- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
Ben hamile oldugumu dün ogrendim.ve esimde dün söyledim hemde cok guzel bir sekilde anlatayim hemen :) 2 yillik evliyiz. Ilk ciddi denememizdi bu ay. Esimin 25 martta dogum gunuydu. Kutladim fakat hediye almamisdim. Ertesi gun sana hediye almadim ama alicam dedim :)). P.tesi gunu birlikde test yapdik olumsuz cikdi ve arkasindan kahverengi leke geldi adet oldum sandim uzuldum esimede adet oldum dedim. Fakat aksam adetim devam etmeyince arastirdim ve yerlesme kanamasi olabilirmis. Carsamba kan testi yapdim ve hamileyiimmm. Hemen bir bebek ayakkabisi ve bir cingirak aldim aksam guzel bir ambians hazirladim. Esim eve geldi ve dogum gununu tekrar kutlicami dusundu. Oturdu masaya hediyesini verdim acdi bebek ayakkabisi ve cingiragi gorunce inanamadi. Abartmiyorum 4 dakika onu inandrmaya calisdim. Cunku beni adet saniyordu ve birlikde yapdigjmz test olumsuzdu. Sonrasinda inandi ve duygulandi. Cok mutlu oldu. Simdi etrafmda pervane. Rabbim her isteyene nasip etsin tam bir mucize. En buyuk nimet.Ben henüz hamiş değilim ama hep düşünmüşümdür hamiş olduğumu öğrendiğimde (tabi Allah nasip ederse) bunu eşime nasıl, ne şekilde söylerim diye..
Sizler eşinize baba olacağını nasıl söylediniz?? Hadi anlatın bakalım. a.s.