Gebeliğe Hazırlık HAMİŞ OLMAK İÇİN BİR ÖNERİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru söyleyen mi ah canım sen bilimsel dayanak göstersene bi bana hayır ben senin o BİLİMSEL dediğin alanda çalışıyorum da ondan biz kimsenin kafasını bulandırmıyoruz kimse kimseye kötü zararlı hiç bişey söylemiyo insanlar evlat sahibi olmak için neler yapıyorlar biliyor musun sen biz kimseye hurafe ya da zararlı bişey önermiyoruz bence bu posttan çık insanların sinirlerini daha fazla zıplatmadan

Tamam patron çıktım. Bizde bilimsel alanda çalışıyoruz bu konuyla ilgili.sıradan vatandaş değiliz yani. Hadi canım Arkadaşım herkes Prof olmuş. :)

Tamam patron çıktım. Bizde bilimsel alanda çalışıyoruz bu konuyla ilgili.sıradan vatandaş değiliz yani. Hadi canım Arkadaşım herkes Prof olmuş. :)
Seni bilimsel alana alan insan bunları okusa da seni o alandan çekse keşke de insanların enerjilerini emmeyi kessen üst düzey arkadaşım sen buradan defolabilirsin biz sıradan vatandaşlar burada cahil cahil birbirimizin beynini bulandırarak mutluyuz

Cehaletini kabul etmene sevindim. İnsanın kendini bilmesi güzel bir şey :) şimdi bu posttaki kendin gibi düşünen arkadaşlarınla beni gömüp rahata erebilirsin

Cehaletini kabul etmene sevindim. İnsanın kendini bilmesi güzel bir şey :) şimdi bu posttaki kendin gibi düşünen arkadaşlarınla beni gömüp rahata erebilirsin
Hadi canım soldan soldan ya yazık aslında acınası bi yönün var sanırım sende evlat sahibi olmak isteyen birisin ve olamadığın için insanları kırmaya kızdırmaya heveslerini kırmaya çalışıyosun yazık Allah düzeltsin inşallah tez zamanda Allah sana da bi evlat nasip eder seni insanların umutlarını kırmayan birine evirecek bi evlat nasip eder

Çok teşekkür ederim cvbın için ikna etmeye çalışacağım umarım yaptırır

Çok teşekkür ederim cvbın için ikna etmeye çalışacağım umarım yaptırır
İnşallah canım eşinle güzelce konuş ben kabahatli aramıyorum çünkü bi evladımız olursa ikimiz de mutlu olucaz belki yaptırdığımız yerdeki cihaz arızaloydı belki örnek bekledi de sorunu ondan başka yöne çekersen yumuşayabilir

Senin ağzına sağlık bacım okuyunca o kadar sinirlendim ki anlatamam bu insanlara bu hadsizliği kim veriyor Allah aşkına
Canım böyle insanlar birşey bildigini sanan fakat birseyden haberi olmayan kişilerdir.aslinda cevap vermek bile insan hesabina almak maalesef.dikkat ettim herkese zıt bu kişi.millet neyin derdinde yani.bende çok sinirlendim hadsiz ya mutsuzlugunu milletten çıkarıyor cahil şey

Hoş geldin kuzum evet bir nevi evde yapılan aşılama ve daha az stresli diyebiliriz

Milletin enerjisini emip canlarını sıkıp mutlu olan rahatlayan tipler vardır ya bu da öyle kuzum ya bu yöntemi denemek isteyen bissürü insan var biz bu insanlardan ne fayda sağlayacaz ki onları kandıralım kafalarını bulandıralım benim tek istediğim tek duam isteyen herkesin sonra da benim sağlıklı evlatlarımız olsun birileri belki dener de mutlu olur o sevinci tadar diye herkese yazıyorum hadsizin biri gelip bütün sinirlerimizi zıplatıyo gece gece neyse takmıyorum Allah ıslah etsin

Değerli arkadaşım görüşüne saygı duyuyorum fakat ben ihtimal dahilinde olduğunu düşünüp inanıp yapıyorum olur veya olmaz Allaha kalmış ama lütfen bu tarz kötü yorumlarla bizleri demoralize etme konuyu okumadan gide bilirsin kalp kırmaya gerek yok sevgiler ..

Bilimsel yollara başvurabilirsiniz o zaman ya da başka basliklara bakabikirsiniz.pardon da bizde cahil insan degikiz.herkes işine baksın

Aynen kuzum öyle valla.anlamadigim şey madem saçma neden cevap yazıyorsun ki sanane yani.milletin bekcisi heralde bu.bence sinir olma bak bizim kendi derdimiz var Allah'ım dermanda versin inşallah hepimiz e

Kuzum aramıza katılan çoooooooooookkkkkk zeki arkadaşımızın yazdıklarını nasıl buldun
Ya bişey demiyorum kuzum oda öyle düşünüyor bizi üzmesin nasış düşündüğü önemli değil konumuzdan uzak dursun tek isteğim bu zaten yeteri kadar sıkıntılı ve yaralıyız

Aynen kuzum öyle valla.anlamadigim şey madem saçma neden cevap yazıyorsun ki sanane yani.milletin bekcisi heralde bu.bence sinir olma bak bizim kendi derdimiz var Allah'ım dermanda versin inşallah hepimiz e
Bende anlamadım neden bu postta gezip yorum yapıyosun ki neyse kuzum biz bunlara kulaklarımızı kapatalım inşallah Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Ya bişey demiyorum kuzum oda öyle düşünüyor bizi üzmesin nasış düşündüğü önemli değil konumuzdan uzak dursun tek isteğim bu zaten yeteri kadar sıkıntılı ve yaralıyız
Ayy uzak dursun gitsin başka yerde yazsın düşüncesini denemek isteyen arada kalan bissürü insan var niye insanların aklını bulandırıyo ki biz kimseye gidip türbeye adak adayın şunu için bu kürü yapın demiyoruz ki bi umut insanlar birbirine öneriyor Rabbim bişeyi vesile kılıyo sonuçta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…