Gebeliğe Hazırlık HAMİŞ OLMAK İÇİN BİR ÖNERİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
her ay her korunmasız ilişkide hamile kalınacak diye bişey yok, ben kızıma hamileyken çok şükür sadece 1 defada oluverdi, bizzz şoka uğramıştık; ama bu seferki baya uğraştıracağa benziyor:deli:
Haklsın bakalım hayrlısı senin minik seni daha fazla bekletmez umarım. Cümlemizi :KK200:

Amaaan ne bileyim umut bi var bi yok değişik iste
amaaaaan bende bu ay çok üstüne düşmek istemiyorum, sonra kasıyorum kendimi o konuya odaklı ilişki olsun istemiyorum bu ay kendim için istiyorum:KK76:
Haklsın bakalım hayrlısı senin minik seni daha fazla bekletmez umarım. Cümlemizi :KK200:
Amin cümlemizi inşallah, Allah önce hiç olmayanlara, bekleyenlere benden önce versin canım:emir_bebek:

amaaaaan bende bu ay çok üstüne düşmek istemiyorum, sonra kasıyorum kendimi o konuya odaklı ilişki olsun istemiyorum bu ay kendim için istiyorum:KK76:

Amin cümlemizi inşallah, Allah önce hiç olmayanlara, bekleyenlere benden önce versin canım:emir_bebek:
Yaa yerim senin o güzel kalbini Allah razı olsun. Inan bende hiç beybi düşünmeden yapıyorum sadece zevkine bakıyorum işin o kadar

günaydın canım, eşime bahsettim
baya güldü ama karşı çıkmadı, şırıngayla daha hızlı bir şekilde tamamı içeriye gireceğinden olabilir dedi
ilişki esnasında sürekli hareket halinde olunduğundan bi kısmi haliyle dışarı da bulaşıyor dedi, olabilir dedi
ben şoookk :silah:hiç beklemiyordum bu cevabı:KK45::KK45:
nasıl bir şırınga almalıyız eczaneden ve kaç adet gerekli? bir de ben bu işlemi kendim yapamam ya eşime söylicem hahahh:olamaz:
Canım ben normal 5lik şırınga kullandım eşinin kabul etmesine de çoooooooooookkkkkk sevindim inşallah olur :dua: :)

Günaydınn kızlar Limoncicegi1408 Limoncicegi1408 beri35 beri35 özlendiniz :KK200::KK200:
Günaydın kuzumm valla bende özledim :KK200: üslüpla ilgili ceza almışım ama valla anlamadım da neden olduğunu neyse gerçekten buradan olumsuz yorum yapan herşeyi bilen arkadaşlara sesleniyorum biz bi umut bütün risklere rağmen denedik ve deneyeceğiz çünkü bu bir umut lütfen ama lütfen buraya yazmayın bizi kırıp sinirle bişey yazmaya zorlamayın

Size hep dua ediyorum kendime de ezan okunur okunmaz ilk duam Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah diyorum içimden hepiniz geçiyosunuz Allahım yer gök dua üzerine kurulu sen nasip et isteyen herkese
Canimm Allah'ım kabul etsin bende ediyorum hep dua.yazamadim cezam vardı o geceden dolayı sanırım şikayet etti beni o sahis:KK70: sende bir sorun varmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X