hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

cnmm bende gelecek ay alucam ben büyüyen beşik istyrm biri yatmazsa kıza kuracagımm kısmett babyhope marka gzl onu kestirdim gözümee ayrıca baktım bazı ayrıntıları var çok ii
İnternetten mi alcan cnm sen? Bende büyüyen beşikleri beğendim ama baktığım yerlerde büyüyen beşik 1500 e falandı ,sen ne kadara buldun?

Bende ne zamandır gidecem çocukistana ama bi türlü fırsat olmuyor cnm ..internetten almak kolayıma geliyor galiba :oops:bu arada ben hala bebeğin beşiğini almadım ..en fazla 500 tllik limit ayırdım beşiğe..çünkü zaten park yatağı falan var onun için önerebileceğiniz yer var mı Canm ?

Canım ben park yatak kullanacağım sadece ahşap almadım :) ama e bebek var turgut özalda ona bakabilirsin. Çocukistanda da güzel şeyler var salih bebeyi beğenmedim ben :) çocukistanın internet mağazası da var ama bana yakın diye gidip alıyorum ben :))

Mecburen dışarı çıkmak zorunda olsam üstümü giyinmeye başladığım anda boğuluyo gibi oluyorum

Aynen aynen.. evde sütyen takmıyorum bile dışarı çıkarken bunalım sebebi oluyor o :KK43: doktora gidip gelmek dışında dışarı çıkmıyorum. Banka işi olursa bir de o kadar. O da zaten ayda yılda bir. Valla dışarı cehennem fragmanı misali..

Dün bi çıkalım dolaşalım dedik sıcaktan beynim mi kaynadı nolduysa artık mağzanın birine girince gördüğüm bebek battaniyesini almak için eğildim ama önümde duran ürün astıkları demir çubukları görmemişim gözüm çıktı resmen
Aynen aynen.. evde sütyen takmıyorum bile dışarı çıkarken bunalım sebebi oluyor o :KK43: doktora gidip gelmek dışında dışarı çıkmıyorum. Banka işi olursa bir de o kadar. O da zaten ayda yılda bir. Valla dışarı cehennem fragmanı misali..

Dün bi çıkalım dolaşalım dedik sıcaktan beynim mi kaynadı nolduysa artık mağzanın birine girince gördüğüm bebek battaniyesini almak için eğildim ama önümde duran ürün astıkları demir çubukları görmemişim gözüm çıktı resmen

Ayy geçmiş olsun canım.. dikkat et aman aman..

İnternetten mi alcan cnm sen? Bende büyüyen beşikleri beğendim ama baktığım yerlerde büyüyen beşik 1500 e falandı ,sen ne kadara buldun?
850 buldum cnmmmm ama kredi kartı ile bu fiyatt peşin vericem belki uygu olurr

Bu nasıl nette gördüm hem uygunda..güvenilir bi site mi ki acaba

Eklentiler

• IMG_1531.PNG
    IMG_1531.PNG
    186,8 KB · Görüntüleme: 29
he kız insan hamileyken sakar oluyoooo gecen servis tabagımı kırdım aglayacaktımm resmen :KK43:

Gerçekten öyle sallanıp sağa sola çarpıp duruyorum:KK70:

Evet maalesef kızlar acı gerçek :)) şaka gibi ama evde düz yolda yürürken takılıyorum :KK70: banyoda falan hep zorlanıyorum :)) önümü göremediğimden :KK70: dışarı tek çıkmıyorum düşerim falan:KK70:

he kız insan hamileyken sakar oluyoooo gecen servis tabagımı kırdım aglayacaktımm resmen :KK43:
Ben de neyi elime alsam düşürüyorum :) hatta dedim eskiden eğilip alabildiğim için mi düşürdüğüm de bu kadar üzülmüyordum :)
biraz iri oldum ben sanki ya, dün bi arkadaşla görüştük 29.haftada, göbek benle aynı.
Ben şimdiden ağırlaşmaya başladım :KK53:

Gerçekten sinirden çatlicam bu kız güpür güpür hareket ederken neden videoya almaya kalktığım zaman gram hareket etmiyo yaaa

X