Gebeliğe Hazırlık HAMİŞ OLMAK İÇİN BİR ÖNERİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
her ay her korunmasız ilişkide hamile kalınacak diye bişey yok, ben kızıma hamileyken çok şükür sadece 1 defada oluverdi, bizzz şoka uğramıştık; ama bu seferki baya uğraştıracağa benziyor
Haklsın bakalım hayrlısı senin minik seni daha fazla bekletmez umarım. Cümlemizi

Amaaan ne bileyim umut bi var bi yok değişik iste
amaaaaan bende bu ay çok üstüne düşmek istemiyorum, sonra kasıyorum kendimi o konuya odaklı ilişki olsun istemiyorum bu ay kendim için istiyorum
Haklsın bakalım hayrlısı senin minik seni daha fazla bekletmez umarım. Cümlemizi
Amin cümlemizi inşallah, Allah önce hiç olmayanlara, bekleyenlere benden önce versin canım

Yaa yerim senin o güzel kalbini Allah razı olsun. Inan bende hiç beybi düşünmeden yapıyorum sadece zevkine bakıyorum işin o kadar

Canım ben normal 5lik şırınga kullandım eşinin kabul etmesine de çoooooooooookkkkkk sevindim inşallah olur :)

Günaydınn kızlar Limoncicegi1408 beri35 özlendiniz
Günaydın kuzumm valla bende özledim üslüpla ilgili ceza almışım ama valla anlamadım da neden olduğunu neyse gerçekten buradan olumsuz yorum yapan herşeyi bilen arkadaşlara sesleniyorum biz bi umut bütün risklere rağmen denedik ve deneyeceğiz çünkü bu bir umut lütfen ama lütfen buraya yazmayın bizi kırıp sinirle bişey yazmaya zorlamayın

Canimm Allah'ım kabul etsin bende ediyorum hep dua.yazamadim cezam vardı o geceden dolayı sanırım şikayet etti beni o sahis sende bir sorun varmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…