Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

Kayınvalidemlerle birlikte oturduğumuzdan öyle cici sürprizler sadece hayallerde kaldı benim. İki hamileliğimi de telefonda söyledim eşime. 32 dişinin göründüğü telefondaki konuşmadan belliydi tabii. Dilerim Rabbim isteyen bütün kardeşlerimize hayırlısıyla nasip eder...

bizde birlikte öğrendik. ben pek beklemiyodum yani gene adet olurum kesin diyodum eşim ilk kez ısrar etti bi alalım diye vee ikimizde çiift çizginin gelmesinii bekledik. 1 saat falan inanamadık sarılmalar sevinç kahkahaları ve tabiki şükür namazı... çünkü 8 ay bizde bekledik hatta doktorlara gittik çcuğumz olmuyo diye en son eşime randevu almıştık ki haftaiçi kısmet:)) Allaha sonsuz şükürler olsun dileyen herkesin olsun inşallah....

merhaba herkese,ben de 15+6 haftalık hamileyim öğrendiğimde hemen arayıp eşime söylemeliyim dedim çünkü insanın içinde tutması çok güç böyle birşeyi hele ki eşime söylemeden durmak sonra daha önce planladığım bişey aklıma geldi bebeğimizin adına babasına bir mektup yazmak :)) mektubu yazdım akşam olunca test sonucuyla birlikte masaya bıraktım sonra mektubu alıp okumaya başladı gözleri yaşardı ağlamaya başladı ben şimdi baba mı olucam diyebildi sadece sonra sarılıp ağlaştık :))) allahım hiçkimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın amin :)

bende telefonda söyledim.ne hadi canım dedi.daha once kımyasal gebelık yasadıgım ıcın (eşim granticidir biraz) gene kımyasal olmasın bak uzulme sonra dedı.BENDE NE DIYOSUN KESEYI GORDUK DEDIM.aaa dedi ve kaldı oyle:)

merhaba herkese,ben de 15+6 haftalık hamileyim öğrendiğimde hemen arayıp eşime söylemeliyim dedim çünkü insanın içinde tutması çok güç böyle birşeyi hele ki eşime söylemeden durmak sonra daha önce planladığım bişey aklıma geldi bebeğimizin adına babasına bir mektup yazmak :)) mektubu yazdım akşam olunca test sonucuyla birlikte masaya bıraktım sonra mektubu alıp okumaya başladı gözleri yaşardı ağlamaya başladı ben şimdi baba mı olucam diyebildi sadece sonra sarılıp ağlaştık :))) allahım hiçkimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın amin :)

en orjinali seninki galiba çok begendim bende üç senedir ugraşıyorum altı ay önce bir gebelik yaşadım ama kan pıhtısından karnımda öldü ikizlerim kendime yok bu ayda hamile degilim derken adetim geçince eşime söylemeden saglık ocagına kan testi yaptırdım söyleyince çok sters yapıyor üç senedir bakliyoruz haliyle sabah sonucu alınca önce kimseye söylemedim kendim inanmaya çalışıyordum sonrasında eşim normalde öglen eve gelmez eve ugraması gerekmiş o gün eve geecegini söyleyince aklıma seneler evvel aldıgım küçük patikler geldi onları gösterdim ve boynuna sarıldım agladım ama eşim sen adet degilmiydin ne zaman ögrendin diye sürekli soru soruyordu ve bir hafta her sabah dogru dimi diye soruyordu ama benim gebelik erken bitti ne diyelim rabbim tekrar yaşatır umarım ve tüm isteyenlere verir inşallah

en orjinali seninki galiba çok begendim bende üç senedir ugraşıyorum altı ay önce bir gebelik yaşadım ama kan pıhtısından karnımda öldü ikizlerim kendime yok bu ayda hamile degilim derken adetim geçince eşime söylemeden saglık ocagına kan testi yaptırdım söyleyince çok sters yapıyor üç senedir bakliyoruz haliyle sabah sonucu alınca önce kimseye söylemedim kendim inanmaya çalışıyordum sonrasında eşim normalde öglen eve gelmez eve ugraması gerekmiş o gün eve geecegini söyleyince aklıma seneler evvel aldıgım küçük patikler geldi onları gösterdim ve boynuna sarıldım agladım ama eşim sen adet degilmiydin ne zaman ögrendin diye sürekli soru soruyordu ve bir hafta her sabah dogru dimi diye soruyordu ama benim gebelik erken bitti ne diyelim rabbim tekrar yaşatır umarım ve tüm isteyenlere verir inşallah

canım ya üzüldüm allahım tekrarlarını nasip eder inşallah hayırlısıyla herşeyde bir hayır vardır böyle olması gerekiyormuş diye düşün allahım kucağımızı boş bırakmasın (amin)

canım ya üzüldüm allahım tekrarlarını nasip eder inşallah hayırlısıyla herşeyde bir hayır vardır böyle olması gerekiyormuş diye düşün allahım kucağımızı boş bırakmasın (amin)

iyi dileklerin için sagol cnm bizde hayırlısı diyoruz artık yapacak bişey yok kabullenmekten başka rabbim daha iisini bilir muhakkak hayırlı ve tez zamanda olur inşallah

bizimki tüp bebek olduğu için sürpriz olmadı...
ben zaten odunun tekiyim kendim bile öyle bi acayip heyecan patlaması yaşamadım..
aradım eşimi "tutmuş bizim tüp hadi hayırlı olsun. öğlen kan testi yaptırınca ararım seni" dedim...
eşim heyecandan kalkıp eve gelecekti nerdeyse 100000 kere aradı..
ben vurdum kafayı uyudum..
allahım bana bi ruh ver nooolur boş boş bu beden hiç çekilmiyo...

eczane cubugundan emin olamadık ben devlete gittim ordada işlemler cok uzun sürüyor sonuc cıkmadan ben pastayı sipariş verdim
Sonuc cıkacagısaati biliyordu aradı zorda olsa tutum kendimi deger düsük cıktı 2 gün sonra belli olacak dedim inandı sonrada videoyu ayarladım salonun ortasınada pastayı koydum baktı anlamadı sonra yazıyı okuyunca anladı Çok mutlu oldu :KK16::KK16:
$bebek.jpg

benim bebişimde daha yeni sayılır ilk gebeliğim ve eşim askerdi daha yeni gitmişti mazeret iznine geldi gittkten bir hafta sonra 1 hafta kaldı gitti daha 2 haftalık falan askerdi yani aradan 2 hafta falan geçmişti acemi birliğini tamamladı yine geldi 10 gün izni vardı ben bu on gün izinde rahatsızlandım ama halsizlik baş dönmesi gibi adetimde biraz gecikiyor tabii ama aklımada hiç gelmedi çünkü ihtimal vermemiştim eşim cok istiyordu ama test yapalım falan diye ısrar ediyordu ben daha önceden bir kaç kez daha test yaptığımız için zaten olumsuz oluyor sonuc die yerleştrmişim kafama tabii sonra yaparız falan die sallıyorum hep sonra bir sabah uyandım yataktan kalktım basım oyle bir döndüki hiç oyle birsey yasamadım hayatımda gözlerim karardı oldugum yerde yere coktm bayılıyorm sandım ki eşim yetişmeseydi bayılabilirdmm gercekten snra hemen saglık ocagına gidelm dedi ben tamam giderm diyorm hala biraz kendme geleym diyorm falan neyse biraz zaman gecti eşim zorla götrdü beni sağlık ocagına ama benim hala aklıma gelmiyor tabi ihtimal vermiyorm işin garibi eşimde bana neredeyse son bir haftadır sen hamilesin deyip duruyr ben kabullenmiyorm artık nasıl bir pskolojiyse benmki eşim askerya o askerdeyken benm cocuğm olamaz o gelsn ondan sonra cocuk yapcaz diye hayal ediyrm o yokken nasıl yaparım tek basıma diyorm :) doktorla knustum bir hastaneye git kan testi idrar testi falan yapsınlar dedi tansiyonun düşmüş dedi kalktım ordan eve gittim ben yine :KK1: sonra eşim yine hastaneye gidelim dedi tamam gidelim hadi dedim gttik acile verdim testleri iki saat sonra geln dediler 2 saat geçti elime test sonuclarını verdiler doktor gelnce goster dediler doktoru bekliyorum içine bakayım dedim idrarda gebelik pozitif yazıyor nefesimin kesildiğini hissettim teste baktım mutluyum ama kımıldayamıyorm snra kendime geldim hemen cıktım doktorun odasından elimdeki kağıdı kapıdaki kocama gösterdm kağıda baktı yüzüme baktı bidaha kağıda baktı sonra yine bana baktı şoka girmişti sadece gülümseyebildi hamilemisin simdi sen dedi alnımdan optu tabii ben daha doktora bile gostermediğim için bilmem bi doktora sorayım dedm karsılıklı bayaa sacmaladıktn sonra doktordan cok soğuk bi surat ifadesiyle neyini soruyosun baktında görmedinmi der gibi hamilesin dedi okadar eee dedim hamilesin işte dedi kocamın yanına gittiğimde 32 diş beni bekliyordu sonra sokakta birbirimize sarılarak öpüşe koklasa eve gitmiştik :KK1: :KK1:

Ben şüpheleniyordum adetim üç gün geçmişti normalde de pek düzenli değildi zaten o yüzden bir kaç gün daha geçmesini bekliyordum. O gün kavga etmiştik gittim test aldım iş yerinde yaptım testi ikinci çizgi silik çıktı. Yanına gittim ağlayarak test çubuğunu uzattım. bu ne demek yani dedi pozitif görünüyor ama emin olamadım dedim. Ne diyeceğini şaşırdı sarıldı. Ertesi gün dr gittim kan testi yaptırdım. Öğleden sonra sonuçları almak için iş yerinden çıkamadım eşim gitti sonucu almaya sonra telefonla haber verdi müjde hamilesin diye. yani ben ona değil o bana haber verdi biraz ters oldu yani :nazar: :emir_bebek:

Ben şüpheleniyordum adetim üç gün geçmişti normalde de pek düzenli değildi zaten o yüzden bir kaç gün daha geçmesini bekliyordum. O gün kavga etmiştik gittim test aldım iş yerinde yaptım testi ikinci çizgi silik çıktı. Yanına gittim ağlayarak test çubuğunu uzattım. bu ne demek yani dedi pozitif görünüyor ama emin olamadım dedim. Ne diyeceğini şaşırdı sarıldı. Ertesi gün dr gittim kan testi yaptırdım. Öğleden sonra sonuçları almak için iş yerinden çıkamadım eşim gitti sonucu almaya sonra telefonla haber verdi müjde hamilesin diye. yani ben ona değil o bana haber verdi biraz ters oldu yani :nazar: :emir_bebek:

en güzel haber bu olsa gerek yaa.. inşallah benimde bebeğim bana merhaba derde babasına güzel bir sürpriz yaparız tüm sorunlar düzelir inşallahh

Adetim 3 gün gecmisti bekliyorduk zaten idrar testi yaptım pozitif çıktı eşim işteydi o zaman. Ben çok sevindim tabi çubuğun resmini çekip eşime mesaj attım beni arayacak diye bekliyorum ama nerdee. Akşam geldi sordum niye tepki vermedin mesaja diye çok yoğundum dikkatli bakamadim ne demek oluyor yani o dedi hamileyım dedim. Dur bakalım kan testi yaptıralım bundan belli olmaz dedi. Tabi ben çok sevincek diye beklediğim için hayal kırıklığına uğradım. Sonraki gün kan testi yaptırdık. Sonucu Görümcem aldı kayınvalidem filan beraber öğrendik o sırada eşim annesini aradı hamileymiş dedi. Ben de bekliyorum beni de arasın diye aramadı. Akşam hayirlisi olsun filan dedi kuru kuru. Ben nasıl üzüldüm depresyona girdim resmen. Bi kaç gün sonra eşim arkadaşlarıyla şehir dışına çıktı. Artık ne olduysa ne konustularsa geri geldi bana bir ilgi bir sevgi :) benden daha heyecanlı sürekli bebekle alakali konuşuyor merak ediyor sorular soruyor. :) herhalde ilk başta kabullenemedi arkadaşlarıyla konuşmak iyi geldi ona.

Benim adetim henüz 1 gün geçmişti ki bazen zaten 29 gunde olurdum geçti denemez bile o gün evlilik yıldönümümüzdü sabah erkenden kalktım dedimki kendime testi yap yoksa yoktur ama varsa aşkıma bugün harika bi süpriz olur dedim ve hemen testi yaptim..bi baktım çift çizgi çıktı :) şok oldum tabi ama bi yandanda inanmafım yok canım ben yanılıyorumdur dedim geçiştirdim ama aklım hep ondaydı...emin olamadığımdan hiç kimseye bişey söylemedim işlerimize gittik ikimizde...benim aklım hiç yerinde diildi eşim evlilik yıldönümü için çiçekler gönderiyor çikolata gönderiyor ben sadece arayıp Teşekkürler hayatım diyip kapatıyormuşum telefonu farkında diilim :) sende bişey war ama dur bakalım dedi bilir çünkü beni süpriz yapmaya bayılıyorum ona 3.yılımız için bişeyler yapıyorum sanmış kuzum benim :) neyse sonra arkadaşım rahatsızlandı onu kadın doğumcuya göturmem gerekti orda sıra beklerken arkadaşıma söyledim testi gösterdim bi çığlık attı bu pozitiff dedi içeri doktora girince bide ona gösterdik testi o da hayırlı olsun pizitif dedi hadi yat san bi ultrason bakıyım dedi bakti rahim kendini hazırlamıs bi kan ver ögreniriz dedi kan değerimde yüksek çıkınca inandım ben ancak..akşam eve gelirken gittim uçan balon aldım 15-20 tane uçlarında ipleride vardı bi de emzik aldım sonra onlari odada tavana yerleştirdim uçlarına kısa kısa notlar yazdım seni çok seviyorum iyiki varsın falan gibi şeyler son iki balonada yaptığım testleri folyoya sarıp astım en son da masaya hediye paketi yaptığım emziği koydum bide slow müzik eşim geldi dedim sana süprizim var ve bu anı kameraya almak istiyorum dedim geçtim karşısına o notları görünce evlikik yıldönümü için yaptım sandı başladı okumaya hatta bana diyoki arada sen bu süpriz işinden iyi anlıyorsun hayatım dedimki birazdan göreceğiz anlayıp anlamadığımı :) testlere geldi 1.yi bi acti bi teste baktı bi bana baktı hadiiiii canıımmmmm aşkım ciddi misin sen diye tekrarlayıp durdu sonra heyecandan eli ayağı dolaştı gözleri doldu emziği de görünce sarılıp ağladıkk ve ben o heyecanla bi de bunlari kameraya aldim :)) annemlerede ertesi gün üzerinde 3.yılımızda 3 kişiyiz yazan bi pasta alıp gittik onlarda evlilik yıldönümü icin aldık sandılar sonra yazıyı okuyunca şok geçirdiler :)) çok güzeldi hepsii :)) Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu....

O bana haber verdi :) diyebilirim beklemiyordum hatta düşünmüyorduk bile anneme gitmiştim soğan doğarken midem bulandı annem güldü hamilemisin diye aklıma takıldı adet sancım vardı ama bi türlü olamıyodum esime test al dedim Oda almış yaptım silik cikti lavobadam ciktim odaya geçtim ama ağlıyorum resmen annem silik çıktığı icin olmaz dedi Dr gittik kan verdim esim sonucu almaya gitti orda sormuş hemşireye bana söylemiyor bende tahmin etmiyorum zaten sonra Dr yanına gidince öğrenmiştim ama o benden once biliyormuş Dr yanına girene kadar zipliyordu yerinde

Ramazan bayramında eşimin memleketine gitmiştik. Benim arada mide bulantım oluyordu ama hava değişikliğinden kaynaklandığını düşünüyordum. Bir gün pikniğe gittik aşırı bulantım oldu eltim hemen kız hamile olmayasın test yaptıralım dedi. bende yok abla dedim sancım vardı hasta olacakmışım gibi ve bayramdan hemen sonra adet olmam gerekiyordu. yine hava değişiminden geciktiğini düşündüm normalde 1 gün bile geçmez adetim. eşime dedim o da yok yaa olursun sen dedi bana :) 2 gün 3 gün derken olmadı evimize geldik tabi bende bulantı çok fena oldu bide hastalığımın bazı belirtileri var özellikle akıntım onda da değişiklik yoktu eşime test al dedim. emin misin dedi evet dedim bu kadar olmaması lazımdı çünkü uzmanın 5 gün geçmişti tam testte sabah ilk idrarla daha net sonuç alırsınız yazıyordu sabah yapmaya karar verdim. heyecanlıydım da açıkçası :KK66: sabah yaptım ve direk çift çizgiyi gördüm. suratımda garip bir gülümseme vardı:) eşim yüzüme bakınca pozitif mi dedi evet dedim.. ne yapacağımızı şaşırdık o anda o gün içinde bir test daha aldı hatta eşim sırf meraktan haftasonu olduğu için kan tahlili yaptıramamıştık pazartesi ilk işimiz kan tahlili yaptırmak oldu ve sonuç beklediğimiz gibi :KK1: Rabbim herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu hayırlı evlatlar nasip etsin... oğluşumun doğmasını beklioruz şimdi de hayırlısıyla... hissetti sanırım bide hareket ediyor karnımda canım beniiim:KK1:

X