- 9 Eylül 2018
- 290
- 271
-
- Konu Sahibi haveaniceday
Evet kuzum benim eşimde ilişki sırasında boşalma problemi vardı o yüzden denedim şükür oldu inşallah 2018 bitmeden hepiniz hamile kalırsınız da burada Allahın izniyle bayram ederiz :)çok ayrıntılı anlattın canım, sağolsasın
merakımdan denemek istiyorum bakalım neden olmasın diyenlerdenim
ayrıca bi maliyeti veya külfeti de yok, bu da denemem için + bi detay
ama ben yine de bu yöntemin eşinin boşalma problemi olanlarda işe yarayacağını daha çok düşünüyorum
yine de 1 defa da olsa denemek lazım; neyin vesile olcağını bilemeyiz bu bana bişey kaybettirmez sonuçta
amin, inşallah hayırlısıyla hepimiz için nasip olsun canımEvet kuzum benim eşimde ilişki sırasında boşalma problemi vardı o yüzden denedim şükür oldu inşallah 2018 bitmeden hepiniz hamile kalırsınız da burada Allahın izniyle bayram ederiz :)
Merhabalar bende bunu daha once okumustum yapmak istedim. Ama kuzenim kadin dogum doktoru o dediki siringayla sperm yapisini bozabilirsin dolayisiyla hamilelik riskli olabilir sonradan bunun vicdaniyla yasayamazsin dedi. Ama evet hamile kalmak icin yinede etkili yontem hizda sorun olanlar icin dedi. Ama tabii sizin sordugunuz yada bildiginiz bi arastirma varmi merak ettim cunku ben kuzenim ole dedigi halde yapmak istiyorum ama biyandanda korkuyorum spermin yapisi bozulur mu diye ?Deneyecek olan arkadaşları tek tek yazdım şuan için 13 kişiyiz umarım atladığım unuttuğum yoktur var ise yazsın hemen ekleyelimben bu ay 2 defa yapa bildim yumurtlama günü ve ondan iki gün sonra daha donra normale döndüm benim bat 5 aralık bakalım neler olacak
Merhabalar burda yeniyim yanlis gormedysem konusma olarak azda olsa bilgin var mi acaba ? Bu konular hakkinda yada sperm testleri hakkindaEvet kuzum benim eşimde ilişki sırasında boşalma problemi vardı o yüzden denedim şükür oldu inşallah 2018 bitmeden hepiniz hamile kalırsınız da burada Allahın izniyle bayram ederiz :)
Şırınga yontemiyle mi hamilelik oldubu yöntemi duymuştum ama çok afedersiniz şırınga ile nasıl yapıyorsunuz ,yolluyorsunuz zor olmuyor mu?
Canim siringa yontwmiyle gebelik olustumutemiz bardağın içinde oluyor sperm şırınga ile çekiyorum ben eşimden destek almadım utanıp kasılmamak için yalnız yaptım ilk deneme biraz zor geçti ama hiç bir sıkıntı olmuyor
Canim bi gelişme varmiBu ay da olmazsa önümüzdeki ay yumurtlama haftam da bende bu yöntemi denemeyi düşünüyorum
Hayır canım denemedim bileŞırınga yontemiyle mi hamilelik oldu
Bende merak ettimCanim bi gelişme varmi
Normal yolla mi olduHayır canım denemedim bile
EVet canım rabbim nasip ettiNormal yolla mi oldu
Canim benim beraber oturuyorum sorunumda catlama sorunu ama 7senedir bi kere oldu dusuk yasadim sonra. OlmadiArkadaşlar hiç bir sağlık sorunu olmayıpta bebek arayanlara bi iki yöntemim var ilkel ama gerçek.
1. Göbeğinize baktırın. Eğer göbek düşüklüğünüz varsa, sağlık sorununuz olmasada gebe kalmanız neredeyse imkansız denecek kadar zor.
2. Göbeğiniz yerinde, sağlığınız yerinde ama aylardır bebek arıyorsanız. Annem bir söz söylemişti. “Baba (kayınpeder) evinde döl çabuk tutar.” Gerçekten öyleymiş. Kayınvalidemlerde yaptık. O ay tuttu. Ve birçok arkadaşım bu iki yöntemide denedi oldu hemencik.
Kolay yöntemler. Aklınızda bulunsun. Vardır eski toprakların bir bildiği. :)
Canim benim beraber oturuyorum sorunumda catlama sorunu ama 7senedir bi kere oldu dusuk yasadim sonra. Olmadi
gobegimize kim bakicak ay kocakarilar mi.. nasil anlicaz ki belirtisi yok mu benim de cocugum olmuyo 1 bucuk yildir ve hic bir problem yokGöbek düşüklüğüne baktırdın mı cnm bilgin var mı? Tabi yazdıklarım hiç sağlık sorunu olmayanlarda. Doktor hiçbişi bulamıyor ya onlar için.
gobegimize kim bakicak ay kocakarilar mi.. nasil anlicaz ki belirtisi yok mu benim de cocugum olmuyo 1 bucuk yildir ve hic bir problem yok