- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
-
- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
çok duygulandım yazdıgına gözlerim doldu en cok senin yazın etkiledi beni...HER defasında soyluyorum hamileyim diye ama hep kaybedıyoruz bizdeBen hamile olmadığımı her ay eşime mesaj atarak söylüyorum; diğer duyguyu ise hiç tatmadım, bilemem
Rabbim yardımcın olsun canım. Seninki daha zor. Rabbim bir an önce evladını seninle kavuştursun inşallah.çok duygulandım yazdıgına gözlerim doldu en cok senin yazın etkiledi beni...HER defasında soyluyorum hamileyim diye ama hep kaybedıyoruz bizde
Rabbim yardımcın olsun canım. Seninki daha zor. Rabbim bir an önce evladını seninle kavuştursun inşallah.
Canım benim eltim de senin gibiydi Kolay hamile kalıyordu ama hep kaybediyordu. Ona bir işlem yapmışlar; rahmine kamerayla girip polipleri temizlemişler; pıhtılaşmayı önleyici iğneler vermiş. Arka arkaya 2 tane doğurdu sonradan.Amiin canim cumlemizi kavuştursun Rabbim elimde olsa dogurana kadar söylemek istemem eşime sevinemiyoruz heycanimiz yarida kaliyor
Canım benim eltim de senin gibiydi Kolay hamile kalıyordu ama hep kaybediyordu. Ona bir işlem yapmışlar; rahmine kamerayla girip polipleri temizlemişler; pıhtılaşmayı önleyici iğneler vermiş. Arka arkaya 2 tane doğurdu sonradan.
Rabbim yüzünüzü güldürsün canım. Bizlere de anneliği tattırsın. El kapılarında çare aratmasın daha fazlaEvet bi tek o kaldi pazartesi yaptiracagim umudum yok birşeycikarsa alacak doktor son bebegm tTurner sendromundan kaybetmisim sans yani oda bana denk ggelmiş o yyüzden pek umudum yok bakalim
Canım yazını gördüm de ben de eltinle aynı durumdayım sık sık hamile kalıyorum ama kaybediyorum. En son düşükten sonra bende de polip olduğunu öğrendik aldırdık. Acaba eltinin düşükler nasıl oluyordu? Benim ilk 2 si kalp durması son 2 si de kimyasal.Canım benim eltim de senin gibiydi Kolay hamile kalıyordu ama hep kaybediyordu. Ona bir işlem yapmışlar; rahmine kamerayla girip polipleri temizlemişler; pıhtılaşmayı önleyici iğneler vermiş. Arka arkaya 2 tane doğurdu sonradan.
Eltimin kalp durması olmadı galiba. Çünkü öyle olsaydı kürtaj olurdu. Elitimin ki kendiliğinden 2 aylıkken düşüyormuş. O da hemen hamile kalıyormuş ama polip ve pıhtılaşma olduğu için düşüyormuş. Şimdi iki tane çocuğu var.Canım yazını gördüm de ben de eltinle aynı durumdayım sık sık hamile kalıyorum ama kaybediyorum. En son düşükten sonra bende de polip olduğunu öğrendik aldırdık. Acaba eltinin düşükler nasıl oluyordu? Benim ilk 2 si kalp durması son 2 si de kimyasal.
Benim de yaklaşık 2 aylıkken ölüyordu ama mecbur kürtaj oldum 2 sini. Inşallah ben de yaşamam artık aynı şeyleri. Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.Eltimin kalp durması olmadı galiba. Çünkü öyle olsaydı kürtaj olurdu. Elitimin ki kendiliğinden 2 aylıkken düşüyormuş. O da hemen hamile kalıyormuş ama polip ve pıhtılaşma olduğu için düşüyormuş. Şimdi iki tane çocuğu var.
Rabbimin sınavı bunlar hep İnşallah çekilen acıların mükafatları da büyük olacak. Belki karnında ölen evlatların sana hayırlı olmyacaktı; belki ilerde doğacak evlatların salih saliha kimseler olacaklar.. İnancını yitirme canım; Rabbim türlü türlü imkanlar sunmuş. Tedavini ol; rahmini zaten basit ve kapalı bir ameliyatla hemen temizlerler, sen anlamazsın bile. Ondan sonra da gelsin tosuncuklarBenim de yaklaşık 2 aylıkken ölüyordu ama mecbur kürtaj oldum 2 sini. Inşallah ben de yaşamam artık aynı şeyleri. Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.
Aminnnn çok güzel dua etmişsin Rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu hep hayırlısını istiyoruz demek ki Rabbim daha hayırlısıını verecek inşallahh.Rabbimin sınavı bunlar hep İnşallah çekilen acıların mükafatları da büyük olacak. Belki karnında ölen evlatların sana hayırlı olmyacaktı; belki ilerde doğacak evlatların salih saliha kimseler olacaklar.. İnancını yitirme canım; Rabbim türlü türlü imkanlar sunmuş. Tedavini ol; rahmini zaten basit ve kapalı bir ameliyatla hemen temizlerler, sen anlamazsın bile. Ondan sonra da gelsin tosuncuklar
İnşallah canım. Ben eşime büyük ihtimalle telefonla haber veririm, çünkü kendisi sürekli şehir dışında; ya da ne bileyim kan testi sonucunu foto çekip yolları; o anlamaz ama olsun, anlayana kadar çatlasınAminnnn çok güzel dua etmişsin Rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu hep hayırlısını istiyoruz demek ki Rabbim daha hayırlısıını verecek inşallahh.
Polipler ocak ayında alındı bu ay denemeye başlıyoruz. Inşallah güzel duaların gerçek olur canım :) senin de gönlünden geçen her ne varsa kabul etsin Allah'ım.Rabbimin sınavı bunlar hep İnşallah çekilen acıların mükafatları da büyük olacak. Belki karnında ölen evlatların sana hayırlı olmyacaktı; belki ilerde doğacak evlatların salih saliha kimseler olacaklar.. İnancını yitirme canım; Rabbim türlü türlü imkanlar sunmuş. Tedavini ol; rahmini zaten basit ve kapalı bir ameliyatla hemen temizlerler, sen anlamazsın bile. Ondan sonra da gelsin tosuncuklar
İnşallah canım. Gönlümden geçen tabi kiPolipler ocak ayında alındı bu ay denemeye başlıyoruz. Inşallah güzel duaların gerçek olur canım :) senin de gönlünden geçen her ne varsa kabul etsin Allah'ım.
O zaman en kisa zamanda göbüşün hayırlı bir bebekle dolsun Inşallah tatlım :)İnşallah canım. Gönlümden geçen tabi ki