- 13 Haziran 2018
- 749
- 2.486
-
- Konu Sahibi haveaniceday
bu yöntemi duymuştum ama çok afedersiniz şırınga ile nasıl yapıyorsunuz ,yolluyorsunuz zor olmuyor mu?
Spermin dışı bir sıvı ile kaplı olduğu için formuna birşey olmuyormuş bende araştırdımBu yöntemi bende KK da çok okudum kızlar ama acaba spermlerin yapısı vs bozulur mu şırıngaya çekerken yada basıncla sıkarken
canımm çok sevinirim bende arkadaş arıyorum yinede inşallah bu ay tutarda denemene gerek kalmaz :) tutmazsa beraberizBu ay da olmazsa önümüzdeki ay yumurtlama haftam da bende bu yöntemi denemeyi düşünüyorum
Senin ne zaman bat canım benim son 4 güncanımm çok sevinirim bende arkadaş arıyorum yinede inşallah bu ay tutarda denemene gerek kalmaz :) tutmazsa beraberiz
HENÜZ 11 GÜN VAR BENİM BAT ARALIK 5Senin ne zaman bat canım benim son 4 gün
takipteyim hyrlısı olsun hakknzda
Kızlar hepinize selamın aleyküm öncelikle ben geçen ay Allahın izniyle bu yöntemle hamile kaldım konu açmıştım hamile kaldığım ay nasıl yapıldığını anlatmıştım şimdi ben laboratuvar teknikeriyim ürolojide spermiyogram testleri için gelen spermler 1 saat içerisinde çalışılıyo bide sağlıksız bozuk spermler yumurtayı delemiyo bu konuda içim rahattı bide ne gelirse Rabbimden dedim ve tuttu bi ihtimal bişeyler vesile oluyor bence bü deneyin :)
Denemeye değer bende yaparım belki.. negetif göre göre bı hal oldukKızlar hepinize selamın aleyküm öncelikle ben geçen ay Allahın izniyle bu yöntemle hamile kaldım konu açmıştım hamile kaldığım ay nasıl yapıldığını anlatmıştım şimdi ben laboratuvar teknikeriyim ürolojide spermiyogram testleri için gelen spermler 1 saat içerisinde çalışılıyo bide sağlıksız bozuk spermler yumurtayı delemiyo bu konuda içim rahattı bide ne gelirse Rabbimden dedim ve tuttu bi ihtimal bişeyler vesile oluyor bence bü deneyin :)
Zamanı gelmemiş demek nasip diyelim canm canm bende beklemedeymKızlar merhaba benimde adetim bugün itibariyle bitti . Geçen ay bende şırınga yöntemini denedim tutmadı. Bide ovulasyonla takip ediyordum.
Bu ay tekrar denemek istiyorum bu yöntemi. Burada okuduğum için başlamıştım bende. Beni de katın aranıza .. denemedik yol kalmadı
Aynen canım pes etmiyoruz bebisler gelene kadar :) bir de soğan kürüne baslicam benZamanı gelmemiş demek nasip diyelim canm canm bende beklemedeym