Evlendiğimiz ilk günden itibaren istiyoduk olmasını, 1 ay geçti yok 2 ay geçti yok 3,4,5,6,7 derken yok 8. Ayda nasip etti Rabb'im elhamdulillah,
Normalde adetim hep gecikirdi bende hep umutlanırdım acaba diye ama 7 ay boyunca negatif görmeye alismistm resmen her testte yine negatiftr umutlanma diyodm içimden, hamile kaldığım ay dedim bu ay yapmicam test yine yoktur biliyorum dedim en az 1 hafta geçerse yapicam dedim( önceki aylar adetim 1 gün geçse adet olana kadar yapıyodum
) neyse adetim 1 hafta geçti yine yapmadım kasıklarm adet olacak gibi agriyodu çünkü kesin olurum diyodm sonra görumcem dedi kız bi al test yap dedi senin bukadar gecikmezdi dedi ben önce yok falan dedim yoktur bos yere yine negatif gormeyim dedm, telefonla konusuyodk, sonra telefonu kapattk içim rahat etmedi merakta ediyorum bi yandan neyse gidim alim eczaneden dedim, normalde evde hep olurdu ama o ay dayanamam yine yaparm diye almamıştım, neyse gittim aldım test ablami aradım test aldm yapsam mi yapmasam mi diye sordum almışsın yap bari dedi, telefonu kapatmadk gittim yaptm ama hiç ümitsiizm yine negatif çıkar diye idrarı damlattm yavaş yavaş 2. Çizgi belirmeye başladı gözlerimi öyle bi ayırdım ki inanamadım
aylarca beklediğim o 2. Çizgiyi gördüm sonunda, bende görürmuyum diyodm gördüm, wcden çıktım nasıl titriyorum ama hemen aldım telefonu ablam telefondaydı ablaaaa hamileyim dedim çok acayip heycanlanmistm hemen anneme haber verdik ablamla sonra kapattm görumceme haber verdim, eşime soylemicektm akşam gelince soylicektm yüz ifadesini o sevincini görmek istiyodm ama tabi dayanamadım, aradm eşimi aşkım baba oluyosun dedim güldü "Harbimi lan" dedi hiç unutmuyorum o mutlu ses tonunu akşamı zor ettim eve geldi eşim sarıldık birbirimize şaşkın mutlu heyecanlı şekilde birbirimize bakıp durduk hayaller kurulmaya başlandı derken kızım suan 37 haftalık doğmasına son 3 hafta sabırsızlıkla bekliyoruz
çok heyecanlıyz, zaman okadar hızlı geçiyoki ne ara 37. Haftaya geldik bilmiyorum, Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşaAllah ♡♡♡