Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

Muhteşem hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Eskiden regl dönemim aşırı sancılı geçerdi. Gittiğim doktor çocuğun olur ama zor olur dedi. Nişanlıydım o zaman. Eşimle çocuk istemeye başladık ama ben hep o cümleyi düşündüm. Uzun bir süreç bizi bekliyor sanıyordum. Eşimin işten gece döndüğü bir gün sabaha karşı rüyamda test yaptığımı ve pozitif çıktığını gördüm. Uyandım, yok canım bilinçaltı dedim. Uyudum ve yine aynı rüyayı gördüm. Tamam dedim negatif çıkacak ama yapayım da rahat edeyim. Ve anında iki tane koyu kırmızı çizgi. Şok oldum, elim ayağım titreye titreye eşimi uyandırdım. Sesim içime kaçmış bir şekilde bebeğimiz olacak dedim. Garibim uyku sersemi neye uğradığını şaşırdı. Sarıldı, elim ayağım titriyordu. Çok heyecanlı ve güzel bir gündü. Çocuk haberine eşin sevişmesi gerçekten bir nimet, şükretmek lazım. Çünkü aksi örneklerini duyuyoruz maalesef. Bir de ben düşük tehlikesi yaşadım, işi bıraktım. Eğer o rüyayı görmesem test yapmayacak ve regl oldum sanıp belki yavrumu kaybedecektim. Rabbim tüm anne adaylarına hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip etsin.

Benimki biraz komik yalnız hamilelikten şüphelenip yaptığım testte soluk çizgi çıkınca testin fotoğrafını çekmiştim bir yakınıma sorarım diye. Eşimin telefonumu karıştırırken çift çizgiyi görmesi ile beni bağırarak çağırmasını hesaba katmamak bütün sürprizimi bozdu çok sinirlenmiştim

Kızlar harikasınız ya.. Baştan sona yazılanları okudum. Kiminde gülmekten kiminde aglamaktan alamadım kendimi... İnşallah rabbim bana ve tüm isteyenlere en kısa sürede tattirir bu duyguyu. Şu mübarek gün ve saatler hürmetine bizi daha fazla bekletme Rabbim...

Biz 2 senedir bebek istiyorduk ve hiç çift çizgiyi görmemiştim. Artık umudum da yoktu. Öyle ki reglim 5-6 gün geciktiği halde anca test alıp yaptım. O kadar umutsuzca yapmıştım ki ikinci çizgiyi görmemle şok oldum. Elimde testi sallaya salllaya hamileyim diye içeri koştum. Eşim bile inanamadı. Hemen hastaneye koştuk :) Hiç romantik değildi ama mutluluktan uçtuğumuz bir andı :) İsteyen herkes yaşasın dilerim :)

Benim hikayem de şöyle... eşim benim çocukluk aşkım 10. Senemiz de evlendik tek istediğimiz bi çocuğumuzun olmasıydı ilk ay olmayınca ben hemen bi kontrol için doktora gittim çok şükür bi sıkıntı yoktu yumurta büyüyüp gelişiyorDu çatliyordu. 3 ay daha denedik olmayınca doktorum eşimden test istedi sonuçlara ilk ben baktım ve sanki nefesim kesildi eşime hiç bişey söyleyemedim. Kendi doktoruma gösterdim sperm hızı çok düşük dedi bu durumda aşılama veya tüp bebek denemeniz lazım dedi. Tabi ben eşime söylediğimde dünya başına yıkıldı. Çok geçmeden ilk aşılama ve negatif... ikinci aşılama negatif... derken evliligimizin 14. Ayında yani temmuz da tüp bebek yaptırdık büyük bi umutla hatta eşim bebeğe mavi bi tulum almıştı (ben hep rüyamda erkek bebek gördüğüm için o da mavi renk almış) sonuç negatif... büyük bi yıkım artık ağlamıyordum ama eşimin o gunki goz yaşları benim ciğerimi parçalamışti hiç öyle görmemiştim onu. Eşim bu arada ekimde Kaan hocaya gitti tedaviye başladı eşimde dna hasarı spermleerde erken yaşlanma daha neler neler var. Doktor spermlerin büyük bi risk altında yazmış. Bir yıkım da o zaman. Aralık ayında kayın babamı kaybettik ve 6 aralıkta adet oldum o ay sadece bir ilişki o da adete bir hafta kalaydi çünkü artık bırakmıştım mart ayında tekrar tüp bebek yapacaktık... adetim 17 gün geçmişti ve herkes bana sen hamilesin diyordu çok sinirleniyorum üzülüyordum yok demekten bıkmıştım. O gün rüyamda bir cok test yaptığımı ve hepsinin pozitif olduğunu gördüm. Uyandığımda ağladım allahım sen bana vakti geldiğinde hayırlısıyla nasip et diye ama bi taraftan da içim içimi yiyordu eşime mesaj attım hemen test getir diye. Öğle namazını kıldım Rabbim ben den çok bekleyenlere önce nasip et sonra bana diye dua ettim tek duam hep buydu benim. Eşim geldi testi bıraktı gitti. Ben biraz bekledim cesaretimi toplayıp testi yaptım lavabonun üzerine koydum oda ya gittim yine aynı duamı edip test çubuğuna gözümün ucuyla baktım bakmamla bağıra bağıra ağlamam bir oldu sanki aklımı kaybettim o an elim ayağım titriyordu eşimi arayacağım ama elim tutmuyordu zor da olsa aradım ağlayarak hamileyim diyebildim sadece eşimin sadece çok şükür dediğini duydum onun da sesi gitti. Hemen geldi eve doktora gittik keseyi gördük :) şimdi rüyalarım da gördüğüm oğlumu bekliyorum :) Rabbim vakti geldiğinde hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin.
Bu arada hayalini kurduğum sürpriz yaparak eşime söylemeyi istiyordum ama olmadı :) o an insan kendini kaybediyor

oncesinde iki test yapmıstım cıkmamıstı buda cıkmaz ya :) diyerek tekrar yaptım ama ne gorıyım silik bir cizgi belirdi cok sasırmıstım kan testi yaptırmam lazımdı hastane uzak oldugu icin esimin erken gelip goturmesi lazımdı arayıp soyledim:) cok sey yapmada umutlanma yani sanırım hamileyim kan testine gitmemiz lazım sesindeki degisimi farketiimtelefonda aynı tonda konusan adamın sesinde dalgalanmalar oldu yani oyle ozel plan su bu yapmadım zaten bekleyebilen sabırlı bir insan olamadım hic tutamam imkansız

Önce 17 aralıkta eşimin doğum gününde hediye olsun diye umutlanıp test yaptım negatif çıktı ufak bi burukluğum olmuştu yılbaşına bir gün kala adetim 3 gün gecikmişti ( normalde hiç gecikmem olmaz) ama negatif çıkar diye test yapmaya korkuyodum dayanamadım test yaptım kenara koydum ve baktım ki çift çizgiiii... O gün eşimle de küsmüştüm tüm kırgınlığımı kenara koydum akşamı heyecanla bekliyorum ve akşam geç gelceğini mesaiye kaldığını söyledi ben O gelene kadar dokuz doğurdum tabi ben testi hediye kutusu yapmıştım... Benim eşimin huyudur barışmak istediğinde Önce beni sinirlendirir gıcıklık yapar sonra gönlümü alır ama ben hamileliğin vermiş olduğu duygusallıkla ağlayıp hediye paketini ona fırlattım bende salak gibi sana yılbaşı hediyesi alıyorum dedim (parfüm zannetmiş benden parfüm bekliyordu) ben içeriye zırlaya zırlaya gittim 2 dakika sonra koşarak geldi gözleri doldu bu ne demek dedi hamileyim ama sana küsüm dedim ağladı sarıldı ve tabi arka arkaya özürler geldi :)

Ben de doğum gününe denk gelir diye düşünüyordum geçen sene fakat bu yıl tüp bebek tedavisi gördük. Planlanan gibi gitmeyince Eşimle hastaneye gittik test yaptırma günümüzdü, kan verdik bekliyoruz, bankodaki kıza sordum çıkmadı mı sen görebiliyor musun diye, kız da sık gittiğimden tanıyor beni, baktı sonuçlara şok ifadesi birazda gülme ile ''ilk deneme mi'' diye sordu. Ben kalkamadım bile yerimdensakın tepki verme her şeyi anlayabilirim şuan dedim ağlamaya başladım, kız çıktı alıp eşime verdi o da anlamadı baştan ne olmuş ne yazıyor diyor dedim bilmiyorum (ama biliyorum doktordan duymak istedim)sonra hemşire geldi hamilesin dedi sarıldı ağladım ama eşimle biz şok ikimizde balık gibi bakıyoruz bişey diyemiyoruz

Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, en çok merak edilen; Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci Nedir? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü Tv için yanıtladı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Kızlar selaaam. Ben geçtiğimiz perşembe silik çizgiyi görüp jçhastaneye koştum. Sat 4 mart adetlerim 3 aydır düzensiz. O gündeetime ortalama 1 hafta vardı. Kan testi yaptırdım hemen ve 38.78 sonucunu gördüm. Eşim işte gelmesine 4 5 saat var. Telefonda sonucu görünce bütün vücudum titredi ve hıçkıra hıçkıra ağladım. Sakinleşince hemen dışarı çıktım ve bebek patiği aldım. O gün eşimin saatini tamirden almıştım ve eve gelip saati kutudan çıkarıp içine bebek patikleirni koydum. Eşim geldi telefonun kamerasını açıp odanın kenarına sakladım. Saatin olmuş canım al diye verdim ve açtı o an... Bana baktı ve hadi bee dedi ilk kelimesi buydu. Ben ağlama başlamıştım ve onunda gözleri doldu. Hemen gelip dakikalarcabana sarıldı öptü o an evimizde en güzel en özel en büyülü anları yaşadık. Videoyu izledikçe hala tüylerim diken diken oluyor ve ağlıyorum.. Tavsiye ederim kızlar. :)

İkimizde bebeğimiz olmasını çok istiyoduk yeni evli olmamıza rağmen eşim arkadaşlarının büyük bi kısmının bebek sahibi olamamasından çok etkilenmiş acaba bizimde olur mu olmaz mı diye çok stres yapıyodu. Her ay merakla günümü beklerdi işten gelirken test alır zorla yaptırırdı. Bir kere rüyamda hamile olduğumu, diğerindede bi bebeği yıkayıp üzerine mavi havlu örttüğümü görmüştüm. Adetime 3-4 gün vardı erken belli eden testten alıp gelmişti yine bende daha günüm bile geçmedi diye sinirlendim ve yapmadım o gün çünkü daha adet gecikmesi falan yoktu boşa ümitleniyodu kendini üzüyodu ortada olumsuz bisey yokken. Ertesi sabah duramadım o uyurken kalktım yaptım vee çift çizgi uyanınca testi gösterdim sarıldı dakikalarca ağladı. Akşam kan verdim oda pozitifti biz hastaneden ilkokul çocukları gibi el ele hoplaya zıplaya çıktık resmen rüyam gerçek oldu oğluşum geliyo

biz evdeki testi birlikte gördük sonra koşturduk acile bi saat bekledik ama zamn geçmiyo garibim gidip hemşirelere soruyo bana güldüler diyip geri geliyo ben korkuyorum diyorum o sakinleştriyo kıyamam sonra girdik içeri gebelik görünüyo dendiği an yerinde duramadı kapıda halay çekmeye başlayarak arabaya geçtik çok güzel bi andı darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Adetim 5 gün gecikti test yaptım çift çizgi çıktı kan testine gittim pozitif çıktı eve giderken Bebek ayakkabısı falan aldım kutuya test sonucumu koydum ayakkabıları koydum paket yaptım evde telefonu video moduna aldım gizlice tabi eşim geldiğinde tam kameranın karşısında sana hediye aldım dedim kutuyu açtığında ağlayarak sarıldık birbirimize hastaneye gittik herşey normal ilerlerken dış gebelik olduğunu öğrendik nasip değilmiş

hayırlısı değilmiş canım benim Allah o duyguyu tekrar yaşatıcak inşallah sen içini ferah tut

Kızlar benim ki biraz ilginç eşim kan testini benden önce öğrendi :) ben evde test yapmıştım ama guvenmedim gidip kan testi verdik eve geldik 1 saat sonra çıkar dediler eşim eve geldi çok yorgunduk uyudum bir kalktım 3 4 saat geçmiş hemen uyandirdim esimi hastaneye yolladım ama gözüm pencerede eşim baktım geldi kapıda koşa koşa asansöre gittim baktım ki asansör 5. Katta o kadar sabrim yok ki beklememek için asansörü eşim arabadan inene kadar ben 0 a gönderdim eşim evin kapısına geldi testten ne anlar acil doktoruna sormuş öğrenmişbana dedi çocuk odasını boşalt orada çamaşır kurutmak yok artık ben tabi hemen testi aldım 394 pozitif havalara uçtuk şimdi 6 haftalık falan rabbim isteyen herkese nasıl etsin :)

benım adetim hamıle kalmadan oncekı ıkı ay bırı 2 gun dıgerı 5 gun gecıkmıstı normalde erken olurdum :) o ıkı ay zaten tum kan testlerı hayallerimizi yıkmıstı.. sonrakı ay gecıkmem oldu ama sonra yerlesme kanaması basladı ben adet oldum dıye uzuldum ama cok az geldı bırkac gun suphelendım neredeyse emın oldum dıyelım ama kan testını gormeden havalara gırmek ıstemedım.. Neyse esıme ısrar ede ede gıtıtm kan verdım o benım adet oldugumu dusunmustu hayal kırıklıgı olacagı ıcın hıc ıstemedı..kan testını yaptık ben eve geldım onun bır ısı vardı oraya gıttı donusunde hıc caktırmadan oturdu yuzme bıle bakmadı bende dedım degılım heralde moralım cok bozuldu sonra cıkardı sonucu bıraktı.. hemen actım positive gordum 404 kan sonucu havalara ucmustum :)

Ağlaya ağlaya okudum hikayelerinizi.
Bnde çok istiyorum yıllardr çabalıyorum. Bnmde tek hayalim. Öğrendikten snra gidip bi kız bi erkek çorabı bide eşime çorap alıp aşkısı çorap aldım sana diyip eline vermek hepsini. O tabi anlamaz yine hayallere daldm üzülüyorum diyr kızar bana. Ama ben ne biliyim cinsiyetini demek istiyorum

Daha yeni kan testi yaptık.. Eşim gitti kağıdı benden habersiz almış geldi.. Sonra dedi hadi gidip bakalım dedi. Tam kalktım umutsuzca giderken Hamilesinnn dedi ben ona baba olacaksın demeden o bana anne olduğum müjdesini verdi Elhamdülillah ala kulli hal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…