- 4 Aralık 2016
- 391
- 232
- 29
-
- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
- #1.001
Muhteşem hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahBenim eşim sürekli şehir dışında. O hafta sonu eve gelecekti. Ben de ufak bi bebek tulumu alıp hediye paketi yaptırıp, yılbaşı hediyesi diye eşime verecektim. Ama eşim telefonda o hafta sonu eve gelemeyeceğini söyleyince ben de hamile olduğumu söyledim.
İlk muayenemde eşim girmemişti. Tabi doktor ikiz deyince ben çok duygulandım; ağlayarak çıktım. Eşime sarıldım ağlayarak ikizmiş dedim. Aradan 10 günden fazla geçti; eşim halen ikiz babası olacağına inanamıyor
hayırlısı değilmiş canım benim Allah o duyguyu tekrar yaşatıcak inşallah sen içini ferah tutAdetim 5 gün gecikti test yaptım çift çizgi çıktı kan testine gittim pozitif çıktı eve giderken Bebek ayakkabısı falan aldım kutuya test sonucumu koydum ayakkabıları koydum paket yaptım evde telefonu video moduna aldım gizlice tabi eşim geldiğinde tam kameranın karşısında sana hediye aldım dedim kutuyu açtığında ağlayarak sarıldık birbirimize hastaneye gittik herşey normal ilerlerken dış gebelik olduğunu öğrendiknasip değilmiş