Adet tarihimin yaklaşmasına yakın bir şeyler hissettim. Bu defa var diye düşündüm. Ancak emin değildim. İki ay önce de adetim 3 gün geçti ben umutlandım eşim daha fazla umutlandı. bundan dolayı beklemekte kararlıydım. tam 5 gün geçti. Çatlıyorum tabi test yapmamak için. Karar verdim cumartesi yapıcam diye. Tabi heyecandan mı bilmiyorum ama saba saat daha 4 te uyandım. Eşimde uyandı 1,5 saat sonra işe gidicek. Bayağı yatakta oyalandım uykum gelmedi eşimi gitti tv açtı. Dayanamadım bende kalktım sessiz sessiz wc ye gittim testi yaptım veeeeeeeeeeee HAMİLEYİM. Çığlık atmamak için zor tuttum kendimi. Sonra yatağa gittim bir taraftan ağlıyorum bir taraftan gülüyorum. Eşim işe gidince haber versem diye düşündüm sonra hazır evde birlikte yaşıyalım bu yoğun duyguları dedim. Whatsaptan ona selam babacım diye bir yazı yazdım. Sanki bebeğimiz yazmış gibi benim hormonlarımdan bahsettim. Annemi üzme ona iyi bak falan gibi çok duygusal bir msj yazdım. Whatsapptan gönderdim. Sonra testin resmini çektim onu da gönderdim. Aradan bir kaç dakika sonra eşim yanımda bitti. Gerçek bu dimi dedi. Ve bana sımsıkı sarıldı. O gün bütün gün işte hayalet gibi dolaşmış. Akşama da kan tahlili yaptırdık. Ve sonuç POZİTİF...