Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

Ben acaip fikirler düşünüyordum şunu bunu yaparım diye ama olmadı.. hamoleligi hemen ogrenip aradin musait değilim hemen söyle dedi:duduk: hamileyim dedim saçmalama dedi soktan sevinçten inanamadı garibim aksama kutlama pastasiyla geldi :KK53::KK53:Hiç plan yapmayın olmuyor hemen söylemek istiyorsun ...Ha yapan varsa helal olsun derim:KK45:

valla hiç plan yapmayın ince ince ben hep planlardım doktora gittiğimde ultrasyonda bebek görününce ben daha ağzımı açamadan doktor eşimi içeri çağırdı :))

Bu gebelik benim 2. gebeliğim ilk bebeğimin 12 haftalıkken kalbi durmuş 1 ay karnımda ölü kalmış kürtaj olmuştum, psikolojik olarak çok zor dönemler geçirdim maalesef... 2 yıl sonra Aralık ayında mide bulantıları ve gecikme derken koşa koşa test aldım ve 2 çizgi çıktı. Direk evden çıkıp kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim :anneadayı: eşime de o akşam yemek yerken söylemiştim çok güzeldi sonra aileme de söyledim onlar da şok oldular hiç beklenmedik bir anda oldu çünkü. Hala anlatırken garip olurum bu hikayeyi...

Hamileliğimi öğrendiğim günün ertesi akşamı eşim bana; "seni o çok istediğin tatile götürmek için izin aldım, hazırlan sabaha çıkıyoruz" dedi.Benim de sana bir sürprizim var ben hamileyim dedim:) ayağa kalktı bir iki tur attı, çok çalışmam lazım daha çok para kazanmam lazım dedi ne paniklemişti ama:)

Kizlar benimde 5 yil olmuyordu bende cok hayaller kiruyordum olunca videoya cekerim solicem herkezi sonra saklarim diye hatta esime dedim askim bir gun cocugumuz olursa video ya aliriz ailelerimizi oda evet cnm fln derdi rabbim 5 yilin ardindan bize bu duyguyu tattirdi sukurler olsun.ben hep saglik ocagina test veriyodum gecikince adetim ve bu son verdigimde ogleden sonra gelirsiniz dedi bende dayanamadim aradim dedi gebesinuz dedim bida bakin yanlislik olmasin evet gebesiniz dedi okadar cok agladim ki esimde sabah isten gelmisti uyuyordu hemen ustumu giyinip aglayarak ciktim evden gidip s.ocagina aldim hala inanamadim ve doktora gittim 4hafta+3 gunluk gebesiniz dedi eve geldim aglayarak o sirada yirmilik disim cok agriyodu esimde biliyordu eve geldim uyuyor gittim yanina askm kalk dedim agladimi gordu ne oldu askim disin mi agriyor dedi otur dedim ultrisyon resmini cikardim baba oluyorsun dedim sok oldu ve sarildik agladikkkkkk yani biraz uzun oldu ama ole cok fikrim vardiki sunu yaparim fln diye insan yapamiyor hemen soledim 5 yil bekleyince bole oluyor demekki:) SUANDA 6 AYLIK HAMILEYIMMMMM:anneadayı::emir_bebek:

şöyle bir okudum yazdıklarınızı gözlerimden bi kaç damla aktı duygulandım.. ne güzel seyler bunlar... ben de2 gün gecikmemle iş yerinde yapayım idrar testi dedim.. zaten poliklinikte çalışıyorum. baktım çift çizgi ben şok.. aradım eşimi napıyorsun dedim çalşıyorum canım dedi. hamileyim dedim. dalga geçme canım ne söliceksen onu de dedi. valla öleyim hemen gel kan testi verelim dedim geldi verdik hamileymişim.. 14 haftalığım daha :) Allah ım güzel Allah ım inşallah bebeklerimize sağsalim kavuşmamızı nasip eder

3 senenin ardindan kendiliginden geldi bebegim .. O kadar hayal o kadar hzirliklar dusunceler hepsi yalan oldu .. Sabah atesimi olctum yuksek cikinca bi test yapayim dedim aninda iki cizgi belirdi evin icinde salak salak 3-5 tur attiktan sonra aile hekimligine gittim bugun kan almiyoruz dedi .. Dedim hay şansıma ..

Eve geldim ne yapsam ne yapsam diye hastanede uzak ama dayanamiyorum da beklemeye .. Esime testin resmini attim babacim geliyorum yazdim ☺ Esimdeki tepki yok artik lebron james dedi .. :-) Sonra gercek mi bu baskasinin testi mi dedi :-)

Testi elime aldim cektim gercek gercek dedim tabi hala inanamiyor geliyorum hemen dedi .. Geldi elini ayagini nereye koyacagini bilmiyor sarildik birbirimize sanirim kalbimiz yerinden firlayacak gibi atiyordu ..
Hemen hastaneye gittik Kan verdik doktor pozitif hamilesiniz deyince Birbirimizin gözünun icine baktik Cok şukür rabbime dedik ..:dua:

Iki kere dusuk yapmis biri olarak hala tedirgin olsamda Rabbim dileyen isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin insallah :dua:

Slm kızlar bende hep eşimin hamile oldugumda spriz şeylr yapma derdindeyim ama olmuyo malesef doktorum bi sıkıntım olmadıgını söyledi ama niye olmuyo anlamıyorum gerçi daha yeni evlendik ama çocuk sahibi olmak çok istiyoruz ve şuanda da regliyim eşim regli oldugumu duyunca çok üzüldü niye olmuyo dedi kendisi strese girdi ben daha fena strese girdim allahım isteyen herkeze nasip etsin inşllah.

Merhaba kızlar
yazılanları okurken çok duygulandım. bende hep bunun hayalini kurdum ama 10 aydır bekliyoruz 3 senelik evliyim en son tüp bebek denemeye karar vermiştik dün tüp bebek raporunun son aşaması röntgen ve ekg için hastaneye gittiğimde röntgene giremedim 2 kere kapısından döndüm sonra rica ettim infertilite doktorumdan 4 gün var daha hastalığıma röntgene girmeden bir baksanız dedim belki bişey vardır. sağolsun oda kan testi istedi hemen sonuç 5,73 çıktı. daha 4 gün vardı bata şok oldum. oladabilir olmayada bilir dedi 2 gün sonra yine baktır yükselirse hamilesin dedi. Rabbimden hayırlısı inşallah bende senin gibi bir süpriz yaşarım. bebeğim benimledir inş..

Merhaba kızlar
yazılanları okurken çok duygulandım. bende hep bunun hayalini kurdum ama 10 aydır bekliyoruz 3 senelik evliyim en son tüp bebek denemeye karar vermiştik dün tüp bebek raporunun son aşaması röntgen ve ekg için hastaneye gittiğimde röntgene giremedim 2 kere kapısından döndüm sonra rica ettim infertilite doktorumdan 4 gün var daha hastalığıma röntgene girmeden bir baksanız dedim belki bişey vardır. sağolsun oda kan testi istedi hemen sonuç 5,73 çıktı. daha 4 gün vardı bata şok oldum. oladabilir olmayada bilir dedi 2 gün sonra yine baktır yükselirse hamilesin dedi. Rabbimden hayırlısı inşallah bende senin gibi bir süpriz yaşarım. bebeğim benimledir inş..
İnşllah canım allah sanada nasip eder bende beklemedeyim bakalım ne olucak.

Bizim de enteresan oldu .Şöyle ki ; biz daha 8 aylık evli idik, 2017 gibi düşünüyorduk . 1 hafta boyunca midem bulandı ama üşüttüm diye pek oralı olmadım .Ama 18 Haziran sabahı derse gitmek için kalktığımda tüm gece uykusuz kalmış ve bulantım iyice artmıştı . Hemen acile gittik, acil gebelik şüphesi ile kadın Doğuma sevk etti . Ben Yok canım diyordum ,merak etme günümde değilim falan filan derken içeri girdim , muayenede 6 haftalık gebe olduğumu söyledi doktorum. Eşime hamilelik riskim olmadığını söylediğim için içeri de almadım ama çıktığım da ikimiz birbirimize baktık , elimde miniğimin ilk görüntüsü .:KK76:

Hem de güzel bir tarih olan babalar gününde:KK200:
Bir kaç dakikalık şaşkınlık ardından , gelen mutluluk gözyaşları ve şimdi içimde minik minik kıpırdayan minik bir adam :nazar:

Adet tarihimin yaklaşmasına yakın bir şeyler hissettim. Bu defa var diye düşündüm. Ancak emin değildim. İki ay önce de adetim 3 gün geçti ben umutlandım eşim daha fazla umutlandı. bundan dolayı beklemekte kararlıydım. tam 5 gün geçti. Çatlıyorum tabi test yapmamak için. Karar verdim cumartesi yapıcam diye. Tabi heyecandan mı bilmiyorum ama saba saat daha 4 te uyandım. Eşimde uyandı 1,5 saat sonra işe gidicek. Bayağı yatakta oyalandım uykum gelmedi eşimi gitti tv açtı. Dayanamadım bende kalktım sessiz sessiz wc ye gittim testi yaptım veeeeeeeeeeee HAMİLEYİM. Çığlık atmamak için zor tuttum kendimi. Sonra yatağa gittim bir taraftan ağlıyorum bir taraftan gülüyorum. Eşim işe gidince haber versem diye düşündüm sonra hazır evde birlikte yaşıyalım bu yoğun duyguları dedim. Whatsaptan ona selam babacım diye bir yazı yazdım. Sanki bebeğimiz yazmış gibi benim hormonlarımdan bahsettim. Annemi üzme ona iyi bak falan gibi çok duygusal bir msj yazdım. Whatsapptan gönderdim. Sonra testin resmini çektim onu da gönderdim. Aradan bir kaç dakika sonra eşim yanımda bitti. Gerçek bu dimi dedi. Ve bana sımsıkı sarıldı. O gün bütün gün işte hayalet gibi dolaşmış. Akşama da kan tahlili yaptırdık. Ve sonuç POZİTİF...

Adet tarihimin yaklaşmasına yakın bir şeyler hissettim. Bu defa var diye düşündüm. Ancak emin değildim. İki ay önce de adetim 3 gün geçti ben umutlandım eşim daha fazla umutlandı. bundan dolayı beklemekte kararlıydım. tam 5 gün geçti. Çatlıyorum tabi test yapmamak için. Karar verdim cumartesi yapıcam diye. Tabi heyecandan mı bilmiyorum ama saba saat daha 4 te uyandım. Eşimde uyandı 1,5 saat sonra işe gidicek. Bayağı yatakta oyalandım uykum gelmedi eşimi gitti tv açtı. Dayanamadım bende kalktım sessiz sessiz wc ye gittim testi yaptım veeeeeeeeeeee HAMİLEYİM. Çığlık atmamak için zor tuttum kendimi. Sonra yatağa gittim bir taraftan ağlıyorum bir taraftan gülüyorum. Eşim işe gidince haber versem diye düşündüm sonra hazır evde birlikte yaşıyalım bu yoğun duyguları dedim. Whatsaptan ona selam babacım diye bir yazı yazdım. Sanki bebeğimiz yazmış gibi benim hormonlarımdan bahsettim. Annemi üzme ona iyi bak falan gibi çok duygusal bir msj yazdım. Whatsapptan gönderdim. Sonra testin resmini çektim onu da gönderdim. Aradan bir kaç dakika sonra eşim yanımda bitti. Gerçek bu dimi dedi. Ve bana sımsıkı sarıldı. O gün bütün gün işte hayalet gibi dolaşmış. Akşama da kan tahlili yaptırdık. Ve sonuç POZİTİF...
Ne kadar güzelmiş canımm maşallah :) peki nasıl anlamıştın hamile olduğunu? Bir de kaç ay sonra hamile kaldın :)

Her zaman testi eşimle alırdım genelde ve birkaç gün sonra adet olurdum. ya hamile kalırsam stresinden her ay geçikirdi. geçen ay 5 gün geçikti dedim bu sefer söylemiyim hatta herzaman erken gebelik testi alırdım bu sefer ucuz olsun dedim diğerini aldım hamile olduğumu öğrendim. kan testi yaptırdım 2 gün sabrettim. kan sonucunu almadan söyledim dayanamadım. eşimin dükkanına gittim kitapçıda bir saate yakın o kitabı aradım bu arada sırf onun için sabrettim. hediye aldım sana dedim ve hediyemi verdim. kitabın adı İMDAT BABA OLUYORUM. ve görünce şok oldu diyebilirim :) şimdide o kitabı okuyup bilgileniyor

Muhteşem

Benim eşim sürekli şehir dışında. O hafta sonu eve gelecekti. Ben de ufak bi bebek tulumu alıp hediye paketi yaptırıp, yılbaşı hediyesi diye eşime verecektim. Ama eşim telefonda o hafta sonu eve gelemeyeceğini söyleyince ben de hamile olduğumu söyledim.
İlk muayenemde eşim girmemişti. Tabi doktor ikiz deyince ben çok duygulandım; ağlayarak çıktım. Eşime sarıldım ağlayarak ikizmiş dedim. Aradan 10 günden fazla geçti; eşim halen ikiz babası olacağına inanamıyor :emir_bebek::emir_bebek:

yılbaşına girmek üzereyken cagırdım saa yılbaşı hediyem var dedım . paketı verdım ı. ıcınden testım cıktı tabı elıne aldı. çizgiye baktı. o kadar ınceydı kı o loş ışıkta görmesi mümkün değildi zaten. anlamaya calıstı. hamıleym dedım bırden . afalladı.şaka mı dedı. şaka değil dedım. kesin. kan da vermıstım sonucum kesındı zaten

X