Gebeliğe Hazırlık HAMİŞ OLMAK İÇİN BİR ÖNERİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canisi bence 2 ml lik olandan al 5 lik biraz daha kalın oluyor. Al iste bi kaç tane kLsin
tamam canım, öyle yapayım madem
daha adetim deavm ediyor bitince alırım
Kalsın evde kaç defa kullanacağına bağlı bence kaç tane alacağın. Baya baya ikna olmuş adam bak çok sevindim
napsın garibim bıktı artık benden sen naptın ikna ettin mi seninkini?
evet canım, denemek istiyorum 1-2 defa ama bence bu yöntem daha çok boşalma sorunları olanlarda işe yarar gibi duruyor bilemedim, aklım kalmasın diye yapmak istiyorum yine de
adetim bitsin eczaneden dediğin gibi temin edicem canım sağol; beni de ekledin mi listeye?

Ben ikna etmiştim ama sor bakalım ne oldu. Ilişki de adam tutamadı ya kendini gitti yavrucaklarim o yüzden yapamadım. Artk bidahaki ay ı bekliycem. Zaten bu aydan da bi umudum yok

Ekledim kuzucum inşallah kısa zaman sonra deneyip hamiş olanlara da eklerim çokkk amin

Birşey sorcam siz nasıl ilişki düzeni yapıyorsunuz hani kafaniza göre mi yoksa hergün mu yoksa 2 günde bir gün aşırı mi ???
canım benim bence en makulu haftada 3-4 defa
bu da zaten gün aşırı gibi oluyor aslında
ama ovulasyon döneminde münkünse arka arkaya sıklaştır ilişki günlerini elbet bi ay tutacaktır

canım benim bence en makulu haftada 3-4 defa
bu da zaten gün aşırı gibi oluyor aslında
ama ovulasyon döneminde münkünse arka arkaya sıklaştır ilişki günlerini elbet bi ay tutacaktır
Ben bi ara çok takip ediyordum çok diil 4 ay önce felan ama artk kendi haline bıraktım tahmini ovu de kesin ilişki olmasına dikkat ediyorum sadece. Benim kuzen de sık ilişki yapmıştı yani nerdeyse hergün o ay hamiş kaldi

ben yumurtlam gününden 2 gün sonrada denedim belki şansım hala vardır diye istersen öyle yapa bilirsin

Ekledim kuzucum inşallah kısa zaman sonra deneyip hamiş olanlara da eklerim çokkk amin
İnşallah, tez zamanda hayırlısıyla
Ben ikna etmiştim ama sor bakalım ne oldu. Ilişki de adam tutamadı ya kendini gitti yavrucaklarim o yüzden yapamadım. Artk bidahaki ay ı bekliycem. Zaten bu aydan da bi umudum yok
Orası hiç belli olmaz canım, öyle şartlama kendini hemen

her ay her korunmasız ilişkide hamile kalınacak diye bişey yok, ben kızıma hamileyken çok şükür sadece 1 defada oluverdi, bizzz şoka uğramıştık; ama bu seferki baya uğraştıracağa benziyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…