Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

Arkadaşlar yeni hamile olduğunu öğrenenlerden de bekliyoruz eşlerine nasıl söylediler ilk tepkiler neydi? yaşaması ayrı duyygusal okuması ayrı :))

Ben internet kafede sonucumu beklerken esim de telefondaydi. 200 civarinda bi deger gorup, askim hamileyim bn dedim.
İki dk sonra yanimdaydi, sarildik sevindik. Ama dusundugum kadar romantik degildim, dayanamadim hemen soyleyiverdim :)

Bende gecen hafta ogrendim hamile oldugumu bnm 7 yasinda kizim var..1 yildir olmuyordu...öğrenince isten ciktim ilk önce bebek ayakkabisi aldim bir cift..birinin icine ben geliyorum ablacim digerine ben geliyorum babacim yazdim sonra kızımı alip esimin isyerine gittik...yenege cikmaya geldik dedim..neyse ciktik..yemekten once bunlar el yikamaya gitti..bende tabaklarin icine ayakkabıları koydum..bunlar saskinliktan anlamadilar once notlari okuyana kadar.. sonrasi şok ve buyuk sevinç

Dun öğrendim bugün emin olduktan sonra gidip önce çok şık bir kutu aldim,sonra bir çift en küçüğünden beyaz çorap,eve geldim babacigim ile başlayan güzel bir mektup yazdim,kutuya corabi ve testi koydum üzerine de mektubu yerlerlestirdim kutuyu bagladim. Esim öğlen eve geldi kopegimizle ilgilenirken ben gidip kutuyu getirdim askim sana bunu almistim dedim aaa ne zaman aldin bana mi aldin dedi,evet acarsan görürsun dedim acti mektubu okudu gözleri doldu nasil yaa gerçek mi demeye başladı gulerek sonra kutunun içindekilere bakti testi gösterdim corabi eline aldi inanamiyorum gerçekten mi demeye başladı ve sımsıkı sarildik :)

Eşim tet yaptığımda işteydi annem vardı yanımda dedim sakın söyleme süpriz yapıcam

daha evine giderken yoldayken aramış müjdemi isterim diye eşimde demiş gerçekten mi hemen kapatıp beni aradı

Annem müjdeli haberi verdi çok sevindim saat dolsada eve gelsem geldiğinde elinde cicekler baktım gozleri dolmus sarıldıķ o gece daha sımsıkı sarılıp yattıķ

ben hep sürprizli bişey yapmak isterdim ama olmadı maalesef :KK43: gebelik testinin ikinci çizgisi silik çıkınca emin olamadım. eşime gösterdim, şaşırdı. bebeğimiz mi olcak şimdi dedi. olabilirde olmayabilirde dedim. bi daha test aldım yine silik çıktı. doktora götürdüm testi, gebesin demek bu dedi :)

Belki biraz özel olacak ama benimki böyleydi rabbim böyle sevinçle sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder umarım
image.jpeg

Ben gezmeye Trabzon a gittiğimde öğrendim. O yüzden dönene kadar haber vermicektim. Ama eşimin halasının kızıyla gitmiştim. Tek başına evde kalmayayım diye. O telefonda söyledi. Müjdem var diye. Eşime de dedim söyleme kimseye diye akşam herkes biliyodu.

iki aylik evliyiz, eşimden çok ben şok oldum :KK70: gece test yapip tek cizgi gördüğümde yatıp hayal kirikligiyla uyudum, sabah uyanip lavaboya girdim elimi yuzumu yikarken gözüm yere dusen teste takildi, tekrar cope atmak icin uzandigimda iki cizgi olduğunu gorunce attigim çığlığa eşim uyandi ve boylece plansiz ogrenmis olduk :KK70: Allah herkese nasip etsin soylemesi, ogrenmesi nasil olursa olsun.

Geçen perşembe erken gebelik testi aldık beraber . Sonra alışveriş merkezinde biraz dolandıkta. sonra tuvalete gittim ve ikinci çizgi silik de olsa çıktı çünkü adetim daha 4 gün gecikmişti zaten. Kapıda beni bekliyordu ben de surat ifademi hiçbirşey yokmuş gibi takındım. O da canım benim negatif çıktı zannedip üstüme gelmemeye soru sormamaya çalıştı. Sonra niye konuşmuyorsun dedi ben de sen hamile değilim mi sandın dedim , o da yoksa hamile misin diye bağırdı , sonrası malum zaten :)Cebimdeki sigara paketini kırdı attı :KK70:

Hiç sıkılmadan bütün sayfaları okudum.. Benim ilk hamileligimi kotu bir sekilde ogrendim agri ve kanama sonucu doktora gittim hamilesiniz ama kimyasal dedi.. Zaten supriz vs ye gerek kalmadi..
İkıncide sabah erkenden testi yaptim ov.testinde cift cizgi ve koyuydu hemen eczaneye kosup gebelik testi aldim oda cift cizgi esime soylemedim ama hastaneye gidecegim garip bisi var ama cözemedim dedim.. kan verdim 800 kusur cikti sonucu alinca esim aradi yokmus birsey dedim attim birseyler eve geldim ama hic mi hic sevinemedim niyeyse korktum kimyasaldan sonra esim geldi ben gülüyorum bos bos hic saklayamam birseyi gulerim.. neyse sarildim esime yaslar akiyor tabi dedimki baba oluyorsun hamileyim.. ciddimisin zaten bisi yok deyince anlamistim dedi.. Sonrası cok acı ne yazikki 7+3de bebegimi kaybettim hissetmistim sanirim sevinememistim hic.. Kötü günler gecirdim su an hala beklemedeyim Rabbim banada nasip eder insallah en kisa zamanda saglikli bir gebelik :KK43:

Hiç sıkılmadan bütün sayfaları okudum.. Benim ilk hamileligimi kotu bir sekilde ogrendim agri ve kanama sonucu doktora gittim hamilesiniz ama kimyasal dedi.. Zaten supriz vs ye gerek kalmadi..
İkıncide sabah erkenden testi yaptim ov.testinde cift cizgi ve koyuydu hemen eczaneye kosup gebelik testi aldim oda cift cizgi esime soylemedim ama hastaneye gidecegim garip bisi var ama cözemedim dedim.. kan verdim 800 kusur cikti sonucu alinca esim aradi yokmus birsey dedim attim birseyler eve geldim ama hic mi hic sevinemedim niyeyse korktum kimyasaldan sonra esim geldi ben gülüyorum bos bos hic saklayamam birseyi gulerim.. neyse sarildim esime yaslar akiyor tabi dedimki baba oluyorsun hamileyim.. ciddimisin zaten bisi yok deyince anlamistim dedi.. Sonrası cok acı ne yazikki 7+3de bebegimi kaybettim hissetmistim sanirim sevinememistim hic.. Kötü günler gecirdim su an hala beklemedeyim Rabbim banada nasip eder insallah en kisa zamanda saglikli bir gebelik :KK43:

Kötü tecrübeler olmuş inşallah en kısa zamanda kavuşursun sen de hasretine. Allah gönlümüze göre versin geç olsun güç olmasın.

ben 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyorduk ama bir türlü olmuyordu. 2 aşılama geçirdim. en son ağustosda oldum. artık tüp bebek düşünmeye başladık hatta gün almak için il dışına çıkacaktık. o yüzden artık gününe de dikkat etmedik nasıl olsa tüp bebek olacak diye. uzun yatışları da bırakmıştım. ama günüm geldi hasta olmadım. bütün adet belirtilerim vardı.bugün yarın olurum diyodum. bazen günümün geçtiği olduğu için ihtimal vermiyordum ümitlenmek istemedim. eşime de söylemedim.5 gün geçti eşime dedim böyle bişey var ama ümitlenmeni istemiyorum test alalım mı dedim. daha önce hiç test yapmamıştım.tamam dedi sabah test alıp geldi. ve ben ümitsiz bir şekilde testi yapıp sonucu getirdim ikimiz beklemeye başladık. ve hemen 2 tane kıpkırmızı çizgi çıktı. şok oldum. ben inananmıyordum. hüngür hügür ağlamaya bşladım.bu nasıl olabilir inanamıyorum diye ağlıyordum.eşim de beni sakinleştirmeye çalışıyodu.bi yandan da gözünden yaş geliyodu. birbirimize sarılıyorduk. o anı unutamam.hayatımın en mutlu günüydü. düğünümden önce gelir.Allah herkese böyle güzel duyguları yaşamayı nasip etsin.

Sabah 17 kasım gittim kan testini verdim. Ama artık hamile olduğumu bikiyordum sadece emin olmak istedim. Alışveriş merkezine gittim, oncelikle güzel bir tulum almayı duşundum mothercaredan güzel bi tulum buldum üstünde ı love big hug with daddy yazıyordu. Hediye kutusu istedim , meğerse yoklarıymış ordan çıktım koçtaşa gittim. Bir kutu alıp tulumu içine yerleştirip hediye paketine sardım , fiyonklar yaptım. Eve geldim , eşim işten geldikten sonra kendime ufak tefek aldığım şeyleri gosterdim , sonra aşkım sana da küçük bir hediye aldım dedim. Paketi uzattım. Heyacanlı bir şekilde kağıtını yırttı aşkım , sonra kutuyu açıp tulumu çıkardı. Ama şaşkın ve heyacanlı , bu ne dedi... Ne yazıyor üstunde. Bir dakka sustuktan sonra hamile misin Allllaaaaaah bağırarak bir birimize sarıldık ve o an çok duygulanmıştık

8 gün öncesinde yaptırdığım kan testi negatif çıktığı için umudum yoktu zaten ama adetim 3 gün gecikmişti. Psikolojik herhalde diye düşündüm bir test yapayım negatif çıkacak nasılda rahatlar adet olurum dedim. İşten eve geldim bizimki evdeydi. Dedim ben bi gebelik testi yapcam. Bişey çıkmaz ama yap dedi. Sonra ben tuvalete girdim testi yaptım işte bi baktım 2. çizgi beliriyor şoka girdim inanamadım yanlışlık var sandım. Banyodan dışarı fırladım. Canııım canım bu ne böyle canıım diye yanıma çağırdım eşimi o da şoka girdi birbirimize sarıldık falan inanamadık ikimizde :).

Bizde temizlik yapuyorduk :) ikimizde çalışıyoruz malum... :) yeni evliyiz zaten. Böyle bir şey beklemiyorduk. Bana da süpriz olmuştu. Eşime adetim gecikti test alır mısın dedim o da ihtimal vermediği için tamam yarın tamam birgün derken adetm 5 gün gecikinceye kadar alma fırsatımız olmadı test için. Haftasonu temizlik yaparken dayanamayıp testi aldm eşim yüzey temizleyici kova ve paspasıyla meşguldü :) wc den çıktım şaşkın şaşkın hamileyim dedim. Eşim karşımda elinde kova öylece kaldı gittim yanına sarıldm öpmeye başladım kal gelmişti adama :-) sonra ikimizinde yüzünde bi gülümseme ertesi gün hastanenin yolunu tutmuştuk :nazar::anneadayı::KK19::KK36:

X