada

Eveeeeettttt 19 günlük olmak üzereyiz. Sağol canm sen büyüttün bile heralde :) Allah kolaylık versin canm sanada

oyy maşallah canım :)) biz büyüdük büyümesine de baya yaramaz olduk.. bütün mamaları reddediyor hiçbirini istemiyor.. ek gıdaya geçtik ama çok zorlanıyorum... hakikaten Allah kolaylık versin yani zor halim duman :KK43:

oyy maşallah canım :)) biz büyüdük büyümesine de baya yaramaz olduk.. bütün mamaları reddediyor hiçbirini istemiyor.. ek gıdaya geçtik ama çok zorlanıyorum... hakikaten Allah kolaylık versin yani zor halim duman :KK43:
Aaa cok zorlar seni oda canm ya. Uzuldum. Kendin mama yapiyo musun

Kizlar bisy sorcm sizlere ben 15 kasim kurtaj oldum ve hic korunmadim iliskide ol 5 aralikta tekrrdan test yaptim evde pozitif cikti ama bugunde kanamam oldu bole yasayan vrmi anlayamadm ben

X