Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

Bende akşam eşimin telefonuna kendi numaramı bebeğim diye kaydettim...Tam yattığında telefonuna mesaj gönderdim "Babacım ben dokuz ay sonra Allah nasip ederse yanınızdayım diye..Ama kimseye söyleme nazar değmesin" mesajı okudu bu ne ya dedi şaşırdı önce sonra gülerek sen gönderdin değilmi dedi...Çok sevindi çünkü ilk hamileliğimde bebeğimizi kaybettik..Allah inşallah bunu kucağıma almayı nasip eder..kimseye söylemek istemiyorum tehlikeli dönemler geçene kadar..Hem daha çok yeni 5. haftadayız...Allah isteyen herkese nasip etsin...Hamile olduğunu bilmek bile bambaşka bir duygu..

çok güzel bir sürpriz olmuş..bayıldım çok hoşuma gittii..bende ilk bebeğimi kaybettim.tekrar hamile kalırsam bende böyle birşey yapmak istiyorum

Bende akşam eşimin telefonuna kendi numaramı bebeğim diye kaydettim...Tam yattığında telefonuna mesaj gönderdim "Babacım ben dokuz ay sonra Allah nasip ederse yanınızdayım diye..Ama kimseye söyleme nazar değmesin" mesajı okudu bu ne ya dedi şaşırdı önce sonra gülerek sen gönderdin değilmi dedi...Çok sevindi çünkü ilk hamileliğimde bebeğimizi kaybettik..Allah inşallah bunu kucağıma almayı nasip eder..kimseye söylemek istemiyorum tehlikeli dönemler geçene kadar..Hem daha çok yeni 5. haftadayız...Allah isteyen herkese nasip etsin...Hamile olduğunu bilmek bile bambaşka bir duygu..

çok güzel bi süpriz olmuş öncelikle tebrik ederim ve allah en kısa zamanda ağrısız sızısız kucağına almayı nasip etsin..

Ne güzel şeyler yazmışınız okudukça gözlerim doldu.Allahım doğacak ve doğmuş olan evlatlarınıza hayırlı ömürler versin.Bebek isteyenlere de tez zamanda tatdırsın bu duyguyu inş.Benim ikinci hamileliğim ve yaklaşık 5 aylık.Adetim 1 hafta geçince ben erken menopoza giridim diye krizlere girdim dr a gittim normaldir bir hafta daha olmazsa söktürücü kullan dedi.Neyse 1 hafta bekledim olmayınca söktrücüye başladım ama bunalımlardayım.Eşim deli gibi 2. bebeği istiyor ama ben istemiyordum.Hapı kullanmadan önceki gece nasılsa hap kullanıcam adette olmadım diye korunmadım.Neyse hap bitti 5 gün geçti ve hala adet olmuyorum nasıl kötüyüm anlatamam.Rüyamda test alıyorum ve çift çizgi çıkıyor.Sabah hemen test aldım yaptım tek çizgi lv ya bıraktım.Sonra çöpe atatyım diye gittiğimde bir baktım çift çizgi allahım üzülsem mi sevinsem mi şaşkına döndüm.Hap kullanmıştım,ada çayları filan içtim söksün diye ne olacaktı:18:Neyse hemen dr u aradım çok şükür hiçbirşey olmaz erken dönemde dedi gerçi doğana kadar aklım orda ama inş sağlıkla doğururum.Neyse hastaneye kan tahlili verdim sonuç pozitif o arada eşim aradı napıyosun filan,iyiyim kan verdim hastaneye dedim ne için noldu diye korktu aman hamileymişim diye o kadar normal bir ses tonuyla söyledim ki,sevinçten çılgına döndü telde işe döndüm ki kocamn bir buket masamda millet ne iş diye bakyor tabii utandım da :)

Çok uzun oldu ama böyle tuhaf bir durum.Aaa bu arada bebek istemeyen ben ilk öğrendiğim andan itibaren sanki bunu bekliyormuşum gibi çok sevinçliyim.Rabbim inş tatdırır herkese bu duyguyu tarifi o kadar imkansız ki,bizler de sağlıkla alırız kucağımıza inş.:KK49:

kız kardeşim hastanede çalıştığından kanı verip gelmiştik.eşimle yemek yiyorduk kız kardeşim tlf açtı ve haberi verdi..ben inanamadım ki eşim inansın.ikimizde şok olduk...

ben özel bişey yapamadım 3 gün adetim geçti 4 .gün annem gelecekti aksam onu almaya gidecektim otogara neyse sabah kan tahlili verdim annemi alana kadar çıkar diye tabi belirti alan yok eşim nasıl olsa yok durumlarında her ay hayal kırıklığı yaşıyorsun yaptırma diye çok kızdı bende gittim tabi sonr geldim eve saat 4e doğru çıktım evden annemi aldım otogardan doğru hastaneye sonucumu aldım 23.03.2011 saat17.01de evet hamileydim sevinçten öleceğim değerim hep <2.0 ken o gün 2240,94 çıkmıştı eşim aradı hemen teleonla ne oldu çıktımı sonuç diye tabiki çıktı yokmuş bebek dedim hüzünlü bi şekilde tabi inandı üzüldü teleonu kapattık ilk annem aldı tabi haberi sürpriz olsun söyleme hemen dedi eve geldik eşim kapıda bekliyor annem gelecek diye tabi suratında bi hüzün anneme h.g alan derken çıkardım sonuç kağıdımı al bitanem dedim bu ne dedi baba oluyorsun dedim donup kaldı 3 saat sonra sarılabildi bana o kadar şok oldukki ikimizde tarifi yok suan 5+1iz:nazar::nazar:

zaten erkeklerin ilk verdigi tepki hep şok olmak:KK1: yaratılış mucizesi onlara daha büyük şok yapıo kadınlar anneligin verdigi duyguyla hemen kabullenip sahipleniolar. boşuna dememişler annelik yaratılıştan gelen bi duygudur babalık sonradan ögrenilir die...

Bir gün evde otururken Tv izliyordum bir yandan internetten is ilanlarina bakiyordum bir yandan da haberlere bakiyordum. O dönem hatrlarsiniz Paris Hilton Istanbula gelmisti o haberi izlerken aglamaya basladim ama nasil duygulandim:)) neye duygulandigimida bilmiyorum bu arada tabi. Hemen arkadasimi aradim o da hamileydi ikizlerine. test yap dedi oysaki daha 2 gün gecmisti adetim hemen test yatirdim Pozitif cikti. Tabi okuyorum burda bazen pozitif cikiyor ama yanilabiliyor insan diye hastaneye gitttim kan testi verdim tabi esimde evi aramis bulamamis beni cebimi ariyor acmadim:)) sonucu görünce sok oldum hemen bebek magazasina gidip cingirak aldim. ve esimi aradim isyerine geliyorum konusmamiz lazim diye ciddi bir sesle:) gittim isyerine (hediye paketi yaptirmistm cingiragi) onu uzattm askim sana hediye aldim dedim. Sasirdi hediyeyi acti bakti ki cingirak:) bu ne dedi hediye dedim (erkeklerin jetonlar gec düsüyor) ne diyecegini bilemedi ne yani bebekmi geliyor dedi evet dedim gözleri doldu cünkü planli degildi esim erken diye istemiyordu sasirdik ikimizde test snucunu görünce inandi bana. o gn bütün gün sagi solu aradi sagir sultan bile duydu hamileligmi:)) nitekim bu haberden 3 gün sonra bebegim düstü:KK43:(
Sonra ogluma hamile kaldim ve düyalar tatlisi bir oglum var :))

biz eşimle beraber bekliyorduk zaten.eşim eczacı testi kendi getirdi.aslında ben birgün evvelden ondan habersiz test aldım süpriz yapcaktım ama test bozuk çıktı :KK1: kendi de gelirken getirmeyi unutmuş sabah al yap dedi olmaz dedim yanında öğrencem. öylede oldu ertesi akşam getirdi yaptım ve sonuç çok güzeldi..beni beklerken heyecanla dönüyordu ama evin içinde :):KK49:

benim adetim 4gün geçince şüpelendim adet sancısı gibi belirtiler vardı o yüzden olmaz diye düşünmüştüm netten bakıp araştırınca bu site çıktı karşıma meğer adet belirtisi oluyomuş eşime hiç çaktırmadım gittim test aldım 2. çizgi silik hastaneye gittim sonuç pozitif şok geçiirdim hiç beklenmiyoduk eşim normalde hep arar o gün hastanedeyken de aradı hiç çaktırmadım sonra öylesine sonunda regl oldum dedim inandı akşam eve gelince sarıldım ve dayanamayıp baba oluyosun dedim şaşırdı inanmadı elinden tutup sonuçları gösterdim gözleri doldu sonra sırt üstü yatıp ööle tavana baktık değişik bişey ilk hamileliğim 8.haftadayım inşllh hayırlısı olur

benim adetime 4 gün kala öğrendim yani dün 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim...anneme babama ve kardeşlerime notlar yazdım canım dedecim canım aneanecim canım teyzecim ve canım dayıcım diye başlayan içimden ne geliyosa yazdığım notlardı...ayrı ayrı zarflara koydum ve herkese sırayla verdim lütfen okuyun çok güzel bi şiir dedim herkes okuyunca inanamadı babamda dahil herkes sevinçten ağladı çünkü ilk torun olacak bizde ve 2 yıllık evliyim pkoluyum...:KK49:eşimede bir bebek emziği aldım bana 2 gün önce bir cep tlf almıştı ...bende ona sen bana tlf aldın diye sana çok istediğin bişey aldım dedim. içine de güzel bebekli bir karta BABACIM BEN GELİYORUM HAZIRMISIN yazdım..hadi aç lütfen hediye paketini dedim...açtı önce anlamadı emziği görünce şaka yapıyorum sandı notu oku lütfen dedim okudu ve beni kucakladı sarıldı ağladık beraberrr çok güzel bir andı ben pkoluydum ve doktorum 2 ay sonra aşılamaya geçicekti....

benim adetime 4 gün kala öğrendim yani dün 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim...anneme babama ve kardeşlerime notlar yazdım canım dedecim canım aneanecim canım teyzecim ve canım dayıcım diye başlayan içimden ne geliyosa yazdığım notlardı...ayrı ayrı zarflara koydum ve herkese sırayla verdim lütfen okuyun çok güzel bi şiir dedim herkes okuyunca inanamadı babamda dahil herkes sevinçten ağladı çünkü ilk torun olacak bizde ve 2 yıllık evliyim pkoluyum...:KK49:eşimede bir bebek emziği aldım bana 2 gün önce bir cep tlf almıştı ...bende ona sen bana tlf aldın diye sana çok istediğin bişey aldım dedim. içine de güzel bebekli bir karta BABACIM BEN GELİYORUM HAZIRMISIN yazdım..hadi aç lütfen hediye paketini dedim...açtı önce anlamadı emziği görünce şaka yapıyorum sandı notu oku lütfen dedim okudu ve beni kucakladı sarıldı ağladık beraberrr çok güzel bir andı ben pkoluydum ve doktorum 2 ay sonra aşılamaya geçicekti....
ya cnm cok sevındım bde pkoluyum pazartesı gunu yumurtalar toplancakk.saglıklı bı donem gecırmen ve saglıklı b ı bebek sahıbı olman dılegıyle

babacığım ben geliyorum hazırmısın :)) bayıldımm, seneye inşallah evlendikten hemen bi kaç ay sonra bende bu cümleyi kullanacam. tebrik ederim sizi

benim adetime 4 gün kala öğrendim yani dün 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim...anneme babama ve kardeşlerime notlar yazdım canım dedecim canım aneanecim canım teyzecim ve canım dayıcım diye başlayan içimden ne geliyosa yazdığım notlardı...ayrı ayrı zarflara koydum ve herkese sırayla verdim lütfen okuyun çok güzel bi şiir dedim herkes okuyunca inanamadı babamda dahil herkes sevinçten ağladı çünkü ilk torun olacak bizde ve 2 yıllık evliyim pkoluyum...:KK49:eşimede bir bebek emziği aldım bana 2 gün önce bir cep tlf almıştı ...bende ona sen bana tlf aldın diye sana çok istediğin bişey aldım dedim. içine de güzel bebekli bir karta BABACIM BEN GELİYORUM HAZIRMISIN yazdım..hadi aç lütfen hediye paketini dedim...açtı önce anlamadı emziği görünce şaka yapıyorum sandı notu oku lütfen dedim okudu ve beni kucakladı sarıldı ağladık beraberrr çok güzel bir andı ben pkoluydum ve doktorum 2 ay sonra aşılamaya geçicekti....[/QUOTE
ya bonbonnn sana cvp yazarken eşim ne yaazıosun dedıı ona da okudumm yarısında zaten ıkımızde tutamadıkkk sarıldık agladıkkkk...ilk defa esımı bu durum ıcınn agladıgını grdumm..dolduk iiice dua et nolurr tutsun olsun bebeklerımız olmayan herkesin inşaalla

harikasın canım süper bi fikir.:KK1: benim eşim çok muziptir hep böyle şeyler yapar arkadaşlara ailemize falan hep o mu yapcak..:KK76::KK76::KK76: ben bunu düşüncem bebeğim

benim adetime 4 gün kala öğrendim yani dün 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim...anneme babama ve kardeşlerime notlar yazdım canım dedecim canım aneanecim canım teyzecim ve canım dayıcım diye başlayan içimden ne geliyosa yazdığım notlardı...ayrı ayrı zarflara koydum ve herkese sırayla verdim lütfen okuyun çok güzel bi şiir dedim herkes okuyunca inanamadı babamda dahil herkes sevinçten ağladı çünkü ilk torun olacak bizde ve 2 yıllık evliyim pkoluyum...:KK49:eşimede bir bebek emziği aldım bana 2 gün önce bir cep tlf almıştı ...bende ona sen bana tlf aldın diye sana çok istediğin bişey aldım dedim. içine de güzel bebekli bir karta BABACIM BEN GELİYORUM HAZIRMISIN yazdım..hadi aç lütfen hediye paketini dedim...açtı önce anlamadı emziği görünce şaka yapıyorum sandı notu oku lütfen dedim okudu ve beni kucakladı sarıldı ağladık beraberrr çok güzel bir andı ben pkoluydum ve doktorum 2 ay sonra aşılamaya geçicekti....[/QUOTE
ya bonbonnn sana cvp yazarken eşim ne yaazıosun dedıı ona da okudumm yarısında zaten ıkımızde tutamadıkkk sarıldık agladıkkkk...ilk defa esımı bu durum ıcınn agladıgını grdumm..dolduk iiice dua et nolurr tutsun olsun bebeklerımız olmayan herkesin inşaalla

CANIM DİLERİM ALLAHTAN D,LEYEN İSTEYEN HERKESE VERSİN BU MUTLULUĞU KİMSEYİ BU KUTSAL GÖREVDEN MAHRUM BIRAKMASIN DUALARIM SİZLERLE İNŞ SİZDE MUTLU HABERİ ALIRSINIZ....

ayyy 3 4 tane sini okudum da az daha aağlıyacaktım allah kimseye aratmasın:KK5::KK5::KK5::KK5:

burada az daha durursam her yer sel olucak vaalla:KK60::KK60::KK60:

bende hamile oldugumu öğrendigimde memleketteydim eşimden ayrı idim..telefonla msj ile sayın abonemiz bir buçuk aylık baba adayısınız :emir_bebek:die msj çekmiştim okur okumaz hemen aradı sevinci anlatılmazdı yaşanır:))))):KK49:

X