Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

işden akşam gelmesini bekledım ama o bekleyış benıı mahfettii :) her an arayıpp soylemek ıstedım ama sabrettım netıcede geldıı ve televizyon unitesinin ustune kamerayı yerlestrdım kayıta basdım geldıgınde tam vodeonun karsısına gecıp nasılsın askım dedım yorgunummm dedıı bende yorgunum dedımm hmm tamam dedııı :KK1: ama dedım ben 9 ay boyunca yorgun olcamm... once anlamadı sonra anlayıpp dalga gecdıgımı sandıı hee tabi tabii dedii:KK1: sonra hamıleyım dedım hadi ordan bee şaka yapıyopsun ınanmıyorum haniii :KK70: dedii heyecandann hahahah cok şaşırdıı yemın ettım oyle anladıı sonra kameraya el salla dedııım ve bırlıkde sarılıp kameraya el salladıkk :KK19: ilerde bebeişim için cok guzel bi anı olcak ...:KK31:

benim hikayem çok garip başlıyor. kasık ve göğüs ağrısı şikayetiyle doktora gittim. doktor ben burda kese görüyorum dedi ben inanmadım olamaz ben adet olmuştum ama dedim doktora sonra test yaptır dedi bende yaptırdım sonuç pozitif hemen bir mağazaya gidip kendime hamile kıyafeti aldım hediye paketi yaptırdım içine de utrason resmi koydum akşam geldi ben hiç bişey olmamış gibi davrandım oğlumu yatırıp uyuttuktan sonra hediye arkamda oda girdim ne yapıyorsun diye sordum eşime o da hiç iş yapıyorum ne oldu dedi arkamdaki paketi gördü ne oluyo diye sordu bende sana bir hediye var dedim paketi verdim paketi açtı kucağına utrason resmi düştü aldı baktı bu düşündüğüm şeydi dedi bende evet hamileyim dedim sarılıp öptü :))

yazılanları okuyorum tek tek içim gidiyor resmen, ben de 2009 dan beri uğraşıyorum tüp bebek vs... hemen hamile kalanlara o kadar özeniyorum ki.....Rabbim ben gibi isteyenlere de nasip etsin.

ay ne güzel yaa,herkesin bi anısı var...benim yok malesef :KK31: 2 doğum yaptım,ikisinde de sağolsun eşim benden daha meraklı ve mükemmeliyetçi :KK19:

malum günden itibaren adet tarihimi hesapladı,sabırla bekledi,yarın regl olman lazım inş olmazsın deyip poşetten testi çıkardı,wc nin önünde benle beraber çift çizgiyi gördü,yok böyle kesin olmaz deyip kan testine götürdü,ertesi güne randevu almış bile doooğru dr.a...doğuma kadar herşeyi ince ince planladı sağolsun...utanmasa ver ben taşıyayım diyecekti :KK37:

benim ona sürpriz yapmam çok zor çoooookkkkk :KK36:

Bizimkide aynı sürekli adet tarihimi hesaplıyordu. şansıma o ay ben ailemin yanındaydım onunda iş görüşmesi vardı. Gerçi malum tarihlerde birlikte olmadığımız için ben hiç beklemiyordum ancak başında hamile kaldıysam kalmışımdır o da düşük bi ihtimal diye düşünüyordum. Adet olmam gereken tarih geçince şüpheleniyorum bi yandan bi yandan da diyorum yok değildir senede bir ya da iki kez 1 hafta geçtiği olur benim diye. 1 haftaya yakın bekledim testte yapmıyorum :KK1: sonra dedim yok artık bi test yapıyım anında çift çizgi çıktı ama ben hala belki test yanlıştır diye düşünüyorum :KK70: ertesi gün kan testi yaptırdım. şansımada sonuçlarımın hepsi çıkmadı p.tesiye kaldı dr.la görüşmem ama netten baktım b-hcg çıkmış hemde 10000lerde bi değer artık dayanamadım aradım eşimi ev bakıyo o da bi yandan. 2+1 yeter diyordu ilerde bebeğimiz olunca çıkarız 3+1e diye. neyse açtı tel.i dedim hep küçük evlere bakıyosun ben 3+1 istiyorum diye. e tamam bulursak tutarız ama bize çok büyük gelicek tek oda yapmayı düşünüyoruz zaten falan diyo. Ama daha bebek odası hazırlamamız lazım kasımda başka evemi taşıncaz canım tekrar dedim. afalladı önce ne bebek odası diye. Dedim bebeğimize oda yapmıcakmıyız yoksa ancak hazırlarız Kasıma kadar diye :KK9: Bak şaka yapıyosan fırlatır atarım tel.i diyo çok istiyodu çünkü o. Dr.umdan daha duymadım ama sonuçlar bebeğimizin yolda olduğunu gösteriyo dedim. O heycanla ne yapacağını bilemedi. Dur ben şimdi kapatıyorum kendime bi geliyim arıcam seni dedi :KK70: Ertesi gün bende gittim yanına birlikte beğendik evimizi. Tabi p.tesi gününü sabırsızlıkla bekledi Dr.dan da duyabilmek için :KK9:

önceki ay düşük yaptığım için bu ay hiçmi hiç aklımızda yoktu
sonra bir akşam arkadaşa yemeğe gittik mantara alerjim var arkadaş billmediğinden yemeğin sosuna koymuş neyse yemeği yedik eve geldik bende bir bulantı eşim arkadaşı aradı sordu yemekte mantar varmıydı diye olduğunu öğrenince hadi hastaneye mantardandır dedi :KK1::KK1:
hastaneye gittik doktorlar eşimi tanıdığından hamilelik planladığımızı biliyorlar zaten tanımasalarda yaptırdığım tahliller ele veriyor bizi :KK9:
neyse yaptırdık serum falan takdılar sonucu almadan serumla birlikte eve geldik hastanede kalmak istemedim
eşim internetten sonuçlara bakmış yanıma bi geldi mantar değilmiş diyor ama rengi atmış şaşkınlıktan :KK53::KK53::KK53: :KK1::KK1::KK1:
olurmu cnm ne zaman yesem aynısı oluyor ama bu sefer uzun sürdü dedim :44::44: daha dokuz ay sürecek cnm demez mi :KK53:
bizim ufaklık biraz haşarı olacak belli dedi sarıldı :KK43::KK43::KK43::KK43: ben ağlıyorum ama biraz da sinirden ya ben vericektim müjdeyi sen bana hamile olduğumu söyledin diyorum gülüyorum ağlıyorum falan güzel bir anımız oldu :KK1::KK1::KK1:

benimde hayalimde oldugu gibi olmadı ama genede farketmez. o heyecanla o halimi planlayamadım. 4 ay korunmamıstık her ay ha oldu ha olacak diye beklerken olmadı. en son olmuşta haberimiz olmadı. her ay test yapıyodum ama negatifti. hamile kaldıgım ayda 1 hafta adetim gecikti. hemen söyledim eşime test aldı. o odada beni bekledi bende tuvalette testi yaptım. testi yaparken titriyordum resmen çizgileride görünce sevincimden naptıgımı hatırlamıyorum üstümü bile düzeltmeden cıktım lavabodan odamıza gittim dört gözle beni bekliyodu zaten testi gösterdim konusamadım saskınlaştım aptallaştım. eşimede okadar söylemiştim çift cizgi pozitif diye teste bakıyo eee sonuç ne diye soruyo ben şaşkınlıktan konusamıyorum cevap bekliyo eşim :KK70: hamileyim dedim ama bogazım düğümlüydü sanki sevinçten gözlerimiz doldu sarıldık birbirimize:KK70: yeni aşıklar vardır ya durup dururken gülerler sebepsiz aynı öyleydik ilk akşam ertesi gün aile hekimliğine gidip test yaptık erkesi gün ultrason derken megersem 5 haftalık olmuş miniğimiz kesemizi gördük kalp atıslarını duyduk derken zorlu 3 aydan sonra suan hamileliğin tadını cıkartıyoruz minik kızımla. rabbim herkese anlayıslı iyi kapli güzel kalpli eşine daima sahip cıkıcak bi eş. ve o candan da bi can biz bayanlara hayırlısıyla inş. nasip etsin. rabbim hakeden herkese yavrularını analı babalı sağlıklı huzurlu büyümeyi nasip etsin. yavrulaırmızın yoklugunu aratmasın bizlere amiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

Ne güzel hikayaleriniz var. Bazılarını okurken gözüm doldu. Benimkisi hiç romantik olmadı. Korunuyorduk ama Adetim geçmişti iş yerinde test yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. Bebeği istemiyordum şok oldum. dünya başıma yıkıldı resmen. Hemen hastaneyi aradım bebek aldırmak serbest mi diye. :KK17: Eşin onayına gerek var mı dedim. Eşinizin haberi yoksa gelin yardımcı oluruz dediler. :KK20: Bende eşimi arayarak ağlaya ağlaya ben hamileyim bu çocuğu istemiyorum dedim. Eve geldim kan testi yaptırdık. o da şok oldu ama aldırma taraftarı değildi. 1 hafta boyunca ağlayarak geçirdim. Canım benim hep beni teselli etmekle geçirdi mutluluğunu yaşayamadı:KK50:

Beklemediğimiz aydı.. Önceki aylardan kalan 3 test vardı.. işten gelince olmayacak ama nasılsa 3 tl yapayım dedim.. aaa oda ne hemen cift cizgi.. şok oldum.. eşimi aradım sporamı evemi geleceksin dedim. eve geliyorum 5 dk var dedi.. gecmedi 5 dk.. geldiğinde sırıtıyordum sadece.. ne dedi.. bişey var dedi.. süpriz dedim.. (genelde süpriz yaparım hediye alıp) odaları dolaştı bişey yok.. mutfaga baktı yok.. EE hani nerde dedi.. Karnımı gösterdim galiba burda dedim :KK49:.. İnanmadı "yapmadıkki olsun" dedi.. çünkü gectiğimiz aylarda hep ovulasyon haftasını değerlendirirdik bu ay 1 2 kez yapmıştık.. testi gösterdim.. şok oldu..:KK53: bidaha yaptım inanamadı.. hemen hastaneye gittik beta hcg baktırdık.. şuan 5. haftadayım.. keseyi gördük.. Darısı tüm isteyen bayanlara..:KK49:

Zaten ikimiz de bebek istiyorduk. Daha adetim gecikmeden test yaptım, negatif çıktı, sonra bi daha yaptım yine negatif. Adetim 2 gün geçince yine yaptım, çift çizgi çıktı. Eşim salondaydı.Yanına gittim "Hamileyim" dedim.Eşimin tepkisi şu." İyi ne güzel. Hiç heyecan bırakmadın ki" :)

Zaten ikimiz de bebek istiyorduk. Daha adetim gecikmeden test yaptım, negatif çıktı, sonra bi daha yaptım yine negatif. Adetim 2 gün geçince yine yaptım, çift çizgi çıktı. Eşim salondaydı.Yanına gittim "Hamileyim" dedim.Eşimin tepkisi şu." İyi ne güzel. Hiç heyecan bırakmadın ki" :)

diğer negatiflerde kimbilir nasıl sevindi:KK70:

hamile olduğumu ben kocamdan öğrendim. eşim doktor olduğu için tahlili o yapmıştı bana telefonla sonucu bildirdi. o an işyerindeydim ve inanamadım :)

merhaba kızlarr...ben de eşime söyleyeceğim ama nasıl???kutuya yada pakete bebek eşyası koyup vermiş bazı arkadaşlar...napsam bilemedim...

X