Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

Bende adetime 3 gün kala kan testiyle öğrendim ama 1 düşüğüm olduğu için katlanmasını bekledim 2 gün sonraki kan testim 3 katı çıkınca bir bebek ayakkabısı aldım içine pozitif gebelik testini koyup üzerine notlar yapıştırdım. O ay eşimin doğum günüydü erken kutlamak istedim dedim ve o sırada onu kameraya çektim çok güzeldi şükür 10 haftalık olduk Rabbim isteyen gerkese nasip etsin

İlk bebeğimizi kaybettik bir sene önce kürtaj oldum bir sene içinde bir kaç kez gecikmelerim olmuştu hep heyecanlandı negatif çıkınca bir daha kesin sonuç olmadan bana bişi deme demişti 5+4 olduk rabbim inşallah bu kez kucağımıza almayı nasip eder ben bu şekilde banyo kapısına astım eşim gelir gelmez ilk banyoya koşar

Eklentiler

• IMG_0395.JPG
    36 KB · Görüntüleme: 256
1.5 yıllık evliyiz yaklaşık 1 yıldırda çocuk istiyorduk ama nasip olmadı.eşimin doğum gününe 1 gün kala adetim gecikince şüphelenip gebelik testi aldım o kadar heyecanlandım ki anlatamam.ama yinede test yanlıssa hayal kırıklığına uğramayayım diye kan testi yaptırmak istedim.koşa koşa gittim hemen hastaneye test sonucunda hamileliğim kesinleşti.

Tabii birde eşime nasıl söyleyeceğim vardı..onun ne testlerden ne de baba olacağından henüz haberi yoktu..işten eve gelmesine 1 saat vardı hemen bir çocuk mağazasına gidip bir çift yenidoğan kız bebek patiği saç bandanası gözüme ilişti hemen aldı ve doğru eve koştum..

Kan tahlili sonucunun üzerine güzel bir not yazıp patiklerin paketinin içerisine bıraktım.

Eşim eve geldiğinde ona doğum günü hediyesini bir gün öncesinden vereceğimi ve çok heyecanlı olduğumu,eşsiz bir hediye olduğunu ve bu anı ölümsüzleştirmek için o hediyesini açarken benimde video kaydına alacağımı söyledim..

İyice meraklanmıştı..önce patikleri gördü ama öylesine güzel bir temenni hediyesi olarak düşündü sonra notu okumasını istedim ..notta geleceğin en iyi babası olacağı yazıyordu bian ciddileşti..nasıl yani dedi??bende baba oluyorsun dedim:)

O anda mutluluktan havalara uçtu ve hemen bana sarıldı çokk ama çok mutlu oldu harika bi gündü ikimiz için...hatta ÜÇÜMÜZ içinn:)

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Ya ne kadar sanslisiniz benim esim sevinmedi bile aaa oylemi kesinmi dur bakalim kesinlessin bi dedi doktor kesin soylesin biraz ilerlesin oyle soyleriz kimseye bisey deme dedi o kadar cok sinirlendim ki sanki zorla cocugu yapmiim gibi bende inadina herkese dedim sevinen sevindi yani

Sevinmiştir elbet ama bi şaşkınlık geçirmiş belliki insallah sağlıkla büyütün sizde:)

Ayy ben bu akşam söylicem, bi tane emzik aldım geçen yaz heveslenip bi tane kız bebek elbisesi almıştık. Yemekte oturduğu sandalyenin karşısına elbiseyi koyucam tabağına da emziği bakalım napıcak

Biz bayağı uğraştık bebeğimiz için her ay erken gebelik testleri vs. artık bıkmıştım ve idrar testlerine inancımda kalmamıştı eşim çok ısrar ettiği için her ay yine klasikleşmiş gebelik testlerinden yaptım adetime 5 gün kala, eşimle 1 dakika kadar bekledik başında ve ben dedim yine hamile değilim içeri geçtik uyuya kalmışım. Yaklaşık yarım saat sonra eşim koş koş diye bağırıyo bana bende kötü bişi oldu sandım bi gittim testin başında çift çizgi görmüş yani ben ona değil o bana söylemiş oldu tabi daha sonra testi tekrarladım kan testleri vs ve şükürler olsun. İsteyen herkese de Allah nasip etsin.

Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Merak ettim bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi acaba :)

Doktorum büyük ihtimalle erkek demişti 11.haftada ama suan 15.haftadayız ben 16 olsun öyle gideyim tekrardan diyorum kesinleşdin diye:))
Eşinize yaptığınız sürpriz nedeniyle sordum acaba kız mı diye :) Rabbim gönlünüze göre versin. Geçen sene tüp bebek yaptırdığım da transferimizin olduğu gün doğum günümdü ve eşim bana erkek bebek takım almıştı hediye olarak o zaman nasip olmadı ama şimdi bizde bir paşa bekliyoruz :) hastane çantasına o takımı da koyduk aklımiza gelince biraz duygusallaştık. Rabbim herkese nasip etsin insallah

ben yattığı taraftaki yastığın altına bir çift minik patik koyacağım zaten o yastıgın altına el girmeden yatamıyor

Aklımda çok güzel çok romantik planlar vardı nasıl söyleyeceğime dair ama malesef elimde test çubuğu, o mutfakta köpeklere yal pişirirken söyleyiverdim kalakaldık o güzelim kokunun icinde

Biz görev bilinciyle çalıştığımız icin takipteydi o da o yuzden esime cok bir surpriz yapamadim testi yemek tabagina koydum surdan tabaklari alir misin dedim alırken gordu:) annanesiyle babannesine yaptim surprizi ip alip hediye paketi yaptirdim hediye aldim dedim inşallah begenirsin diye de ekledim verirken:) acip bir an durakladilar bu ne der gibi bende artik torununa bir patik orer ananesi babannesi dedim:)

Evlendiğimiz ilk günden itibaren istiyoduk olmasını, 1 ay geçti yok 2 ay geçti yok 3,4,5,6,7 derken yok 8. Ayda nasip etti Rabb'im elhamdulillah,

Normalde adetim hep gecikirdi bende hep umutlanırdım acaba diye ama 7 ay boyunca negatif görmeye alismistm resmen her testte yine negatiftr umutlanma diyodm içimden, hamile kaldığım ay dedim bu ay yapmicam test yine yoktur biliyorum dedim en az 1 hafta geçerse yapicam dedim( önceki aylar adetim 1 gün geçse adet olana kadar yapıyodum) neyse adetim 1 hafta geçti yine yapmadım kasıklarm adet olacak gibi agriyodu çünkü kesin olurum diyodm sonra görumcem dedi kız bi al test yap dedi senin bukadar gecikmezdi dedi ben önce yok falan dedim yoktur bos yere yine negatif gormeyim dedm, telefonla konusuyodk, sonra telefonu kapattk içim rahat etmedi merakta ediyorum bi yandan neyse gidim alim eczaneden dedim, normalde evde hep olurdu ama o ay dayanamam yine yaparm diye almamıştım, neyse gittim aldım test ablami aradım test aldm yapsam mi yapmasam mi diye sordum almışsın yap bari dedi, telefonu kapatmadk gittim yaptm ama hiç ümitsiizm yine negatif çıkar diye idrarı damlattm yavaş yavaş 2. Çizgi belirmeye başladı gözlerimi öyle bi ayırdım ki inanamadım aylarca beklediğim o 2. Çizgiyi gördüm sonunda, bende görürmuyum diyodm gördüm, wcden çıktım nasıl titriyorum ama hemen aldım telefonu ablam telefondaydı ablaaaa hamileyim dedim çok acayip heycanlanmistm hemen anneme haber verdik ablamla sonra kapattm görumceme haber verdim, eşime soylemicektm akşam gelince soylicektm yüz ifadesini o sevincini görmek istiyodm ama tabi dayanamadım, aradm eşimi aşkım baba oluyosun dedim güldü "Harbimi lan" dedi hiç unutmuyorum o mutlu ses tonunu akşamı zor ettim eve geldi eşim sarıldık birbirimize şaşkın mutlu heyecanlı şekilde birbirimize bakıp durduk hayaller kurulmaya başlandı derken kızım suan 37 haftalık doğmasına son 3 hafta sabırsızlıkla bekliyoruz çok heyecanlıyz, zaman okadar hızlı geçiyoki ne ara 37. Haftaya geldik bilmiyorum, Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşaAllah ♡♡♡

Benim ki çok garip oldu.
Eczacı teknisyeniyiz ikimizde. Yanına eczaneye gittim çekmeceden test aldım şüpheleniyorum dedim o da yoktur bişey ben çok dikkat ediyorum dedi akıllım. Neyse wc ye indim testi yaptım beklemeden yukarı geri çıktım müşteri dolmuştu çünkü yukarısı. Sonra müşterilere daldım. Meğer benim ki hemen gitmiş wc ye bakmış ki pozitif...
Bana hayırlı olsun baba oluyorum sende anne oluyorsun dedi acaip mutluydu sarıldı ağladı düğünde bile böyle değildi.
Tabi ben şok şok şok hani sen çok dikkat ediyordun

Biz bir senelik evliyiz plan yapıyordum hamile kalırsam eşime su şekilde supriz yapacağım diye ama hiç olmadı o planlar. Evlilik yıl dönümümüzde test yapmayı düşündüm ama dört gün vardı reglime çıkmaz diye düşündüm. İki gün sonra rüyamda gördüm sabaha karşı kan vermişim pozitif çıkmış hemen zipladim yataktan eczane aradım ama sekiz buçukta açıldı neyse eve geldim hemen yaptım testi ikinci çizgi hemen belirdi diğerinden silikti ama olsun gözlerimden akmaya başladı koştum hemen eşime uyan uyan silik çıktı kan verelim diye bağırdım, eşim yazık anlamadı güldü gel aşkım yatalım dedi şaşkın.. sonra kalktı geldi gitti baktı hakikaten çizgi var dedi durdu sonra kan sonucu çıkınca kıza sordu durdu gerçek mi şimdi var mı doğru mu diye kız doğru deyince gözleri doldu yavrumun bı güzel bağırdı. Şimdide susam diye seviyor bebişi. Allah herkese nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…