Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

Ben eşime değil eşim bana hamile olduğumu söyledi :KK1:
Arada midem bulanıyordu ama o gece bana iyice bir haller oldu gece saat 3ten saat 10a kadar tam 5 kez kustum eşim doktora götürmek istedi ben önemsemedim midemi üşütmüşümdür diye düşündüm eşim üstelemedi ben istemeyince sabah kahvaltıda yarım bardak çay içtim zorla içimden bir şey yemek gelmiyordu onu bile kusunca eşim beni dinlemedi doktora götürdü. Tahlil falan yapıldı sonuçları bekliyoruz benim hala midem bulanıyordu elimi yüzümü yıkamaya lavaboya kadar gittim o sırada doktor kocamı içeri almış mevzuyu söylemiş beni kapıda bekliyor yüzünde komik ve tatlı bir gülümseme var kaşlarını indirip kaldırıyor o hali çok komikti :KK9: hamilesin hayatım dedi ben sandalyeye yığılıp kaldım çünkü aklımın ucundan geçmiyor zaten adet düzensizliği de yaşıyordum hiç düşünmemiştim hamile olduğumu sonra kucağına aldı sarıldı falan çok güzeldi ama eşime ben söylemek isterdim. :KK16:

ikinci bebekte sen söylersin inşallah tatlımmmmmmmm

eşim sürekli hamilemisin diye sorardı. bende hamile olmadığıma inandırmıştım. akşam için ona en sevdiği yemekleri yaptım masaya 2 tabak yerine bir dee küçük tabak ve bebek kaşığı koydum tabagın üzerine hazırladığım bir paket vardı( içinde bebek önlüğü ve eldiveni ) birde not yazmıştım .babacım ben geliyorum diye .eşim önce ne olduğunu anlayamadı notu okuyunca yerinde duramadı sandalyeye bir oturup bır kalktı gözleri doldu . birbirimize sarıldık.

hamile olduğumu öğrendiğimde evlilik yıldönümümüze 1 gün kalmıştı. birgün daha beklyip öyle söyliycektim ama olmadı. bende daha fazla dayanayıp eşimin bana evlilik teklifi yaparken yüzük kutusunu içine koymak için aldığı küçük bir sandık vardı. yaptığım testi onun içine koydum ve eşime ona bir hediyemin olduğunu söyledim. sandığı eşime verdim açtı ilk birkaç saniye anlamadı sonra birden gözleri büyüdü çok sevindi sarıldı bana. eşim evlilik yıldönümümüz dolayısıyla ona saat aldığımı sanıyormuş testi görünce çok sevindi:KK1:

Arkadaşlar hepiniz çok güzel vesilelerle söylemişsiniz ya da öğrenmişsiniz hamileliğinizi ama benim pek öyle olmadı

Tüp bebek tedavisi görmüştük ve zaten bir şekilde sonucu öğrenecektik yani hiç öyle beklenmedik bir anda gelmedi haber genellikle embriyo transferinden sonraki 12.günde (21 haziran) kan testi yapılması isteniyor ve biz de sabahtan kan verdik bir merkezde 2 saat sonra sonucu internetten öğreneceğiz çalıştığım için eşim beni işyerime bıraktı kendisi de izinli olduğu için eve gitti ben işyerime gider gitmez yaklaşık 1 yıldır doğum izninde olan bir arkadaşımızın vefat ettiğini öğrendim tabi herkes üzgün herkes ağlıyor e ben de öyle tabi
Aradan 2 saat geçmiş olmalı ki eşim beni aradı ama sesimden kötü birşeyler olduğunu anladı ben de anlattım tabi o da garibim beni teselli edebilmek için "aşkım lütfen çok üzme kendini hem zaten iki canlısın bak" dedi o sırada ben tabi sevinçle karışık üzüntüyle daha fazla ağlamaya başladım:KK43:
işte bu şekilde aldım eşimden hamileliğimin haberini

Arkadaşlar ben henüz hamile değilim (inşallah olurum en yakın zamanda) ama hamile kalırsam eşime güzel bi süpriz yapmayı düşünüyorum.
Bi hediye kutusunun içini bebek eşyalarıyla doldurup paket yapıcam ve ona bi hediyem olduğunu söyliycem paketi açtığında zaten anlayacak baba olacağını :)))
Kızlar bu arada ben 28 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim ve artık bir bebeğim olsun istiyorum bu ayın sonunda da doktora randevu aldım sizce nasıl anlatmalıyım dktora derdimi bi yardımcı olun ne olur?

Arkadaşlar ben henüz hamile değilim (inşallah olurum en yakın zamanda) ama hamile kalırsam eşime güzel bi süpriz yapmayı düşünüyorum.
Bi hediye kutusunun içini bebek eşyalarıyla doldurup paket yapıcam ve ona bi hediyem olduğunu söyliycem paketi açtığında zaten anlayacak baba olacağını :)))
Kızlar bu arada ben 28 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim ve artık bir bebeğim olsun istiyorum bu ayın sonunda da doktora randevu aldım sizce nasıl anlatmalıyım dktora derdimi bi yardımcı olun ne olur?

umairm dilegini gerceklestirirsin en kisa zamanda:KK16:
doktora bebek dusunuyorum dediginde senden birkac test ister hepatit, kizamik. toksoplazma.. gibi
birde genel muayne yapabilir yumurtaliklarina bakar
sana tavsiyelerde bulunur ovulasyon donemin su zamanlardir gun asirir iliksin olsun 10. 12. 14. 16... gunler falan diye anlatir
eger sen istersen belki hormonlarina ve esinin sperm degerlerine bakilabilir ama sanki bunlari ileri asama gibi de tabi onceden yapma sansin da var

bebegine kavusman dilegiyle:KK16:

bız 10 yıllık evlıyız..eskı uyeler bılır benım hıkayemı..10 seneye kayıplar ve her ay bıten umutlar sıgdırdık..2.ameliyatımı olmustum korunmayı bıraktıgımız ay negatifti..tabı alısmıstık artık...bu ay kan tahlılım pozıtıf cıktı aglayarak esimi aradım..benım agladıgımı farkedınce benı tesellı etmeye basladı sıkma canını onemlı olan sensın dıe..ben yok askım öyle degıl dıyorum ama aglamaktan konusamıyorum esim yıne tesellı edıor..derken hamıleyım dedım bı cırpıda..esım yenı canını sıkma dedı veee o zaman nıe aglıyon bıtanem dedı gul kahkaha at sen bunu hakettın dedı..:nazar::emir_bebek::KK16:

Bende 8 yıl bitti 9 a girerken kiz kardesimin düğün gunü hamile oldugumu öğrendim inanamadım uc test yaptim ucude pozitif cikti kuzenime beni acile götür kan testi yaptırayım dedim bu sirada esime söyleyip heveslenmesin istedim.oda pozitif çıkınca esimin is yerine yakın bir Kafe'ye çağırdım konuşmamız gerek dedim meraklandirip söylerim dedim ama dayanamadım baktım çok heyecanlı ne oldu diye korktu bir şey mı var diye söyledim dondü kaldı sonra başladı ağlamaya.kalabalikta bağırmadı da bu arada bunlar gecen hafta oldu 1 aylık olduk iste.Rabbim tüm isteyenlere versin biliyorum çok zor bir imtihan....sag salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim dua edin arkadaslar... Bu arada aksamina düğünde esim beni hic kaldırmadı ama kendi iyi dokturdu kendi düğünümüzde bile hic oynamamıştı....

Bende 8 yıl bitti 9 a girerken kiz kardesimin düğün gunü hamile oldugumu öğrendim inanamadım uc test yaptim ucude pozitif cikti kuzenime beni acile götür kan testi yaptırayım dedim bu sirada esime söyleyip heveslenmesin istedim.oda pozitif çıkınca esimin is yerine yakın bir Kafe'ye çağırdım konuşmamız gerek dedim meraklandirip söylerim dedim ama dayanamadım baktım çok heyecanlı ne oldu diye korktu bir şey mı var diye söyledim dondü kaldı sonra başladı ağlamaya.kalabalikta bağırmadı da bu arada bunlar gecen hafta oldu 1 aylık olduk iste.Rabbim tüm isteyenlere versin biliyorum çok zor bir imtihan....sag salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim dua edin arkadaslar... Bu arada aksamina düğünde esim beni hic kaldırmadı ama kendi iyi dokturdu kendi düğünümüzde bile hic oynamamıştı....

Rabbim sağlıkla kucağınızda görmeyi de nasip etsin inşallah :nazar::nazar::nazar:

Benim 4 yıl çocuğum olmadı. Bu 4 yıl biz devamlı tedavilerle uğraştık aşılamalar, tüp bebek ama tık yok. 6 ay tedaviye ara verdim ve 2. Tüp bebek için 1 haftam vardı. Eşim köydeydi, işten gelirken bir test aldım eve gelip yaptım. önce tek çizgi çıktı her zamanki gibi alışmıştım tek çizgiye umursamadım. 5 dk sonra beni bir şy dürttü çöpten alıp tekrar baktım 2 çizgi hadi beeee oldum. Eşimi aradım direkt ben hamileyim dedim, adamcağız nasıl ya falan derken heyecandan bağırınca bütün köy onunla birlikte öğrendi. Şimdi İrem Naz' ım 4 aylık yanımda usulca uyuyor. Allah isteyen herkese nasib etsin.

komik ama hamile olduğumu ben eşime haber vermedim, o bana haber verdi :)
gündüz birlikte kanda gebelik testi yaptırmaya gitmiştik, sonrasında benim annemin yanına gitmem gerekiyordu o yüzden test sonucunu almaya birlikte gidemedik. 2 saat sonra eşim gidip sonuçları aldı, geldi ağzı kulaklarında gülerek hamileymişsin dedi :) O da sonucu alınca anlamamış, hemşire uzun uzun ve boş boş kağıda baktığını görünce "ben bakayım isterseniz" demiş, 270'i görünce "hayırlı olsun, pozitif" demiş. ne bilsin adam, "ben pozitif, negatif yazan bir şey arıyordum" diyor :)

test yaptım sok oldum önce bı sonra esım yatıyodu gıttım odaya sölemek ıcın hıc ınanmadı uyandı kendı baktı sok oldu tepkı yok 1 saat sonra yola cıktık bı yere gıtmek ıcın ısıklarda arabadan ındı baba oluyorum dıye bagırdı...anca anlamıs :KK70:

test yaptım sok oldum önce bı sonra esım yatıyodu gıttım odaya sölemek ıcın hıc ınanmadı uyandı kendı baktı sok oldu tepkı yok 1 saat sonra yola cıktık bı yere gıtmek ıcın ısıklarda arabadan ındı baba oluyorum dıye bagırdı...anca anlamıs :KK70:

ne güzel yaaa :) :) dediğiniz gibi anca idrak edebilmiş yada şoku üstünden atabilmiş :) allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş. :) :)

benimde batım 23 eylül inşallah hamile olursam 29 eylülde eşimin doğum günü ona hediye şeklinde bildirmek istiyorum oda her ay çaktırmasada ümitleniyor inşallah bu ay tutarda güzel bir d.günü hediyesi vermiş olurum.
kızımda idrar testinin sonucunu biliyordu kan testinin sonucunuda eşim almıştı zaten süpriz olmadı ama bu sefer tüm testleri kendim yapıcam.

Ben 4. hamileliğimi yaşıyorum ve her defasında yeni bir şeklide verdim haberi eşime. Umarım bunu kucağımıza da aldırır Allah. İsteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile.
En güzel haber verişim ve tepkisi: Akşam için güzel bir yemek hazırlama (evde de olabilir) kan testi örneğini ya da idrar testini şööyle havalı bir paket yapmak ve yanına da benim ki gibi anlayışı kıt bi kocanız varsa minik patıkler koymak :KK66:)

Sonra da ona güzzel bir akşam armağan etmek.. İnan sonra ki aylar sen çooookk raat ediyorsun :KK66:))

Umarım muhteşemn bir hamişlik geçirirsin. Kafana hiiiiç bişi takma :KK66:

benimde batım 23 eylül inşallah hamile olursam 29 eylülde eşimin doğum günü ona hediye şeklinde bildirmek istiyorum oda her ay çaktırmasada ümitleniyor inşallah bu ay tutarda güzel bir d.günü hediyesi vermiş olurum.
kızımda idrar testinin sonucunu biliyordu kan testinin sonucunuda eşim almıştı zaten süpriz olmadı ama bu sefer tüm testleri kendim yapıcam.

bende artık bie bebişim olsun istiyorum pazartesi doğum günüm rabbim bana hediye versin onu bekliyorum bat 20 eylül ...

bende artık bie bebişim olsun istiyorum pazartesi doğum günüm rabbim bana hediye versin onu bekliyorum bat 20 eylül ...

Hayırlısı olur inş. cnm senin için :) İnş. hayır haberlerini de alırız burdan :) bende istiyorum bi bebeğim olsun ama önce fazlalıklarımdan kurtulmam lazım :KK43: allahım herkese gönlünden geceni nasip etsin inş. :)

X