Gebeliğe Hazırlık HAMİŞ OLMAK İÇİN BİR ÖNERİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bencede. Amin canım benim aminnnnn dua edelim birbirimize:)
Size hep dua ediyorum kendime de ezan okunur okunmaz ilk duam Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah diyorum içimden hepiniz geçiyosunuz Allahım yer gök dua üzerine kurulu sen nasip et isteyen herkese

Ayy uzak dursun gitsin başka yerde yazsın düşüncesini denemek isteyen arada kalan bissürü insan var niye insanların aklını bulandırıyo ki biz kimseye gidip türbeye adak adayın şunu için bu kürü yapın demiyoruz ki bi umut insanlar birbirine öneriyor Rabbim bişeyi vesile kılıyo sonuçta

Yani dediğin gibi gidin bu ağaca çaput bağlayın şu türbeye ekmek bırakın kaynar suya çamasır suyu koyup üstüne oturun içiniz temizlensin mi dedik ne dedik bu kadar abartılacak bilimsel ilimsel herşeyi bir birine kattı gece gece yapan yapar yapmayan yapmaz kime ne

Yani dediğin gibi gidin bu ağaca çaput bağlayın şu türbeye ekmek bırakın kaynar suya çamasır suyu koyup üstüne oturun içiniz temizlensin mi dedik ne dedik bu kadar abartılacak bilimsel ilimsel herşeyi bir birine kattı gece gece yapan yapar yapmayan yapmaz kime ne
Valla ya sanki parayla insanları kandırıyoruz millete umut verip muska yapıyoruz gibi bi atarlanıp kendini bilim insanı bizi cahil yaptı :KK70:

Deneyen /deneyecek arkadaşlar kendileri bilir tabi ama ...fikrimi eleştirmek maksatlı yazmıyorum sadece kıyas yaptığımda aklıma yatmayan kısımları paylaşmak istedim .

şöyleki oluşturacağı riskler bakımından biraz macera gibi ...

1-o şırınga penisin gittiği kadar derine itilemez.çünkü penis gibi gerektiği şekilde pozisyon alıp eğilip esnemez...
2-haddi ittirdik yapısı çok sert rahiminizi yara yapmaya çizmeye zedelemeye mantara zemin hazırlamaya çok müsayit
2-rahme itebilmek için yardım alınan /alınacak kayganlaştırıcılar yağlar vs... spermleri doğal birleşmeye göre epeyce olumsuz etkilecek
3-bardağa bırakırken /şırıngaya alırken (kaybedilen vakit ve ısı değişimleri )/spermlerin sayı ve yapıları normal birleşmeye göre daha fazla zarara uğratır ...Buda oluşan beklenti nedeniyle kadın ve erkekte stresi dahada artırır ...
4-normal birleşmede oluşan vajinal uyarı hormon ve hazlar şırıngada olmayacağı için vajinal kaslar ve sinirler spermleri yukarı hareketine destek olan kasılma ittirme veya emmeyi andıran tepkisel hareketleri şırıngada yapmayacaktır...
5-şırınga spermi vajinada tek bir noktaya hadi bilemedin iki noktaya fakat kısıtlı derinliğe ...penis ise hareketi devam ettiğinden spermi vajina içine oldukça yayarak hatta belli rahim girişini nazikçe esneterek oldukça çeşitli şekilde bırakacaktır

6-fizyolojik ve psikolojik olarakta eşlerin cinsel uyumunu muhabbetini de olumsuz yönde riske atar ...malumunuz üzere penisboyu oldukça değişken şırınga ise sabittir ...

İnşallah canım eşinle güzelce konuş ben kabahatli aramıyorum çünkü bi evladımız olursa ikimiz de mutlu olucaz belki yaptırdığımız yerdeki cihaz arızaloydı belki örnek bekledi de sorunu ondan başka yöne çekersen yumuşayabilir
Zaten kabahatli sensin demedim ki bende gidip kontrollerimi yaptırdım hsg bile çektirdim sorunun onda olduğunu düşünsem bunu niye yapayım durduk yere alınacağı tuttu bence

Deneyen /deneyecek arkadaşlar kendileri bilir tabi ama ...fikrimi eleştirmek maksatlı yazmıyorum sadece kıyas yaptığımda aklıma yatmayan kısımları paylaşmak istedim .

şöyleki oluşturacağı riskler bakımından biraz macera gibi ...

1-o şırınga penisin gittiği kadar derine itilemez.çünkü penis gibi gerektiği şekilde pozisyon alıp eğilip esnemez...
2-haddi ittirdik yapısı çok sert rahiminizi yara yapmaya çizmeye zedelemeye mantara zemin hazırlamaya çok müsayit
2-rahme itebilmek için yardım alınan /alınacak kayganlaştırıcılar yağlar vs... spermleri doğal birleşmeye göre epeyce olumsuz etkilecek
3-bardağa bırakırken /şırıngaya alırken (kaybedilen vakit ve ısı değişimleri )/spermlerin sayı ve yapıları normal birleşmeye göre daha fazla zarara uğratır ...Buda oluşan beklenti nedeniyle kadın ve erkekte stresi dahada artırır ...
4-normal birleşmede oluşan vajinal uyarı hormon ve hazlar şırıngada olmayacağı için vajinal kaslar ve sinirler spermleri yukarı hareketine destek olan kasılma ittirme veya emmeyi andıran tepkisel hareketleri şırıngada yapmayacaktır...
5-şırınga spermi vajinada tek bir noktaya hadi bilemedin iki noktaya fakat kısıtlı derinliğe ...penis ise hareketi devam ettiğinden spermi vajina içine oldukça yayarak hatta belli rahim girişini nazikçe esneterek oldukça çeşitli şekilde bırakacaktır

6-fizyolojik ve psikolojik olarakta eşlerin cinsel uyumunu muhabbetini de olumsuz yönde riske atar ...malumunuz üzere penisboyu oldukça değişken şırınga ise sabittir ...

Düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler arkadaşım biz deneyeceğiz ya sağol yine de

Zaten kabahatli sensin demedim ki bende gidip kontrollerimi yaptırdım hsg bile çektirdim sorunun onda olduğunu düşünsem bunu niye yapayım durduk yere alınacağı tuttu bence
Evet ya bazen erkekler yapabiliyor durduk yere alımganlık düzelir heralde

Evet ya bazen erkekler yapabiliyor durduk yere alımganlık düzelir heralde
Erkeklerin kadınlar kadar bunu kafaya takmadıklarını anlayamadıklarını düşünüyorum yani biz sonuçta her ay yok yumurtlaması yok belirtisi yok adet beklemesi bunların hepsini hergün yaşıyoruz ne var azcık anlayışlı olsalar sanki :KK43:

Erkeklerin kadınlar kadar bunu kafaya takmadıklarını anlayamadıklarını düşünüyorum yani biz sonuçta her ay yok yumurtlaması yok belirtisi yok adet beklemesi bunların hepsini hergün yaşıyoruz ne var azcık anlayışlı olsalar sanki :KK43:

Canımm tabiatları gereği sanırım biz kadar yoğun bunu yaşayamıyorlar eşimde çokkk aşırı çocuk istiyor ama ben gibi araştırıp etme peşine düşme durumu yok veya bazen korkuyorum ona yeni şeyler bulduğumı anlatırken yanlış anlarmı içerler mi diye tatlı dille çözüyorum ben şuan sıkıntı yok

Son düzenleme:
Bide şunu gerçekten anlamadım ...
“Bir nevi aşılama “
Aşılamada o spermler binbir özenle özel sıvıyla yıkanıp ayrıştırıyor ...sonra vajina yineözel sıvıyla yıkanıp temizlenip uygun pH.ortamı sağlanıyor .özel bir hortumla gebe adayının bedenine uygun pozisyon verilip göz kararı 30cm civarı bir kaba tabirle hortum yardımıyla rahmin en güzel ve en derin yerine bırakılıyor ...
Uygulama öncesinde türlü ilaçlarla rahim ve yumurtalar geliştirilip takip ediliyor...en uygun zaman belirleniyor

Evde Basit bir şırıngayla acemice yapılan bu uygulamayı aşılamaya benzetmek fazla iddialı ...

Kızlar ben uyuyayım hepinizi kocamannn öptüm :KK15: Sabah geç kalacağım işeişe :kızgın:
Olumsuz yorum yapan arkadaşlar lütfen içinizde tutun yahu kalp kırmaktan daha kötü değildir içinde tutmak yarın görüşürüz iyi geceler :KK25:

Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese inşallah eşine açıkla bu vesileyle hamile kalanlardan da bahset bunda kötü bişey yok ki hani kaybedeceği bişey de yok :)
günaydın canım, eşime bahsettim
baya güldü ama karşı çıkmadı, şırıngayla daha hızlı bir şekilde tamamı içeriye gireceğinden olabilir dedi
ilişki esnasında sürekli hareket halinde olunduğundan bi kısmi haliyle dışarı da bulaşıyor dedi, olabilir dedi
ben şoookk :silah:hiç beklemiyordum bu cevabı:KK45::KK45:
nasıl bir şırınga almalıyız eczaneden ve kaç adet gerekli? bir de ben bu işlemi kendim yapamam ya eşime söylicem hahahh:olamaz:

baya güldü ama karşı çıkmadı, şırıngayla daha hızlı bir şekilde tamamı içeriye gireceğinden olabilir dedi
ilişki esnasında sürekli hareket halinde olunduğundan bi kısmi haliyle dışarı da bulaşıyor dedi, olabilir dedi
nasıl bir şırınga almalıyız eczaneden ve kaç adet gerekli? bir de ben bu işlemi kendim yapamam ya eşime söylicem hahahh:olamaz:
Günaydın canisi bence 2 ml lik olandan al 5 lik biraz daha kalın oluyor. Al iste bi kaç tane kLsin

Kalsın evde kaç defa kullanacağına bağlı bence kaç tane alacağın. Baya baya ikna olmuş adam bak çok sevindim :KK200:

Günaydınnn :KK76:
Pozitif yaklaşmasına sevindim ben ilk sayfada nasıl bir sırınga kullandığımın resmini ekledim kuzum eczanede iğnesi çıkabilen insülin şırıngası diye istedim tane 50 kuruş tu 20 tane aldım :KK48:

Deneyecek olan arkadaşları tek tek yazdım şuan için 13 kişiyiz umarım atladığım unuttuğum yoktur var ise yazsın hemen ekleyelim :KK69:ben bu ay 2 defa yapa bildim yumurtlama günü ve ondan iki gün sonra daha donra normale döndüm benim bat 5 aralık bakalım neler olacak :KK49:

Deneyecek olan arkadaşları tek tek yazdım şuan için 13 kişiyiz umarım atladığım unuttuğum yoktur var ise yazsın hemen ekleyelim :KK69:ben bu ay 2 defa yapa bildim yumurtlama günü ve ondan iki gün sonra daha donra normale döndüm benim bat 5 aralık bakalım neler olacak :KK49:
Birşey sorcam siz nasıl ilişki düzeni yapıyorsunuz hani kafaniza göre mi yoksa hergün mu yoksa 2 günde bir gün aşırı mi ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X