- 15 Nisan 2017
- 826
- 1.157
Bir hafta sonra 20 olcaz teyzesiAnladım canım:) rica ederim.. kaç haftalık oldunuz bakalım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir hafta sonra 20 olcaz teyzesiAnladım canım:) rica ederim.. kaç haftalık oldunuz bakalım :))
Bir hafta sonra 20 olcaz teyzesi
bugun az şiş azda kızarmışş gibi dün banya yapamadım ebe yapma dedi bugun inşlh bş sorun olmazSelam canım.. kolonya pamuk koy aşının üstüne soğuk su ya da iyi geliyor.. bende artık iştah kalmadıı zorla yemek yiyorum yediğim çıkacak gibi oluyor rennie ile durduruyorum. Zorla yemesem de son hafta bebek beslenmeyecek.
bugun az şiş azda kızarmışş gibi dün banya yapamadım ebe yapma dedi bugun inşlh bş sorun olmaz
Öyle valla. Çok çabuk geçti :)Ayy desene yarılamaya az kalmış:))
Öyle valla. Çok çabuk geçti :)
O zaman tamamCanım 2 dilim baklava bile yesen aynı şekeri alıyorsun zaten
Benimki de son bi haftadır acayip hareketli maaşallah özellikle yemeklerden sonra coşuyor benimki : ) bazen tekme şeklinde bazen daha değişik hatta göbeğime baktığımda da görüyorum tekmeleri : )Kızlar, benim haftalarda olanlara soruyorum bebişlerinizin hareketleri nasıl? Benim bugün çok kıpır kıpırdı hatta annem bile elini koyunca hissetti. İnsan hem hareket hissetmek istiyor hem acaba bişey mi oldu diyor. Valla bi lokma çikolata yemedim. 1 lokum attım ağzına o kadar
Görmek çok farklı bir duygudur korkmama gerek Yok o zaman Yeni nesil bunlar ondan hareketli bi de vitaminlere magnezyuma Demir'e başladık onun da etkisi vardır heralde, foliği hiç demiyorum o demirbaşBenimki de son bi haftadır acayip hareketli maaşallah özellikle yemeklerden sonra coşuyor benimki : ) bazen tekme şeklinde bazen daha değişik hatta göbeğime baktığımda da görüyorum tekmeleri : )
bilmem cnm dr a gitmeden sana yazarım buraya bir gün önceai denk gelirmiyiz acepp bilemedim ayın 7 den sonra randevu alıcam bakalım netim olur merak ettim seni bu arada Empatii nerdesin kızzz???Bana ebe aşıdan sonra hiç banyo falan yapma dediydi ben aşı olduğum gün duş aldım ondan mı geçmedi acaba ağrısı. Cumadan beri ağrıyor kolum : ( daha bugün azaldı sızısı yarına geçer inşallah.
hiram2015 ayrıntılıdan sonra aynı gün doktorun yanına da çıkıyo muyuz cuma günü ayrıntılım var da inşallah
Sen çıkmış mıydın canım ayrıntılıyı olduğun gün doktora göstermek için sonuçları onu merak ettim.bilmem cnm dr a gitmeden sana yazarım buraya bir gün önceai denk gelirmiyiz acepp bilemedim ayın 7 den sonra randevu alıcam bakalım netim olur merak ettim seni bu arada Empatii nerdesin kızzz???
Valla ben henüz gün içerisindeki hareketlerini hissetmeye başlamadım. Sabah (yeni uyanıp yatakta keyif yapınca) ve akşam yatınca hissedebiliyorum. Elimi koyunca da hissediyorum ama gün içinde hareketini hissetmiyorum. Sakin çocuk olacak heraldeGörmek çok farklı bir duygudur korkmama gerek Yok o zaman Yeni nesil bunlar ondan hareketli bi de vitaminlere magnezyuma Demir'e başladık onun da etkisi vardır heralde, foliği hiç demiyorum o demirbaş
Gecmek bilmez valla. Ha geldi ha gelecek bekle dur. Son zamanlar daha sabırsız oluyor.Ama artık bana geçmiyor son günler sanırım daha zor
Gecmek bilmez valla. Ha geldi ha gelecek bekle dur. Son zamanlar daha sabırsız oluyor.
ewet cnm çıkmıştım sonuçlara baktı ii dedi ve bir hafta önde gidiyor gelişimi demişti..Sen çıkmış mıydın canım ayrıntılıyı olduğun gün doktora göstermek için sonuçları onu merak ettim.