- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
İnşallah alırsın gün. Benim midem de durdu durdu 5 ay geçti bulamaya başladı. Hiç bulantım olmuyodu. Atağa geçtikHem o hemde doktordan günü koparabilecek miyim düşüncesi var :)
T tulperde canm çıkıyorsun doktorun yanına sonuçları göstermek için ama çok sıra varsa doktorun yanındaki kıza numaranı veriyorsun o daha sonra doktor sistemden sonuçlara bakınca seni arıyor sonucun hakkındaki yorumunu yapıyor..bize öyle yaptı sıra beklemek zorunda kalmadıkSen çıkmış mıydın canım ayrıntılıyı olduğun gün doktora göstermek için sonuçları onu merak ettim.
Canım iyiyimbilmem cnm dr a gitmeden sana yazarım buraya bir gün önceai denk gelirmiyiz acepp bilemedim ayın 7 den sonra randevu alıcam bakalım netim olur merak ettim seni bu aradaEmpatii nerdesin kızzz???
n işle meşgulsun cnm allah yardımcın olsun bu arada valla ben bazı yerlerde site adı yazıyorum yaz bakalım neresiymiş bende bakimmmmmm ya çillimde gzl indirimler var mesela hastane çıkışunı ordan alıcam misalCanım iyiyim@hiram2015 sen nasılsın..yanıyorum yaa çok sıcak hava bir yandan işe de gidiyorum.Allah yardımcımız olsun..ben geçen hafta ayrıntılıya grdim çok şükür..baya heyecan yapmıştım..radyolojideki bayan doktor çok tatlıydı ..bebişin yine yüzünü göremedim eliyle kapatıodu her zamanki gibi ..Bu arada kızlar ben biraz alışveriş yaptım göğüs pompası ,göğüs pedi,zıbın ,tırnak makası,biberon seti ,banyo seti vs gibi ürünler aldım .. araştırdım hangi marka iyi olur diye ..bi stede de baya indirimliydi o yüzden aldım :) burdan site ismi yazılabiliyor mu bilmediğim için yazamıyorum... ..öyle işteee bayanlar..bu arada idrar enfeksiyonum geçmiş değil
İnşallah alırsın gün. Benim midem de durdu durdu 5 ay geçti bulamaya başladı. Hiç bulantım olmuyodu. Atağa geçtik
Canım iyiyim@hiram2015 sen nasılsın..yanıyorum yaa çok sıcak hava bir yandan işe de gidiyorum.Allah yardımcımız olsun..ben geçen hafta ayrıntılıya grdim çok şükür..baya heyecan yapmıştım..radyolojideki bayan doktor çok tatlıydı ..bebişin yine yüzünü göremedim eliyle kapatıodu her zamanki gibi ..Bu arada kızlar ben biraz alışveriş yaptım göğüs pompası ,göğüs pedi,zıbın ,tırnak makası,biberon seti ,banyo seti vs gibi ürünler aldım .. araştırdım hangi marka iyi olur diye ..bi stede de baya indirimliydi o yüzden aldım :) burdan site ismi yazılabiliyor mu bilmediğim için yazamıyorum... ..öyle işteee bayanlar..bu arada idrar enfeksiyonum geçmiş değil
Doğru. Ben ilk aylar olur diye bekledim ama umduğum gibi gebelik sıkıntısı yaşamadım şükür. Yavaş yavaş başladık :))İnşallah canım:)) normal ama rahim yukarı doğru çıktığı için mideye baskı oluyor bulantı ya da yanma olarak geri dönüyor:))
Doğru. Ben ilk aylar olur diye bekledim ama umduğum gibi gebelik sıkıntısı yaşamadım şükür. Yavaş yavaş başladık :))
cnm bende arastırıyorumm süsleme hediyelik işlerini bakalm bulursak hbrleselim lütfennnn ok ii geceler sağol bu aradaBabymall diye bi siteden aldım canlar çoğunu fiyatlar uygundu baya ,,ürünler kaliteliydihiram2015 sweetwitch01 ..onun haricinde daha almam gereken şeyler var hastane odası süsü gelenlere hediyelik..bunları görerek almak istiyorum nerden bulabilirim adanada bilmiyorum ama
Şimdilik normal düzeyde gidiyor bakalım. Zaten gastrit ten dolayı rennie kullaniyodum. Zararı olur diye içmiyodum. Gebelere öneriyorlarsa doktora sorar bulanınca kullanırım. Seninkine az kaldı ama yerinden memnun maşallahÇok rahatsız ederse doktora söylersin ikaç verir sana gaviscon rennie falan. Ben bunda çok çektim bulantı ilkinde bulantı nedir bilmedim 2 kere sabah dışında ilk günler o da sonrası mis gibiydi:)
Şimdilik normal düzeyde gidiyor bakalım. Zaten gastrit ten dolayı rennie kullaniyodum. Zararı olur diye içmiyodum. Gebelere öneriyorlarsa doktora sorar bulanınca kullanırım. Seninkine az kaldı ama yerinden memnun maşallahbeklemek zor be :)
Babymall diye bi siteden aldım canlar çoğunu fiyatlar uygundu baya ,,ürünler kaliteliydihiram2015 sweetwitch01 ..onun haricinde daha almam gereken şeyler var hastane odası süsü gelenlere hediyelik..bunları görerek almak istiyorum nerden bulabilirim adanada bilmiyorum ama
Bende ne zamandır gidecem çocukistana ama bi türlü fırsat olmuyor cnm ..internetten almak kolayıma geliyor galibaYaaaa ben üyeyim oraya ama alışveriş yapmadım çocukistandan aldım çoğu şeyi:) süsleme için bizim burada bir tuhafiye var aslında bir sürü de malzeme getirmiş. Geçen gün çocukistanda da kapı süsü falan gördüm hazırlanmış çok hoşlardı
bnm yok bacı yaaaKızlar sosyal medya hesaplarınız var mı ?
Birbirimizi ekleyelim. Güzel olma mı :)
cnmm bende gelecek ay alucam ben büyüyen beşik istyrm biri yatmazsa kıza kuracagımm kısmett babyhope marka gzl onu kestirdim gözümee ayrıca baktım bazı ayrıntıları var çok iiBende ne zamandır gidecem çocukistana ama bi türlü fırsat olmuyor cnm ..internetten almak kolayıma geliyor galibabu arada ben hala bebeğin beşiğini almadım ..en fazla 500 tllik limit ayırdım beşiğe..çünkü zaten park yatağı falan var onun için önerebileceğiniz yer var mı Canm ?