Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

Ben henüz hamiş değilim ama hep düşünmüşümdür hamiş olduğumu öğrendiğimde (tabi Allah nasip ederse) bunu eşime nasıl, ne şekilde söylerim diye..
Sizler eşinize baba olacağını nasıl söylediniz?? Hadi anlatın bakalım. :emir_bebek: a.s.
Ben hamile oldugumu dün ogrendim.ve esimde dün söyledim hemde cok guzel bir sekilde anlatayim hemen :) 2 yillik evliyiz. Ilk ciddi denememizdi bu ay. Esimin 25 martta dogum gunuydu. Kutladim fakat hediye almamisdim. Ertesi gun sana hediye almadim ama alicam dedim :)). P.tesi gunu birlikde test yapdik olumsuz cikdi ve arkasindan kahverengi leke geldi adet oldum sandim uzuldum esimede adet oldum dedim. Fakat aksam adetim devam etmeyince arastirdim ve yerlesme kanamasi olabilirmis. Carsamba kan testi yapdim ve hamileyiimmm. Hemen bir bebek ayakkabisi ve bir cingirak aldim aksam guzel bir ambians hazirladim. Esim eve geldi ve dogum gununu tekrar kutlicami dusundu. Oturdu masaya hediyesini verdim acdi bebek ayakkabisi ve cingiragi gorunce inanamadi. Abartmiyorum 4 dakika onu inandrmaya calisdim. Cunku beni adet saniyordu ve birlikde yapdigjmz test olumsuzdu. Sonrasinda inandi ve duygulandi. Cok mutlu oldu. Simdi etrafmda pervane. Rabbim her isteyene nasip etsin tam bir mucize. En buyuk nimet.

İlk hamileliğimde sürprizim daha büyükdü ama ben şimdi 2. hamileliğimi anlatıcam,, hiç beklemediğim bir aydı ocak ayı yani hesaplarıma göre ovu günlerimiz eşim istanbuldaydı ama demekki nasip olunca denk gelmiş.. 3 aydır istediğimiz için sürekli test yapıyodum tam regl günümdü öğlen test aldım eve gittim ve direk test yaptım ama okdar beklemiyorumki testi yaptım bıraktım bakmadım bile.. sonra bir baktım çift çizgi anında.. Eşimin gelmesinede çok az kalmıştı çok farklı planlarım vardı aslında ama hemen pratik bişeyler yapıyım dedim kendim ağlama ve şokdan çıkınca.. bu arada ben ağladım oğlum ağladı bana sarılıp 2 buçuk yaşında.. oğlumun beşiğini dış kapının ağzına çektim içine fenrbahce formasını serdim ayak ucuna minik ayakkabılar başkısmına şapkalar koydum içini doldurdum. testide oğlumun eline verdim.. kendimde süslendim biraz iyi görünmek istedim ona.. içeri girdi ışıklar kapalı noluyo dedi açtım ışığı beşiği gördü oğlumun sana bir hediyesi var dedimm.. zaten o an şoka girdi anladı oğlumda testi verince baktı ilk ona sarıldı oda ağladı.. sonra biz sarıldık... hemen en yakın hastaneye gidip kan verdim yarım saat içinde aldık sonucu 11 di.. insan 5 tl lik teste güvenemiyo ama bence idrar testleri basitte olsa işe yarıyo.. hayattaki en güzel anlar.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş..

ben ocak ayindan beri cok istiyordum.testler de beni yaniltiyordu 1 saat sonra 2. cizgiyi görüp seviniyordum ama sonu husran oluyordu..20 nisan regl tarihimdi gelen giden olmadi hafif midem kalkiyordu ama ben ulsere bağladım. .2.geciktigi gun burdan birinin yazisini okudum öğlen hamileymis vs icime kurt düştü esime test al dedim gelir gelmez yaptim 1 dk dolmadan 2. cizgi cikti esimle birbirimize bakip kahkaha attik sustuk bakistik o gun kayinvalidemin dogum günüydü onada soykedik aksam kan testi yaptırdik..
ama süpriz kendi anne babama oldu 23 nisan gunu aksam onlara gittik annem cay servisi yapti koyu bir siyaset muhabbeti ile çekirdek citliyorlardi hadi koltukta birlesin fotoğraf çekeceğim dedim 3 ü yan yana oturdu..annem babam esim... teli elime aldım kamera kaydını actim hadi bana bakin herkes kadraja baksin
cekiyorummmmm 1,ikiiiiiiii hamileyimmmm! dedim kamera kayitta tabi
annem ne nasıl gercekmi dedi esime sarildi
babam elinde 1 tane cekirdek gozunu bile kirpmadan acik agiz bana bakiyor:KK57: böyle
:KK22::KK23::emir_bebek::anneadayı::KK200:biz boyle verdik haberi simdi kalp atisi icin bekliyoruz nasipse

Ahh ahhbiz 4.5 sene cocuk istedik olmadı.aşılama bile yaptrdım olmadı.en sonunda iyi bi doktor bulup gittim.bizz sorunu prolaktin fazlalığı ve pco sanarken meğer rahimde şekil bozuklugu varmış.ameliyat oldum(histeroskopi).kasım ayında ameliyat oldum ocakta hamile kalmışım.bunu anlamam biraz zaman aldı:)beklemedediğim birşeydi çünkü.
Nasıl öğrendik?
17 aralıkta adet oldum.günler gectı ben gayet iyiyim.hiç beklemiyorum.hayatıma devam edıyorum.yılbaşı geldi.eşim diş apsesi oldu onunla ugrastık falan.
Aa hasta olmadım Allah allah dedim kendi kendime ama hüsrana ugramaktanda korktum.hiç kurcalamadım test falan yapmadım.ocak 20 den sonra ilginçti hasta olmamam.ameliyatın etkisidir dedim.eşim sen hamile olabilirsin dedi.neden dedim rüyamda gördüm dedi.hep görüyorz dedim ve rüyayı bile dinlemedim.aslında galiba ümitlenmek istemedim ama o emindi.babaannem rahatsızlandı.bende cok düşkünüm ona.eşim dddiki üzme kendini bukadar belki hamilesindir.hayır dıyorum hala adama.
Neyse aklımada takıldı.babaanneme bişi olursa kendimi tutayım eger hamileysem dedim ve test yaptım.yok sadece grı biz çizgi halinde gözüküyo o meşhur ikinci cizgi.dedimki kendi kendime kızım sen bişey görmek istoyosunda ondan oyle gördün.hem sata göre olsaydı daha belirgin çıkması lazımdı.1 hafta sonra falan gece hep aklımı o gri cizgi kurcaladı.ne kaybedersin dedim yap bi test.işe giderken ilk saglık ocagına ugradım kan testi yaptırdım.hiç yaptıgım bişi degildir.hep idrar testi yapardım.sonucu yarın dediler.karsı eczaneye gittim erken gebelik testi kesin sonuç olur diye aldım bitane işyerinde yaptım.
Allahım o da ne ikinci çizgi belirginleşiyor.yok hayal görüyo olmalıyım.ben bunu 4 sene hiç görmedim ki.okadar test yaptım.arkadasımı cagırdım.ben yanlışmı görüyorum dedim.çığlık çığlığa kız evet var dıyo.Allahım sen ne büyüksün dedim mücizem bebegim gelmiş.
Eşime koşup haber vermek istedim ama sürpriz yapmalıydm.garantiye al dediler.hemen sonuç alabilcegm bi merkeze gidip kan verdim beta 107.ben şok
Artık eminiz.geç döllenme olmuş 2 ocak gibi olmuş bebegim.ondan ilk testte çıkmamış.arkaasımla bi kutu hazırladık bebek ayakkabısı ve sonuç kagıdı idrar testi hepsini koyduk kutuya.hiç bişi olmamış gibi davrandım onu görünce akşam ama boynuna atlamamak için zor tutuyorum kendimi.arkadasımın evine gittik o önceden baba ben geliyorum yazılı bi paasta hazırlamıstı bile.yemegimizi yedik sonra pastayla girdik içeri ben tıtrıyorum.eşim anlam veremedi düşünmüş kendi kendine benim dogum gunummüydü dieyazıyı okuddu ne babası dedi gözleri doldu kutuyu actı inceledi ssokta.sarıldık.
Butun gece ciddimisin diye sorducok sevindi.şoka girdi adaminşallah bebeğimizi saglıkla kucagımza alırız.Allah isteyen herkese versin inşallah.evladı olanlarıda yavrularına bağışlasın Allah inşallah hızlı yazddım kusurum olduysa affola

Beim de ikinci evliliğim ve ilk evliliğinden bir oğlumuz var oğlum altı yaşında ve biz dört yıldır evliyiz çocuk istiyoruz ama iki kez dusuk yaptım artık pes etmiştim esimde bende vazgeçtim akışına bırakmıştır son dusukten bir yıl geçti yine ben o ay periyota çok uygun bi ilişki olduğunu biliyorum dedim test alayın o günde gunumdu ama olmadım uctane test aldım birini bugün yaparım sonra bi kaç gün geçtiğinde yaparım diye düşündüm ve birini yaptım daha gecikme olmadan kıpkırmızı çift çizgi inanmadım diğer testlerinde yaptım sonra onları bir güzel hediye paketi yaptım eşim eve geldi oğlum paket elinde baba hediye aldım sana dedi oda Ogün pazara inmstik ordan bisyler aldığını sanmış bi açtı baktı test oğlum dedi sen biliyor musun bunlar ne oglumda evet baba test test annem hamile dedi sonra döndü bana aferjn bak bu sefer oldu ggibi saçma bi cümlekurdu ve kkalktı lacaboya gitti dedim yuh bu kadar mı şoka girmi megerse

Ayy çok heyecanlandım yine ben de anlatıyım
Ben adet olmam gereken günde sabah kalktım baktım olmamışım hemen koştum eczaneye erken gebelik testi aldım pozitif çıktı hastaneye gittim kan verdim ve sonuç evet hamileyim bu arada ilk ayımız çocuk denemesinde ve eşim hep soruyo ne zaman ne zaman diye adet günüm :eek:
Akşam üzeri aradım neyse sordu bizimki oldu mu diye evet oldu dedim çok üzüldü gündüzden de düşünüyorum nası süpriz yapsam diye bi video hazırladım yani kendimi çektim konuştum konuştum bayaa hem aglamışım hem gülmüşüm :KK48:
Eşim geldi masaya oturdu tabakları koyuyorum gizlice çekmeceden hastane sonucunu ve predictorü aldım tabağına koydum al sen bunu ye dedim :olamaz::olamaz:
Şok oldu ne bu diyo anladı kalktı sarıldı hem ağlıyo hem öpüyo bırakmadı beni :KK54:
Sonra dur daha bitmedi dedim videoyu açtım oturduk izledik bizimki halaa salya sümük arada gülüyo falan :olamaz::olamaz:
Hatta şöyle bişi dedi ben millet baba oluyorum diye sevinince suratları değişik olunca bunlar manyak mı bu kadar abartılıcak ne var diyodum şimdi aynı surat ifadesi bende var demekki böyle bişeymiş dedi :KK22:

Benden anlatayım.. Ewlendiğim gün hamile kalmışım.. Yengem ziyarete gelmişti benim midem bulanıyodu kokulardan.. Kesin hamilesin dedi.. Daha adetime 4-5 gün war dedim.. Neyse test aldı sen bi bak die baktık çok çok hayal meyal ikinci war.. Ben yok dedim idrar yollarım iltihap kapmıştı engeksiyon felan wardı daha geçmedi kasığımın ağrısı die gittik kadın doğumcuya.. Kasığım çok ağrıyo dedik doktora o da kan testi aldı sonuç çıkana kadar idrara sıkış dedi.. Neyse eşim fazla bişe yoktur boşuna geldik kan tahlile gerek yoktu felan dır dır ederken.. Sonuç çıktı doktora girdik.. Tebrik ederim gebesiniz dedi.. Eşimşe ben tepkisiz kaldık neyse keseyi gelan gördü doktorda şaşırdı tepki wermedik die.. Çıkarken bidaha söyledi tebrikler hamilesiniz dedi.. Bizim ağzımız kuşaklarımızda nasıl sewindik.. Hemen doktorun werdiği yenilmesi gerekmleri yaptı önüme koydu ihmal etmek yok yenecek die bi hizmet bi hörmet.. Çok güzel bi duyguydu ama bidaha hamile kalırsam bu sefer ben öğrenip ona süpriz yapıcam bakalım.. Aynı anda süpriz oldu bizimkisi

Test sonucumu öğrendim aksam piknikten gelmiştik eşime şimdi senle bir oyun oynayacağız telefonunu ver dedim kamerasını açtım videoya aldım şimdi sen ekrana bak sadece ben sana birşey söyleyeceğim dedim o kameraya bakarken ben de dönüp hamileyim dedim o anki şokunu açıp açıp seyrediyorum :KK48::KK48:

Ben de ilk hamileliğimi öğrendiğimde evlilik yıldönümümüze 2 gün vardı evde test yapmıştım sadece. Eşim sordu yaptın mı ne oldu diye negatif çıktı bir rahatsızlık var galiba dedim. 2 günüm vardı ona söylemek için. Gittim bir Bebek zıbını aldım üzerinde annem babamı çooookk seviyor yazıyordu. Güzel bir paket yaptım içine not yazdım bebeğin dilinden:) tam o tarih oldu gece 00:01 di. Hediyesini verdim açtı baktı bu ne ki dedi not var okusana aşkım dedim okudu inanamadı şu an bağırmak istiyorum baba oluyorum diye dedi. Sarıldı sımsıkı o gözlerindeki mutluluk o kadar güzel ve anlamlıydı ki.. Ama bu sevincimiz uzun sürmedi bebeğin kalp atışı yoktu mecbur aldırdık. Şimdi ikinciye hamileyim bunda evde yalnızdım hiç beklemezken test yaptım pozitif çıktığını görünce ağlamaya başladım hemen telefona sarıldım eşimi aradım ağlayarak hamileyim ben dedim tabi ikimizde de kaybetme korkusu vardı sevinsek mi üzülsek mi bilemedik. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız.

Adetim geciktiği için şüphelenmiştim. Akşam acile gittik eşimle. kan verdim. Eve geldik. 2 saat sonra eşim sonucu almaya gitti. Ben evde yemek yapıyordum. Sonra geldi eşim ve sonucun pozitif olduğunu söyledi. Heyecandan mutluluktan elim ayağım titriyordu. İnanamadım hastanede ultrasonda baktırdım ertesi gün ufacık kese vardı. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :KK51::KK68:

Kizlar insallah bu mubarek ayda Allah bana da nasip eder .. Esim uzulerek anlatmisti ; esimin is arkadasina tel.gelmis esi arayip hamileyim demis adamda telde baba oluyorummmmm diye bagirmis.esim cok etkilenmis uzulmus bende bir gun boyle bagirabilecekmiyim demisti cok uzulmustum
Insallahhhhh Allahhh bizede biran once nasip eder :KK42:

X