Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

Aşkımızın 10. senesi yıl dönümüzde eşimin ayarladığı Kızkulesi kutlama yemeğinde hediyem miniğimin haberi oldu Beni regl oldu sanan kocacım baba olacağını kızkulesinde öğrendi iç içe kutular hazırlamıştım bebek çikolataları ve notlarla
Rüya gibi masal tadında bir akşamdı

Tup bebek oldugu icin bize bir web sitesi ve barkod vermislerdi.Benim isyerimde toplantim bitmek bilmedi bir de pek umudum yoktu tutacagina dair, hep olumsuz haberlerden bikmistim.Sonra esim aradi sessizce actim o bana soyledi sevinc icinde, ben de yuzumde saklayadigim bir gulumseme ile toplanti bitsin diye sabirsizca bekledim, sonra telefonda yine bakip aglastik, hemsireler aradi sevinc icinde

Amiin canim cumlemizi kavuştursun Rabbim elimde olsa dogurana kadar söylemek istemem eşime sevinemiyoruz heycanimiz yarida kaliyor
Canım benim eltim de senin gibiydi Kolay hamile kalıyordu ama hep kaybediyordu. Ona bir işlem yapmışlar; rahmine kamerayla girip polipleri temizlemişler; pıhtılaşmayı önleyici iğneler vermiş. Arka arkaya 2 tane doğurdu sonradan.

Evet bi tek o kaldi pazartesi yaptiracagim umudum yok birşeycikarsa alacak doktor son bebegm tTurner sendromundan kaybetmisim sans yani oda bana denk ggelmiş o yyüzden pek umudum yok bakalim

Evet bi tek o kaldi pazartesi yaptiracagim umudum yok birşeycikarsa alacak doktor son bebegm tTurner sendromundan kaybetmisim sans yani oda bana denk ggelmiş o yyüzden pek umudum yok bakalim
Rabbim yüzünüzü güldürsün canım. Bizlere de anneliği tattırsın. El kapılarında çare aratmasın daha fazla Kun fe yekun..Ol desin olsun

Canım yazını gördüm de ben de eltinle aynı durumdayım sık sık hamile kalıyorum ama kaybediyorum. En son düşükten sonra bende de polip olduğunu öğrendik aldırdık. Acaba eltinin düşükler nasıl oluyordu? Benim ilk 2 si kalp durması son 2 si de kimyasal.

Eltimin kalp durması olmadı galiba. Çünkü öyle olsaydı kürtaj olurdu. Elitimin ki kendiliğinden 2 aylıkken düşüyormuş. O da hemen hamile kalıyormuş ama polip ve pıhtılaşma olduğu için düşüyormuş. Şimdi iki tane çocuğu var.

Benim de yaklaşık 2 aylıkken ölüyordu ama mecbur kürtaj oldum 2 sini. Inşallah ben de yaşamam artık aynı şeyleri. Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.

Benim de yaklaşık 2 aylıkken ölüyordu ama mecbur kürtaj oldum 2 sini. Inşallah ben de yaşamam artık aynı şeyleri. Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.
Rabbimin sınavı bunlar hep İnşallah çekilen acıların mükafatları da büyük olacak. Belki karnında ölen evlatların sana hayırlı olmyacaktı; belki ilerde doğacak evlatların salih saliha kimseler olacaklar.. İnancını yitirme canım; Rabbim türlü türlü imkanlar sunmuş. Tedavini ol; rahmini zaten basit ve kapalı bir ameliyatla hemen temizlerler, sen anlamazsın bile. Ondan sonra da gelsin tosuncuklar

Aminnnn çok güzel dua etmişsin Rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu hep hayırlısını istiyoruz demek ki Rabbim daha hayırlısıını verecek inşallahh.

Aminnnn çok güzel dua etmişsin Rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu hep hayırlısını istiyoruz demek ki Rabbim daha hayırlısıını verecek inşallahh.
İnşallah canım. Ben eşime büyük ihtimalle telefonla haber veririm, çünkü kendisi sürekli şehir dışında; ya da ne bileyim kan testi sonucunu foto çekip yolları; o anlamaz ama olsun, anlayana kadar çatlasın

Polipler ocak ayında alındı bu ay denemeye başlıyoruz. Inşallah güzel duaların gerçek olur canım :) senin de gönlünden geçen her ne varsa kabul etsin Allah'ım.

Üzerinde pembe çocuk konversi resmi olan metal bi kutu aldım, içine krem rengi bebek çorabı ve turuncu bebek alıştırma bardagi aldım.. test sonucumu da koydum kutuya evin yolunu tuttum.
Normalde bu kadar sabırlı asla değilim kesin telefonla söylerdim ama eşim gece vardiyasindan çıkmıştı evde uyuyordu ben de isteydim .
Eve gittim uyandırıp kutuyu verdim. Sana bi hediye aldım dedim. Baktı baktı anlamadı açtı içini, çorabı inceleyince gerçek mi gerçek mi diye sayiklamaya başladı. Aglayacakmis ama benden utanmış. O gece uyuyamadik ikimiz de. 2.5 yıllık evliyiz. Allah kimseyi aratmasin.

Hic hayal etdigim gibi olmadi malesef.
5 yil hayalini kurdum ama hicde hayal etdigim gibi olmadi.
Adetin 13 gun gecikmis ve haberim yoktu birde baktim ki 13 gun gecikmis test aldim esim beni eve birakti ve isi vardi hemen gitdi bende test aldigimi esime soylememistim ve bir arkadasimla telde konusuyordun ve test yapiyordun o sirada ve bi baktim cift cizgi basladim aglamaya hemen esimi aradim ben test yaptim ce cikti bana test al ayri markalarda oda almis hemen geldi ve onu da yaptim cift cizgi ve basladik aglamaya soktaydik 2 mizde.
Cok sukur rabbime bu gunude gosterdi bize.
Rabbim olmayanlara nasip etsin Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…