Gebeliğe Hazırlık HAMİŞ OLMAK İÇİN BİR ÖNERİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
adetken yapilmasinda sakinca yoktur dimi

Denemediğim bi bu kalmıştı ağustosta birde böyle yapalım bari kendi kendine aşılama gibi

Canım ben hamişim şükürler olsun ama o yöntemi denemedim hiç bir yöntem denemedim akışına bıraktım hiç düşünmedim bu bebek olayının püf noktası kafaya takmamak
Rabbim kucagina almak nasip etsin canim benim evet takiyorum ama 7senede bi kere tuttu ama kismet olmadi 2017de martta ogrendim o ay dusuk yaptim kismet bende bu yontemi uzun zaman ince görmüştum deneyen varmi hamis olan varmi merak ettim

Göbek düşüklüğüne baktırdın mı cnm bilgin var mı? Tabi yazdıklarım hiç sağlık sorunu olmayanlarda. Doktor hiçbişi bulamıyor ya onlar için.
Canim benim bi kere bi bayana gittim göbek dusmus dedi ama hamile kalamadm sonradan ilac tedavisi ile kalmistim gitmem asla bi daha

Bazıları sırf para almak için diyor ya eğer gerçekten samimi biriyse ve düştüyse taktırsaydın keşke
Yapmisti canim ama olmadi cok yaptıran varmış hamile kalan da olmus dayımın kizi ve teyzesi goturmustu bi kac kisi tanidiklari varmis kalmis ama bana yaramadi benim catlama sorunum oldugu icin ilaclarla oluyo galiba

Yapmisti canim ama olmadi cok yaptıran varmış hamile kalan da olmus dayımın kizi ve teyzesi goturmustu bi kac kisi tanidiklari varmis kalmis ama bana yaramadi benim catlama sorunum oldugu icin ilaclarla oluyo galiba

İşte sağlık sorunun vardıysa o ayrı cnm. Benim hiçbir sebebi yoktu doktorlar bulamadı bekle dedi. Eşiminde öyle. Demekki ondanmış dedim bende. Çünkü hemen oldu yerine oturdunca.

canım sana özel mesaj atamıyorum

ihtiyaca gore cozum olabilir spermlerle hiziyla miktariyla ilgili vs durumlarda.. esiyle tam birlikte olamayip da bu sekilde hamile kalan bile var. Allah herkese hayirli evlat nasip etsin.

Mantikli bi yontem ama vajinadan soktun siringayi peki rahme nasil enjekte ettin bunu asilama yaparken doktorlarin siringalari cok uzundu

Mantikli bi yontem ama vajinadan soktun siringayi peki rahme nasil enjekte ettin bunu asilama yaparken doktorlarin siringalari cok uzundu
hizli bir sekilde fiskiriyor derinlere kadar gidiyor sivi.. burda is goren nokta siddetle sikmak ve spermlere hiz kazandirmak hedefe yaklastirmak.

Ben bu yontemi gecen ay denedim ama olmadi sonuc negatif.. Tutanlar warsa kac ay denemeden sonra oldu acaba yazabilirlermi. Bi de benim kullandgm siringa biraz kalindi ve kisaydi ondanmi olmadi acaba.. Şeker siringasi daha iyi oluyomus duyduguma gore ince oldugu icin daha cok ve daha rahat giriyomus

Gözünüz aydın, sağlıkla doğsun. Nasıl hamile kaldınız acaba :) sorusu bile tuhaf ama artık error verdik
Merhaba gerçekten kafadan atınca oldu sanırım. Nasıl olsa çocuk olmuyo dedim ve ders çalışmaya başladım hatta kendimi o kadar kaptırdım ki önce ataniyim sonra tüp bebek falan yaptırırım dedim o ay hamile kalmışım yani vazgeçtigim anda oluverdi üzülmeyin telaş yapmayın mutlaka zamanını bekliyordur minik bebisler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…