hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Kizlar bisey sorcam ya. Gerci ses soluk yok ama denk gelen bi bakiversin. Bugün 45 gun oldu kanamam hala durmadi. Gunde cok afedersiniz bir ped dolduracak kadar belki anca geliyo ama bakiyorum cogunun 40 i cikmadan bitiyo kanamasi. Benim durumum normal mi su anda anlayamadim..:olamaz:

benimki çok sürmemişti cnm ya ikisindede ama maglum seninki normal dogum ama bilemedim normal yapanlar bi bakıverse aceppp

Kizlar bisey sorcam ya. Gerci ses soluk yok ama denk gelen bi bakiversin. Bugün 45 gun oldu kanamam hala durmadi. Gunde cok afedersiniz bir ped dolduracak kadar belki anca geliyo ama bakiyorum cogunun 40 i cikmadan bitiyo kanamasi. Benim durumum normal mi su anda anlayamadim..:olamaz:

canım benim 40ım çıkmaya yakın adet oldum 7 gün falan sürdü kesildi sonra. ama oğlumda 40 gün hep olmuştu kanamam kızımda bi kesilir gibi oldu geri geldi. ama hala devam ediyorsa doktora danış bence

Ben de normal doğum yaptım canım. 30.güne kadar kırmızı kan geldi ama az az bir pedi bile doldurmuyordu. 30.günden sonra ise kanamam bitti kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor şu an 34.gündeyiz bugün.
Kontrole gitmedin mi canım. Genelde doktorlar 40.günde kontrole çağırıyorlar. Bence bir görün derim.

canım benim 40ım çıkmaya yakın adet oldum 7 gün falan sürdü kesildi sonra. ama oğlumda 40 gün hep olmuştu kanamam kızımda bi kesilir gibi oldu geri geldi. ama hala devam ediyorsa doktora danış bence
Bilemedim ki ne yapsam internette 50 gune kadar olan kanamanin normal oldugu yaziyo p.tesiye kadar bi bekleyeyim olmazsa diyorum:işsiz:

Ben de normal doğum yaptım canım. 30.güne kadar kırmızı kan geldi ama az az bir pedi bile doldurmuyordu. 30.günden sonra ise kanamam bitti kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor şu an 34.gündeyiz bugün.
Kontrole gitmedin mi canım. Genelde doktorlar 40.günde kontrole çağırıyorlar. Bence bir görün derim.
Evet ya 40. Gun cagirdiklarini bende netten okudum. Dr falan cagirmadi beni bende o yuzden gitmedim. Ama bu gidisle bana dr yolu göründü gibi zaten

C CilekRecelim alındım sanadaaa bi arkadaş vardı hatırlatırım onun gibi yaptın sende "A"ile baslayan..
Hayir kuzum deme oyle lutfen telefom durumlarini anlattim sana. Yaptiramadim gala yemin olsun bak. Esimde su yilbasi haftasi o kadar yogun calisiyodu ki vallahi ben bile zor gorur oldum yuzunu telefonunu kullanmak surda dursun. Telefonu ne zaman yaptiririm bilemiyorum su an ama esimin tlf nu ele gecirdikce yazmaya calisiyorum. Deme boyle lutfen :KK43::KK43::_

Kizlaaaaaarrr dr a gittim bugun. Moralim bozuk döndüm biraz. Kanamam hala devam ediyo demistim. Usg den muayene yapti. Kan idrar kultur tahlili istedi. Eger enfeksiyon varsa ondan kaynakli olabilir. Yoksa icerde parca kalmis olabilir dedi. Idrar da enfeksiyon cikti. Dr bana sordu ilac kullnmak istermisin yoksa kurtaj mi yapalim dedi siz daha iyi bilirsiniz dedim. Once bi ilac kullan bakalim enfeksiyon kaynakliysa gecer ama gecmezse kucuk bi islem yapar parca aliriz dedi. Cok moralim bozuldu. Biraz korktum da acikcasi kurtaj icin agrili bi islem dedi. :KK43::KK43::KK43:Bazen sasiyorum kendime dogumdan zerre korkmayan ben kurtajdan korktum nedense:işsiz::işsiz::işsiz:

çok geçmiş olsun cnm bnm ya Allah acil şifalar versin bnmdr bugun kızımın d.günü ama bugun kutlama yapamıyoruz bazı sebeplerden dolayı:KK43:

X