Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

bende hayaller kuruyodum hediye paketleri, akşam yemekleri, slaytlar vesayre... Sonra hiçi beklemediğim anda (adetimden 5 gün önce) çift çizgiyi görünce öyle bi çığlık atmışım ki boğazımın acısıyla fark ettim :) sonra zıplamamı durdurmak için epey uğraştım sonra da tabiki dayanamayıp saniyesinde işte olan eşimi ağlaya zırlaya arayıp güzelce korkuttum çünkü epeyce ağlamaktan konuşamadım sonra kendimi sakinleştirip '' test...çizgi...iki tane...aşkımm...koşşşşşş.........'' diyebildim. Kocam eve gelene kadar cama yapışıp onu bekledim sonra eve geldi kocaman sarmaştık, ağlaştık. Hayatımın en büyük süpriziydi. En mutlu anıydı. Çok güzel dakikalardı Allah herkese nasip etsin

Bizde yaklaşık 5 - 6 aydır istiyorduk. Tabi ilk 2 ay hep test yaptım hep negatif.
Sonraki aylar yapmadım artık hepte hastalandım. Kafamada takılmaya başladı bu durum.
Baktım artık eşimde takmaya başladı, hadi bu sefer onu motive etmeye başladım.
Bu ay 2 gün geciktim, birde göğüslerimin sızlaması da cabası. tabi eşimde takipte hergün sorup durdu.
Yılbaşına kadar yapmıcam test demiştim ama dayanamadım pazartesi günü eşim işe gittikten sonra yaptım.
Yaptım ama zerre umudum yoktu çift çizgiyi göreceğimden.
Klozette oturmuş telefonla oynuyorum bekliyorum test idrarı çeksinde sonuçlansın diye. Neyse bir baktım çift çizgii Allahımm napçağımı şaşırdım başladımm ağlamaya.
Hemen eşime mesaj attım aşkımm hastalandım ben diye
Üstümde ne var ne yok bakmadan hemen aldım arabanın anahtarlarını vıın hastaneye. Ordanda bir pozitif sonuç geldi.
Hadi bakalım bekle dur ki saat gece 3 olsunn (eşim ozaman geliyor işten)
Neyse geldi işten yattı yataga dedim bana sana yalan söyledim ama kızma sakın falan.
Dedim hastalanmadım ben sende baba oluyosun dedim. Gözleri doldu ama inatla inanmadı, yalan söyluyosun dimi diyo, gerçekten mi diyo.
Test sonuçlarını çıkarana kadar da inanmadı
Sonra sarılıp yattık uyuduk

Ben de esime soyle soyledimmm..
Dogum kontrol ilacini birakali iki ay olmustu biraz daha surebilir diye cok umutlanmiyorduk bi de belirtiler adet belirtisi gibi ben de adet olcam deyip duruyordum esim de ona inaniyor tabi.. Ama bi suphe geldi icime daha adet gunumun 1 gun gecmesiyle esim ise gidince test yaptm guya beklicektm ama supheee...

Bi baktm o da neee soka girdm vallahii kapayip acip tekrar baktm gozlerimi.. Ben de esime mesaj aksam kavga etmistik tabi duygusallikkk.. Hadi bana bi kahvalti ismarla kirginim ben dedm isleri azck astik.. Kahvaltiya geldii arabaya cagirdm once bi hediye kutusu hazirladm icinde bi onun bebeklik fotosu bi benm bi de test bakti fotolara falan once aklina geldi muhtemelen ufak bi soka girdi teste bakti hadi canm dedi gercek mi bu hastaneye mi gidelm napalm simdi diye delirdi sonra yuzunuzde gulucukler ve sapsal sapsal dolastigimizi soyelyenler var

Bi de guya sence hangisi diye yani kiz mi erkek mi diye sorcaktm esime ama o heyecanla unuttmmm...

Ben de anlatayım.
Biz de beklemiyorduk, planlamıyorduk bile. Ben biraz istiyordum tabi, ama eşim kesinlikle karşıydı. Bir gün tatildeyken benim yumurtlama günümden 3-4 gün önce ve 3-4 gün sonra olmak üzere 2 kere korunmasız ilişki yaşadık, nasıl olsa olmaz dedik. Ama ben hissettim, dedim ki ben kesin hamileyim. Daha adetime 1 hafta kala ben reklamlara bile ağlıyorum, duygusallaştım, eşim hamile misin dedi.
Daha adetime 2-3 kala içimden bir ses git de gebelik testi al dedi. Gittim aldım, çift çizgi. Akşam nöbete gitcektim. Gittim kan verdim baktım bhcg 73.
Ertesi gün öğlen eve geldi eşim. Adam kapıdan içeri girer girmez ağladım. Korktum çünkü, dedim ki bu adam kesinlikle bebek istemiyordu, ya sevinmezse, ya kötü tepki verirse. Ağlarken yüzüne bile bakamazken ben hamileyim dedi. Hopladı zıpladı, yüzümü gözümü öptü ve herkesi arayıp haber verdi.

Şimdi 16 küsür haftalık hamileyim, kızımı bekliyorum.

Adam şok olduğu için bi tepki veremedi onun bu tepkisizliğine ben aşırı tepki verdim falan
Benim de son adet tarihim 19 eylüldü. 4 ekimde düğünümüz oldu. Düğünden 15 gün sonra 19 ekimde hamileyim dedim bırak eşimi ben bile şokk oldum ne tepki vereceğimi bilemedim. Eşinin de çok üstüne gitme. Onlar kucaklarına alıncaya kadar pek bişeyin farkında olmuyorlar.

Kasiklarim battgi icin usuttum yine adetim baslayacak diye dusunuyorduk.adetlerm agrili gecer benim acile gittik.tahlil sonucunu veren bilgi islemci soyledi.HAdi baba oluyorsun dedi .biz şok sevinelim mi ben soyleyecektim hayallerim vardi ona mi uzuleyim sasirdik kaldk kocamin tesellisi ayri bi konu zaten Aşkim sen söyleyemedin bak meslektasin soyledi uzulme dedi

Sanırım tartışarak söyleyen yok
3 ekimde evlendik ve 3-5 sene hatta bana kalsa hiçbir zaman düşünmüyordum. Tabi paşama kalsa hemen kucağına bebek vereyim isterdi. Tek kaza oldu ama ben pko olduğumdan çok sallamamıştım.
Regl tarihimden 2 gün önce mutfak tezgahında uyuklamaya başlayınca tuhaflığı farkedip test aldım.
İlk yaptığımda tek çizgi gördüm rahatladım. Sonra bir baktım belli belirsiz bir çizgi daha var gibi tabi ben şok elim ayağım boşaldı. Bir hışım banyodan çıkıp "koş" dedim "eczaneye gidip predictor al bana! Eğer bu test yanılmıyorsa seni elimden kimse alamaz!" Yazık ne almaya gittiğini bile anlamamış şekilde eczaneye koştu hahaha
Predictor direk 2. çizgiyi çıkarınca evi başına yıktım diyebilirim
Zavallım ne sevincini yaşayabildi ne konuşabildi
2-3 gün aldırsam mı diye düşündüm. Doktora gidip ultrasonda görünce kabullendim iyi saymıştım o gün

Selam bizde iki yildir bebis istiyorduk rabbim nasip etti Elhamdulullah çok doktor a gittik ama doktor iki üç ay gelmne demişti rahatla birax demişti sonra ben grip oldum iki aydir gribim gecen ayda aşırı gripden ilişkiye dahi giremedik diyebikirim iki kere falan girdik sonra cok rahatsizlasinca isteksizlik başladı falan sonra üç gun geçti adetime sonrada test aldim hiç beklemiyordum ama çok belirgin cift cizgi çok ağladım eşim de agladi kimse stres e girmesin dite yazdim bumlari rabbim herkesi bu tati tattirsinn

hamile kalmamı beklemiyorduk .. Ama korunmuyoruz çünkü tüp Bebek'le ikizler oldu 21 aylıklar şu an . Adetim iki veya üç gün geçti Öğlen eşimi aradım eczaneden test getir diye. Marketten aldan ya diyor Ped değil test diyorum. Pazar günüydü artık yarın sabah alırım dedi getrdi yaptım çok belirgin çift çizgi. Testi getrdim gösterdim sevindk ben Nasıl olur dedim eşim daha geniş düşünceyle niye olmasın ki. Artık dikkat kendine dedi. Çok süre sonrada kanda baktık bi buçuk aylıktı değerler iyiydi. Kıbrıs'ta yaşıyoruz sigorta bitmiş daha doktora gitmedim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…