hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Selam canım.. kolonya pamuk koy aşının üstüne soğuk su ya da iyi geliyor.. bende artık iştah kalmadıı zorla yemek yiyorum yediğim çıkacak gibi oluyor rennie ile durduruyorum. Zorla yemesem de son hafta bebek beslenmeyecek.
bugun az şiş azda kızarmışş gibi dün banya yapamadım ebe yapma dedi bugun inşlh bş sorun olmaz

bugun az şiş azda kızarmışş gibi dün banya yapamadım ebe yapma dedi bugun inşlh bş sorun olmaz

Banyo yapma canım ama kolonya pamuk ya da buz uygulaması iyi olur. Bana ebe demişti yapabilirsin diye.. benim çok ağrır kaldıramam kolumu falan ama bu dediğim bi nebze de plsa ağrısını azaltıyor.

Kızlar, benim haftalarda olanlara soruyorum bebişlerinizin hareketleri nasıl? Benim bugün çok kıpır kıpırdı hatta annem bile elini koyunca hissetti. İnsan hem hareket hissetmek istiyor hem acaba bişey mi oldu diyor. Valla bi lokma çikolata yemedim. 1 lokum attım ağzına o kadar :işsiz:

Bana ebe aşıdan sonra hiç banyo falan yapma dediydi ben aşı olduğum gün duş aldım ondan mı geçmedi acaba ağrısı. Cumadan beri ağrıyor kolum : ( daha bugün azaldı sızısı yarına geçer inşallah.
hiram2015 hiram2015 ayrıntılıdan sonra aynı gün doktorun yanına da çıkıyo muyuz cuma günü ayrıntılım var da inşallah

Kızlar, benim haftalarda olanlara soruyorum bebişlerinizin hareketleri nasıl? Benim bugün çok kıpır kıpırdı hatta annem bile elini koyunca hissetti. İnsan hem hareket hissetmek istiyor hem acaba bişey mi oldu diyor. Valla bi lokma çikolata yemedim. 1 lokum attım ağzına o kadar :işsiz:
Benimki de son bi haftadır acayip hareketli maaşallah özellikle yemeklerden sonra coşuyor benimki : ) bazen tekme şeklinde bazen daha değişik hatta göbeğime baktığımda da görüyorum tekmeleri : )

Benimki de son bi haftadır acayip hareketli maaşallah özellikle yemeklerden sonra coşuyor benimki : ) bazen tekme şeklinde bazen daha değişik hatta göbeğime baktığımda da görüyorum tekmeleri : )
Görmek çok farklı bir duygudur :KK49: korkmama gerek Yok o zaman :KK76:Yeni nesil bunlar ondan hareketli bi de vitaminlere magnezyuma Demir'e başladık onun da etkisi vardır heralde, foliği hiç demiyorum o demirbaş :işsiz:

Bana ebe aşıdan sonra hiç banyo falan yapma dediydi ben aşı olduğum gün duş aldım ondan mı geçmedi acaba ağrısı. Cumadan beri ağrıyor kolum : ( daha bugün azaldı sızısı yarına geçer inşallah.
hiram2015 hiram2015 ayrıntılıdan sonra aynı gün doktorun yanına da çıkıyo muyuz cuma günü ayrıntılım var da inşallah
bilmem cnm dr a gitmeden sana yazarım buraya bir gün önceai denk gelirmiyiz acepp bilemedim ayın 7 den sonra randevu alıcam bakalım netim olur merak ettim seni bu arada Empatii Empatii nerdesin kızzz???

haydiii bakalım kendinize ii bakın beslenin bebeğiniz içinn iyi.geceler anneler anne adayları bol bol uyuyun çünküüü uykusuz günler bizleri bekliyorrr kızımın son azısıda patladı hatta bir tarafı yarıladı son diş tam rahatladık diyecektikk ikinci miniğimde geliyo Allahım olmayanlar isteyen herkese naaip eder inşlh.

Görmek çok farklı bir duygudur :KK49: korkmama gerek Yok o zaman :KK76:Yeni nesil bunlar ondan hareketli bi de vitaminlere magnezyuma Demir'e başladık onun da etkisi vardır heralde, foliği hiç demiyorum o demirbaş :işsiz:
Valla ben henüz gün içerisindeki hareketlerini hissetmeye başlamadım. Sabah (yeni uyanıp yatakta keyif yapınca) ve akşam yatınca hissedebiliyorum. Elimi koyunca da hissediyorum ama gün içinde hareketini hissetmiyorum. Sakin çocuk olacak heralde :KK70:

X