Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay yarın benim aşım var de idrar kan vericem sabah gidicemmm bakalım hayırlısııı kalp atısına bakmak istyrm tabiiii
Allah yardımcımız olsun cnmAyy benim de tahlillerim var nasıl gitsem bilmiyorum çok sıcak ama doğum öncesi lazım olacak. Cumartesi kontrolüm var gün vermesini talep edeceğim vermezse ısrar edeceğim. Suyum falan gelse riskli benim için çatım çok dar normal imkansız dedi geçen acilde doktor.
Vazelinde petrol olduğu için zararlı diye duymuştum ben doktoruna danıştın mı hiç vazelini.İşiniz zor valla. Siz
Valla ben çatlak kremlerinin çatlağı rngellediğine inanmiyorum. Ne kullanırsan kullan , ne kadar para verirsen ver yine çatlıyor yine yırtılıyor. Ben vazelin kullanıyorum. Güzel bi marka vazelin üretmiş, kozmetikci önerdi bende kullanmaya başladım. En iyi nemlendirici o bence. Butunhepsine es geçer. Sürdüğün yeri yıkamadığın sürece nemli ,kremli kalıyor. İlk başlarda rahatsız oluyosun ama sonradan alışıyor insan. Bence en iyisi vazelin. Tabi vücut yapısına göre de farklılık gösterir. Her vücut farklı sonuçta. Kimininki ne yaparsan yap iyi olmaz. Kimininki de bişey kullanmasa da çatlamıyor.
Allah yardımcımız olsun cnm
Yaaa. Duymadım ben onu bak. İki hafta sonra tekrar gidicem sorarım . Teşekkür ederim bilgi için.Vazelinde petrol olduğu için zararlı diye duymuştum ben doktoruna danıştın mı hiç vazelini.
İyi ebeymiş vücut yapısından anlamıştır belki. Tahlil bitmiyor ki. Geçen ki komtrolümde bayanın biri doktoruma dedi ki. Bebekte ve gebelikte bir sıkıntı yok değil mi dedi. Doktorum da diyor ki, sıkıntı olmayan gebelik yok ki, zaten gebelik başlı başına hir sıkıntı diyor nasıl güldüm orda. İyi ki kadın olmamışım , ne sorunlu bu kadınlar diyorgünaydın canlar sabah 8 de.gittim kan idrar versim aşı oldum banyo yasak 67 kg olmuşum ebe çok ii dedi bakalım inşlh bebeişim alıyordurrrr nerden anladı bilemem ama uzandım sedyeye dedi bu oğlan uzun boylu olucak inşlh hadı bakalım dedimmmm:)
Şeker yüklemesinden ben çok çekiniyorum, şekerli su içiriyorlar değil mi? Bana da 26 Temmuz'da yapacaklarSelam kızlar doktordan geliyorum bir sorun yok çok şükür her şey yolunda. dondurma yemiştim girmeden önce, beklerken tepik atıp durdu, sakın uyuma dedim içimden ultrasona girinceye kadar :) öyle de oldu kıpır kıpırdı ultrasonda maaşallah kızıma :) ayrıntılı için haftaya yaptır dedi radyologdan gün aldım 20+1 de yapılmış olacak. Tetanos aşımı da oldum bugün sağlık ocağında. hafif ağrı var kolumda, çok ağrırsa buz koy dedi ebe. Şeker yüklemesini de sordum. doktor 24-28 haftalar arasında yapacağız dedi.
Aynen 50 gram glikoz içiriyorlarmış. Neden çekiniyorsun ki sonuçta kendimizin ve bebeğimizin sağlığı için yaptırıyoruz.Şeker yüklemesinden ben çok çekiniyorum, şekerli su içiriyorlar değil mi? Bana da 26 Temmuz'da yapacaklar
Şeker yüklemesinden ben çok çekiniyorum, şekerli su içiriyorlar değil mi? Bana da 26 Temmuz'da yapacaklar
Ben bunu hiç duymamıştım :/ kaçıncı haftada yapiyolar bunu ve kim yaptırıyor. Sağlık ocağı mı yoksa hastanedeki doktorun mu ?50 gr glikoz karıştırılmış su içiriyorlar canım. Korkulacak bir durum yok. Yanında biri olsun baş dönmesi falan yaşarsan diye. Ben yaşamadım öyle bir şey. 50 gr glikozu 2ye bölüp bardaklara koydu 2 bardak içtim yani çok olmadı. Bolca şekerli su içiyorsun sadece o kadar.
Ben bunu hiç duymamıştım :/ kaçıncı haftada yapiyolar bunu ve kim yaptırıyor. Sağlık ocağı mı yoksa hastanedeki doktorun mu ?
Şeker testi diye duymuştum ama ayrıntılı içerik bilmiyordum. Sağol canım, teşekkür ederim24-28 haftalar arası şeker yükleme yapılıyor. Kadın doğum uzmanı istiyor. Eğer sende şeker varsa bebek için riskli bir durum olduğundan bu şekilde öğreniliyor
Şeker testi diye duymuştum ama ayrıntılı içerik bilmiyordum. Sağol canım, teşekkür ederim
Kimi uzman da "sağlıksız o kadar şeker bir anda" diyor. O yüzden çekiniyorum.Aynen 50 gram glikoz içiriyorlarmış. Neden çekiniyorsun ki sonuçta kendimizin ve bebeğimizin sağlığı için yaptırıyoruz.
günaydın kızlarrrrrr n habersinizz kolum acıyoooorrrr benim ya
Kimi uzman da "sağlıksız o kadar şeker bir anda" diyor. O yüzden çekiniyorum.