Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seviyorum seni kiz hep iyi olun tüm hamişler kendine iyi baksin..degerlerin nasil tekrar gittinmi dr.a.
Amin canim inşallah .. Allah iyilik versin optum bebiside senideSagol canim benim Rabbim sana da nasip etsin insallah. Dün gittim doktora çok sukur iyi bi sıkıntı yok tatlım. Bende seni seviom kız
hayırlısı olsun canım kısmet gelecek aya olur inşallahSelam kızlar
İki gün gecikmeli olarak kırmızı kartı yedim ben de. Yeni bat 27 şubat oldu. Hayırlısı böyleymiş.
Kızlar ben daha adet olmadım ve hıc belirtin yok nette gec dollenmede cıkmaz yazıolar hıc adet belirtimde yok hamis-kalmak-isteyenler-buraya belirtimde yok kan testi negatif cıkmazsa inanacam hamıs olduguma yoksa bisi adet olsamda başlasam calismalar bı kac GUN sonra tekrarlasam mı testi ne dionuz
Hepimiz hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım.Benim bat 4 şubat.Az önce öğrendim sonuç 1.20 çıkmış Bu ay var gibi hissetmiştim ama Acaba yükselme ihtimali var mıdır ki...Hayirlisi olsun canim.cogun 0-5 arasi zaten gebelik varsa bat civari 20 100 arasi cikarmis.
Canım benim de 4 şubat bugün kan verdim 1.20 çıktı.Sanırım beklemek en doğrusu.Hayırlısı olsunkızlar bat 3 şubat test yaptım negatif erken mi sizce
İdrarda cok cok silik cizgi cikti cogu kiside gordu ama kan negatif test nie oyle cıktı 3 tane farklı markalı test İle yaptım gercekten cok uzucu bı durumBenim gecen ay tam 8 gun gecikti ama sonunda geldi.. İdrardan test de kan testi de vermistim, negatifleri gormek uzucu oldu tabii.. O yuzden daha bekleyin derim ama sabretmek zor bilirim.
Canim gec dollenme olduysa ihtimali devam ediyor.oda catlama tarihi genelde adetine yakin olanlarda oluyor.adete yakin 0-5 arasinda cikmasi normal demisti dr daha yuksek olmasi gerek.yinede Allahin isi ne dersek bos bekleyip gorcez.hayirlisi tatlim..Hepimiz hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım.Benim bat 4 şubat.Az önce öğrendim sonuç 1.20 çıkmış Bu ay var gibi hissetmiştim ama Acaba yükselme ihtimali var mıdır ki...
Sat 7 ocaktı benim.28 günde regl olduğum için yumurtlama 21 ocak olması lazım. 14-16-17-18-22-24-27 çalıştık bu ay.Yumurtlama günü çalışamadığımız için ya tutmadıysa diyorum içimden ama belirtiler de var gibi canım.Bi kaç gün daha sabretmeye çalışcam artık.İnşallah hepimizin duaları kabul olurCanim gec dollenme olduysa ihtimali devam ediyor.oda catlama tarihi genelde adetine yakin olanlarda oluyor.adete yakin 0-5 arasinda cikmasi normal demisti dr daha yuksek olmasi gerek.yinede Allahin isi ne dersek bos bekleyip gorcez.hayirlisi tatlim..
ben canim yani 2 ay ince kulLanmistimDostinex kullanan varmı aranizda
Daha erken canım.. Benimde 2 şubat. Bekliyorum bakalım..kızlar bat 3 şubat test yaptım negatif erken mi sizce
Sat 7 ocaktı benim.28 günde regl olduğum için yumurtlama 21 ocak olması lazım. 14-16-17-18-22-24-27 çalıştık bu ay.Yumurtlama günü çalışamadığımız için ya tutmadıysa diyorum içimden ama belirtiler de var gibi canım.Bi kaç gün daha sabretmeye çalışcam artık.İnşallah hepimizin duaları kabul olur
Sanırım haklısın tatlım.Ben bu ay çok kafaya taktım.Günlerdir karnımda şişlik, ara ara giren kramp ilk kez olduğu için acele ettim test yaptırmakta.6 aydır uğraşıp olmayınca yine mi olmıcak bunalımı yarattım kendime.Akışına bırakmayı denicem bundan sonraCnm okadar çalşmaya tutmazsa hayırlısı değilmiş demekki zamanı gelince tek seferinde bile oluyo cnm