- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
-
- Konu Sahibi haveaniceday
Ama zaten benim ovu 26 si olarak gösteriyordu bugün 29 u olurmu kiKız dur bu gün küsme bebiş olunca küsersin
Amaaan ne bileyim umut bi var bi yok değişik isteİnşallah, tez zamanda hayırlısıyla
Orası hiç belli olmaz canım, öyle şartlama kendini hemen
Haklsın bakalım hayrlısı senin minik seni daha fazla bekletmez umarım. Cümlemiziher ay her korunmasız ilişkide hamile kalınacak diye bişey yok, ben kızıma hamileyken çok şükür sadece 1 defada oluverdi, bizzz şoka uğramıştık; ama bu seferki baya uğraştıracağa benziyor
amaaaaan bende bu ay çok üstüne düşmek istemiyorum, sonra kasıyorum kendimi o konuya odaklı ilişki olsun istemiyorum bu ay kendim için istiyorumAmaaan ne bileyim umut bi var bi yok değişik iste
Amin cümlemizi inşallah, Allah önce hiç olmayanlara, bekleyenlere benden önce versin canımHaklsın bakalım hayrlısı senin minik seni daha fazla bekletmez umarım. Cümlemizi
yani küçükde olsa bir ihtimal var kuzum bence denemelisinAma zaten benim ovu 26 si olarak gösteriyordu bugün 29 u olurmu ki
amaaaaan bende bu ay çok üstüne düşmek istemiyorum, sonra kasıyorum kendimi o konuya odaklı ilişki olsun istemiyorum bu ay kendim için istiyorum
Senin bir tane varmışşş Allah bağışlasın
Amin Canım inşallahsağol kuzum, Amin inşallah
Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin
Yaa yerim senin o güzel kalbini Allah razı olsun. Inan bende hiç beybi düşünmeden yapıyorum sadece zevkine bakıyorum işin o kadaramaaaaan bende bu ay çok üstüne düşmek istemiyorum, sonra kasıyorum kendimi o konuya odaklı ilişki olsun istemiyorum bu ay kendim için istiyorum
Amin cümlemizi inşallah, Allah önce hiç olmayanlara, bekleyenlere benden önce versin canım
Hmm öyle diyorsun o zman ben bugün bi iş atayım kocayayani küçükde olsa bir ihtimal var kuzum bence denemelisin
at hemen akşam kadar barışın sonra şırınga :)Hmm öyle diyorsun o zman ben bugün bi iş atayım kocaya
Öğlenleri eve geliyor zaten şmdi evde ben ona ayar veririm şmdi. Zaten ben kızınca sonra geri ne zman konuşmak istesem hiç geri çevirmezat hemen akşam kadar barışın sonra şırınga :)
Amin kuzum, cümlemizden en sonda benden inşallahYaa yerim senin o güzel kalbini Allah razı olsun. Inan bende hiç beybi düşünmeden yapıyorum sadece zevkine bakıyorum işin o kadar
Canım ben normal 5lik şırınga kullandım eşinin kabul etmesine de çoooooooooookkkkkk sevindim inşallah olurgünaydın canım, eşime bahsettim
baya güldü ama karşı çıkmadı, şırıngayla daha hızlı bir şekilde tamamı içeriye gireceğinden olabilir dedi
ilişki esnasında sürekli hareket halinde olunduğundan bi kısmi haliyle dışarı da bulaşıyor dedi, olabilir dedi
ben şoookkhiç beklemiyordum bu cevabı
nasıl bir şırınga almalıyız eczaneden ve kaç adet gerekli? bir de ben bu işlemi kendim yapamam ya eşime söylicem hahahh
Günaydın kuzumm valla bende özledim
Canimm Allah'ım kabul etsin bende ediyorum hep dua.yazamadim cezam vardı o geceden dolayı sanırım şikayet etti beni o sahisSize hep dua ediyorum kendime de ezan okunur okunmaz ilk duam Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah diyorum içimden hepiniz geçiyosunuz Allahım yer gök dua üzerine kurulu sen nasip et isteyen herkese
inşallah üşenmezsem denemek istiyorum canım, 5’lik ml mi oluyo adet mi bahsediyorsun? şırıngalardan hiç anlamam benCanım ben normal 5lik şırınga kullandım eşinin kabul etmesine de çoooooooooookkkkkk sevindim inşallah olur:)
Canım bende özledim dün yazamadım ya canıma sıkıldı nasıl.cezadan dolayı giremedim.hem suclu hem bizi şikayet ediyor