- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
-
- Konu Sahibi haveaniceday
tamam canım, öyle yapayım mademGünaydın canisi bence 2 ml lik olandan al 5 lik biraz daha kalın oluyor. Al iste bi kaç tane kLsin
napsın garibim bıktı artık bendenKalsın evde kaç defa kullanacağına bağlı bence kaç tane alacağın. Baya baya ikna olmuş adam bak çok sevindim
evet canım, denemek istiyorum 1-2 defa ama bence bu yöntem daha çok boşalma sorunları olanlarda işe yarar gibi duruyor bilemedim, aklım kalmasın diye yapmak istiyorum yine deGünaydınnn
Pozitif yaklaşmasına sevindim ben ilk sayfada nasıl bir sırınga kullandığımın resmini ekledim kuzum eczanede iğnesi çıkabilen insülin şırıngası diye istedim tane 50 kuruş tu 20 tane aldım
Birşey sorcam siz nasıl ilişki düzeni yapıyorsunuz hani kafaniza göre mi yoksa hergün mu yoksa 2 günde bir gün aşırı mi ???
Ben ikna etmiştim ama sor bakalım ne oldu. Ilişki de adam tutamadı ya kendini gitti yavrucaklarim o yüzden yapamadım. Artk bidahaki ay ı bekliycem. Zaten bu aydan da bi umudum yoktamam canım, öyle yapayım madem
daha adetim deavm ediyor bitince alırım
napsın garibim bıktı artık bendensen naptın ikna ettin mi seninkini?
evet canım, denemek istiyorum 1-2 defa ama bence bu yöntem daha çok boşalma sorunları olanlarda işe yarar gibi duruyor bilemedim, aklım kalmasın diye yapmak istiyorum yine de
adetim bitsin eczaneden dediğin gibi temin edicem canım sağol; beni de ekledin mi listeye?
tamam canım, öyle yapayım madem
daha adetim deavm ediyor bitince alırım
napsın garibim bıktı artık bendensen naptın ikna ettin mi seninkini?
evet canım, denemek istiyorum 1-2 defa ama bence bu yöntem daha çok boşalma sorunları olanlarda işe yarar gibi duruyor bilemedim, aklım kalmasın diye yapmak istiyorum yine de
adetim bitsin eczaneden dediğin gibi temin edicem canım sağol; beni de ekledin mi listeye?
canım benim bence en makulu haftada 3-4 defaBirşey sorcam siz nasıl ilişki düzeni yapıyorsunuz hani kafaniza göre mi yoksa hergün mu yoksa 2 günde bir gün aşırı mi ???
sanırım evetYaa aceba bizim kızlar o hanimefendiden dolayı mi böyle engel yediler ???
Hmm anladım hadi bakalım hayrlısı güzel haberler bekliyorum deneyen arkadaşlardan. Bu arada ben yapamadığım için ağladım da eşime de kızdım arkamı döndüm uyudumCanım ben yumurtlama gününe kadar kafama göreydi yumoştan sonra 2 günde bir iki kere şırınga yardımı sonrası normal
Ben bi ara çok takip ediyordum çok diil 4 ay önce felan ama artk kendi haline bıraktım tahmini ovu de kesin ilişki olmasına dikkat ediyorum sadece. Benim kuzen de sık ilişki yapmıştı yani nerdeyse hergün o ay hamiş kaldicanım benim bence en makulu haftada 3-4 defa
bu da zaten gün aşırı gibi oluyor aslında
ama ovulasyon döneminde münkünse arka arkaya sıklaştır ilişki günlerini elbet bi ay tutacaktır
Ayy inşallah en kısa sürede dönerler aramızasanırım evet
Ben ikna etmiştim ama sor bakalım ne oldu. Ilişki de adam tutamadı ya kendini gitti yavrucaklarim o yüzden yapamadım. Artk bidahaki ay ı bekliycem. Zaten bu aydan da bi umudum yok
Akşam açılır muhtemelen 1 günlüktürAyy inşallah en kısa sürede dönerler aramıza
Kız ağlama Allahın günleri çuvala girmedi yaönümüzdeki ay yine yaparsın :)Hmm anladım hadi bakalım hayrlısı güzel haberler bekliyorum deneyen arkadaşlardan. Bu arada ben yapamadığım için ağladım da eşime de kızdım arkamı döndüm uyudum
Valla sonradan bende güldüm hatta şuan da gülüyorumkız ne güldüm varyaa
Aynen inşallahAkşam açılır muhtemelen 1 günlüktür
O an çok kızdım işte heveste yapmıştım ya o yüzden heraldeKız ağlama Allahın günleri çuvala girmedi yaönümüzdeki ay yine yaparsın :)
Onu bende düşündüm de kürüm ama şuan konuşmuyorumben yumurtlam gününden 2 gün sonrada denedim belki şansım hala vardır diye istersen öyle yapa bilirsin
Onu bende düşündüm de kürüm ama şuan konuşmuyorumTavirliyim
İnşallah, tez zamanda hayırlısıylaEkledim kuzucum inşallah kısa zaman sonra deneyip hamiş olanlara da eklerim çokkk amin
Orası hiç belli olmaz canım, öyle şartlama kendini hemenBen ikna etmiştim ama sor bakalım ne oldu. Ilişki de adam tutamadı ya kendini gitti yavrucaklarim o yüzden yapamadım. Artk bidahaki ay ı bekliycem. Zaten bu aydan da bi umudum yok
her ay her korunmasız ilişkide hamile kalınacak diye bişey yok, ben kızıma hamileyken çok şükür sadece 1 defada oluverdi, bizzz şoka uğramıştık; ama bu seferki baya uğraştıracağa benziyorBen bi ara çok takip ediyordum çok diil 4 ay önce felan ama artk kendi haline bıraktım tahmini ovu de kesin ilişki olmasına dikkat ediyorum sadece. Benim kuzen de sık ilişki yapmıştı yani nerdeyse hergün o ay hamiş kaldi